Fanofa

Fanofa

آگهی و آگاهی
Fanofa

Fanofa

آگهی و آگاهی

فال تاروت ، فال قهوه ،انواع فالها در تورنتو

https://fanofa-world.blogsky.com/

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

#fanofa

# آگهی

# تبلیغات

# فارسی زبانان

فال تاروت ، فال قهوه ،انواع فالها

فال تاروت فال قهوه فال میخی فال طبیعه فال لنورماند فال اوراکل فال عشق تک نیت ... جهت گرفتن وقت تماس بگیرید

کانادا - تورنتو

Aidaw clair

شماره تماس: 16477871711+

https://www.fanofa.com/coffee-and-tarot-fortune-telling-fanofa0001950.htm


فال قهوه یکی از روش‌های پرطرفدار فالگیری و پیشگویی با استفاده از ته‌ماندهی قهوه ی نوشیده شده‌است. معمولاً برای این کار ازته مانده ی قهوه ترک  استفاده می‌کنند.
فال قهوه در میان مردم یونان، ایران، ارمنستان، روسیه و یوگسلاوی رایج است.
فال‌گیری با قهوه در کشورها و مناطق جهان سبک و سیاق متنوعی دارد، اما غالباً به این ترتیب است، فردی که متقاضی فالگیری است بیشتر قهوه را می‌نوشند وقتی  مخلوط غلیظی از قهوه و آب در ته فنجان ‌ماند،فنجان قهوه  را روی نعلبکی برمی‌گردانند. پس از مدتی آن را برمی‌دارند و فال گیر با توجه به طرح ها و شکل‌های انتزاعی  که در ته فنجان نقش بسته است، و مشابهت آن ها با  انسان و حیوان و درخت و چیزهای دیگر ؛ رویدادهایی  را در خصوص  گذشته و حال و آینده‌ی کسی که قهوه را خورده به او می گوید.



در حقیقت تفاله ای که از قهوه یا چای باقی می ماند شکل هایی از ابر ها ،سنگ فرش ها و حتی گل های قالی می باشد که این نشانه ها عموماً در آفریقا به کار می روند در نتیجه این نشانه ها نمادی هستند که به فرد کمک می کنند بتواند تعبیر فال قهوه را انجام دهد برای تعبیر فال قهوه فرد باید از علم نشانه شناسی آگاه باشد و از هر تصویر درک بالایی داشته باشد در این صورت نشانه ها را به آسانی می تواند تعبیر کند.

نشانه هایی که درته مانده ی فنجان  قهوه به جای می ماند؛  توسط علم جدیدی قابلیت بازخوانده شدن دارند؛ که به آن تاسیوگرافی گفته می شود. تاسیوگرافی از لغت طاسه در زبان عربی وام گرفته شده و به  معنای فنجان است.

فال قهوه در حقیقت بازخوانی و تحلیل و  تفسیر نشانه های بازمانده قهوه در فنجان است. این فال  ریشه در هنر تفسیر تفاله چای در چین باستان دارد. چای که نوشیدنی اختصاصی راهبان بود، در فنجان هایی زنگوله شکل نوشیده میشد.



پیش از آنکه  فال چای در میان راهبان چینی مرسوم شود، آنها با بررسی نقوش ایجاد شده در قسمت داخلی زنگوله های معبد آینده  را پیش بینی می کردند . بعدها طرح  زنگوله؛ به طرحی ماندگار در تولید  فنجانهای بدون دسته ی  چای خوری به کار رفت.

شیوهی  پیشگویی به جامانده از راهبان چینی  بعدها میان  اعراب و با استفاده از تفاله قهوه مرسوم شد. دانه قهوه برای اولین بار توسط اعراب و در حدود سال ۶۰۰ میلادی کشف شد و کاشتن و نوشیدن آن تا صدها سال جزو اسرار این قوم بود.

اعراب در ابتدا قهوه را بدون برشته کردن و به صورت سبز دم میکردند که یک نوشیدنی رقیق مانند چای از آن حاصل میشد. در اواخر قرن ۱۳ میلادی آنها ابتدا قهوه را بو داده، آسیاب میکردند و سپس دم کرده آنرا مینوشیدند.

مرکز کشت قهوه در یمن بود و کم کم استفاده از آن در سراسر شبه جزیره عربستان رواج یافت و بعدها توسط حکام عثمانی به ترکیه رسید. اولین قهوه خانه جهان به نام کیواهان Kiva Han، در سال ۱۴۷۵ در قسطنطنیه تاسیس شد.برخی می گویند چنین مکان هایی را می توان خاستگاه فال قهوه به شمار آورد.

https://fanofa-world.blogsky.com/

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

#کانادا#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_کانادا#فانوفا#آگهی_رایگان#فال#فال_قهوه#تورنتو#قهوه#fanofa

زیتون پرورده در کانادا

https://fanofa-world.blogsky.com/

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

#fanofa

# آگهی

# تبلیغات

# فارسی زبانان

زیتون پرورده «یلدا» با مجوز MAPAQ

زیتون سبز بی هسته ، رب انار پاستوریزه ، معز گردو ،بادام زمینی چرخ شده ، سیر،مخلوط سبزیجات و نمک ...

کانادا کبک

شماره تماس: 15146198031+

علی زرمهری


https://www.fanofa.com/yalda-traditional-persian-style-olive-fanofa0001968.htm



زیتون پَرورده، ماده ای خوراکی است  که از زیتون و مواد دیگر تهیه می شود. این محصول درکشور ایران غالباً  به عنوان چاشنی و همراه  غذاهای اصلی استفاده می‌شود. زیتون پرورده در ایران به دو روش صنعتی و سنتی( همان خانگی) تولید می‌شود.خاستگاه زیتون پرورده استان گیلان است. این چاشنی و شیوه ی تهیه ی آن  به نام این استان به ثبت ملی رسیده است.

زیتون پرورده در شمال کشورایران با موادی به مانند رب انار یا آب انار و گردو و روغن زیتون و گُلپر و سیر  و  نمک افزودنی هایی چون  دانه انار خشکیده تهیه می شود. 




برای تهیه زیتون پرورده بدین ترتیب عمل کنید، ابتدا زیتون ها و مغز گردو را  به داخل ظرفی بریزید و پس از آن  سبزی چوچاق (از سبزی های مخصوص شمال است که بیشتر در گیلان است) را ریزریز کنید و 1 قاشق غذاخوری از آن را روی زیتون های داخل ظرف بریزید. بعد سیر را با رنده ریز، رنده کنید و اضافه کنید. انارهای ترش را آب بگیرید و روی زیتون ها بریزید چنانچه انار تازه دم دست ندارید رب انار ترش و مرغوب   هم می توانید استفاده کنید. بعد مقداری نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید و دانه ی انار ترش را  به مواد داخل ظرف  بیفزایید، البته استفاده از دانه های انار تازه چندان الزامی نیست.حالا  مواد داخل ظرف  را خوب مخلوط کنید و چند ساعت داخل یخچال بگذارید  و بعد نوش جان کنید.


زیتون پرورده، نه فقط لذیذ وخوشمزه که سرشار ازانواع  ویتامین و  مواد مغذی است، ویتامین های زیتون پرورده عبارتند از ویتامین E، آهن، مس، فیبر و آنتی اکسیدان و ... مصرف زیتون پرورده به همراه غذا، مقوی معده و اشتها آور است.

اکنون که مختصرا با زیتون پرورده و نحوه ی تهیه ی آن آشنا شدید؛ بد نیست چند نکته ی مهم و کلیدی که در کیفیت زیتون پرورده اثرگذار است را با هم مرور کنیم. چنانچه در ترکیبات  زیتون پرورده از مغز  گردوی بیش از حد متعارف استفاده کنیم؛  رنگ زیتون پرورده روشن تر و در صورتی که از انار بیشتری استفاده نمائید رنگ آن تیره تر خواهد شد.روشن و تیره بودن آن بسته به سلیقه ی مصرف کننده دارد. زیتون مصرفی در تهیه ی چاشنی زیتون پرورده الزاما باید به رنگ سبز، بدون هسته و ریز دانه باشد. زیتون هر چه ریز تر باشد،خوش طعم تر و  خوشمزه تر است. و بالطبع طعم زیتون پرورده هم بهتر خواهد شد. بنابراین از مصرف زیتون هسته دار و درشت در فرآیند تهیه زیتون پرورده  بپرهیزید. به خاطر داشته باشید که زیتون های مصرفی تازه باشند. برای تشخیص  تازه بودن آنها کافی است یکدانه زیتون  را میل کنید. زیتون تازه زیر دندان نه خیلی سفت و نه خیلی نرم  است.

زیتون پرورده ی مرغوب  تنها با ترکیب موادی که برشمرده شد؛ حاصل نمی شود.بلکهمیزان ترکیب هر یک از مواد تشکیل دهندهو کم و کیف سبزی و سیر و رب انار موجود در آن قلق و راه وروشی مبتکرانه و متکی به تجربه را طلب می کند. زیتون پرورده «یلدا» با مجوز MAPAQبهترین مواد را در تهیه ی زیتون پرورده به کار گرفته تا به  طعم اصیل و ماندگار این محصول پای بند باشد. همین حالا با ما تماس بگیرید و زیتون پرورده ی یلدا را با غذاهای امروزتان میل کنید. یلدا؛ خوش طعم و بی ادّعا.

 

 

 

 

 

https://fanofa-world.blogsky.com/

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

#کانادا#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_کانادا#فانوفا#آگهی_رایگان#زیتون#زیتون_پرورده#کبک#ترشیجات#fanofa

عرضه کننده فرش در اتریش

https://fanofa-world.blogsky.com/

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

#fanofa

# آگهی

# تبلیغات

# فارسی زبانان

عرضه کننده فرش

سلام و وقت بخیر من عرضه کننده فرش های ماشینی ۷۰۰ و ۱۵۰۰ شانه هستم. در صورت تمایل به خرید فرش و یا به منظور اگاهی از مدل ها و قیمت ها و همچنین چگونگی ارسال، محبت بفرمایید داخل واتساپ پیام بذارید تا من در اسرع وقت تمامی اطلاعات رو یکجا براتون ارسال کنم. ساعت کاری من از ۱۰ تا ۱۸ روزهای کاری هست. WhatsApp No: 00436644205061 Instagram.com/rezanabovati.official


https://www.fanofa.com/salling-carpet-fanofa0001564.htm


اتریش- وین

شماره تماس: 436644205061+

رضا نبوتی


فرش ماشینی به سه گروه  فرش ماشینی تحت عنوان فرش هفتصد شانه ، هزار  شانه  ، هزار و دویست شانه و هزار و پانصد شانه  تقسیم شده اند و هرگروه به فرش های پر  طرفدار بازار بدل شده اند و هر کدام ویژگی هایی خاص و ویژه برای خود را دارند و دلیل متفاوت بودن آن ها با هم همین تفاوت ها استاز جمله  شرایط و تفاوت های این محصولات می توان تراکم و شانه یک فرش و طرح و نقشه ای  که در آنفرش به کار ر فته  شده؛ نام برد. رنگ بندی هر یک از این فرش ها نوع الیاف آن ها ویژگی و کارآمدی خاص خود را دارد و تار و پودی که در بافت فرش به کار رفته شده است خود به تنهایی می تواند اثرگذارترین عامل در کیفیت فرش باشد. فرش ماشینی 700 شانه  به این معنی می باشد که در هر متر مکعب از عرض فرش معادل 700  گره بافته شده است . شانه هایی در بازار خرید و فروش و یا سایت های اینترنتی فرش رایج هستند ؛ 700 ، 100 ، 1200 شانه هستند. فرش های 1500 شانه جدیدترین فرش های ماشینی اند که با پیشرفت تکنولوژی تولید آنها امکان پذیر شده است. فرش های 1500 شانه از ظرافت و زیبایی فوق العاده ای  برخوردارند. اگر بخواهیم ظرافت فرش های 1500 شانه را با فرش های دستباف مقایسه کنیم باید بگوییم این فرش ها از لحاظ تراکم بافت معادل فرش های دستباف 105 رج می باشند که بافت آن فقط در فرشهای تمام ابریشم امکان پذیر می باشد.

تراکم طولی فرش شبیه به همان شانه است . محصولی دارای تراکم 2550 در هر متر مربع از طول 2550 رشه یا گره بافته شده است . مقدار تراکم های فرش ها ؛ 2550 ، 2700 ، 3000 ، 3600 هستند . جنس الیاف و نخ در بیشتر فرش ها و مخصوصا فرش های پر فروش و با کیفیت  از نخ خاب با جنس اکریلیک ویژه و تارو پود آن ها نیز از جنس صددرصد پنبه است. 



 

 هر چه شانه  فرش های ماشینی بیشتر باشد ، این شانه بالا در محصولات باعث ریز بافت تر آن ها می شود و در نتیجه شباهت بیشتری به قالی های دست بافت دارد . هر چه تراکم در فرش های ماشینی بالاتر و بیشتر باشد ، فرش سفت تر و سنگین تر می شود . اگر شما قصد خرید فرش نو را دارید و یا می خواهید فرش های خود را عوض کنید ما به شما خرید محصولاتی را با شانه و تراکم بالا پیشنهاد می کنیم ، زیرا این فرش ها از کیفیت بیشتری و دوام و ماندگاری بالایی نسبت به دیگر فرش ها دارند. 

 

 

https://fanofa-world.blogsky.com/

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

#fanofa

#کانادا#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_کانادا#فانوفا#آگهی_رایگان#فرش#فروش_فرش#تجارت#اتریش#fanofa

پخش برنج هاشمی در ترکیه

https://fanofa-world.blogsky.com/

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

#fanofa

# آگهی

# تبلیغات

# فارسی زبانان

پخش برنج هاشمی

ترکیه- استانبول

شماره تماس:905558887002

Behnam shanli


https://www.fanofa.com/hashemi-rice-fanofa0001655.htm


برنج هاشمی ازجمله برنج های  بسیار باکیفیت است و  کاشت آن بسیار سودآور و برای مصرف‌کنندگان نیز محصولی مناسب است. برنج ایران با بهترین استانداردهای بهداشتی تولید می‌شود، برنج هاشمی ایران به مثابه ی یکی از برنج‌های سالم سراسر دنیا شناخته شده است.

برنج هاشمی را خوش‌پخت‌ترین برنج‌های ایرانی می دانند. برنج هاشمی جزو برنج های قدبلند به حساب می آید. یعنی ساقه و خوشه آن بلندتر  از سایر  برنج های دیگر است. کافی است  خوشه آن را در کنار برنج های مرغوب و معروف دیگر ، بگذارید، متوجه می شوید که طول بیشتری دارد. تعداد شلتوک هایی که در طول خوشه قرار گرفته اند باعث می شوند که قد برنج بیشتر بشود. خوشه ی برنج هاشمی نیز طول بیشتری دارد و بلندتر از برنج های دیگر است. دانه‌های این برنج پس از پخت، قد می‌کشد و کاملا از یکدیگر جدا هستند و به همین دلیل درهم رفتگی در این برنج به وجود نمی آید. این برنج تا ۲۴ ساعت پس از پخت کیفیت خود را حفظ نموده و به همین دلیل به عنوان یک برنج کاملا باکیفیت و استاندارد شناخته می‌شود.


برنج هاشمی از جمله برنج‌های خوش طعم ایرانی است و دارای طعم اصیل برنج ایرانی است. با گذشت زمان، این برنج طعم خود را از دست نمی‌دهد و تا چند روز پس از پخت نیز طعم مناسب خود را حفظ می‌کند. برنج های عطری این محصول کیفیت بالایی دارد و بر طعم عالی آن می افزاید. با خرید وپخت برنج هاشمی، عطر و طعم برنج اصیل ایرانی را تجربه کرد.

مرغوبیت برنج هاشمی سبب شد که این برنج به غیر از استان گیلان ، در دیگر مناطق برنج خیز شمال کشور نیز کشت شود. در استان مازندران نیز برنج هاشمی ، در سطح وسیعی از زمین  های کشاورزی آن کاشته می شود. برنج هاشمی به دلیل مرغوبیت و محاسنی که برشمرده شد؛ از جمله برنج های اعلا به شمار می آید، و بالطبع قیمت بالاتری نسبت به برنج های دیگر دارد. ، بدانید که اگر تقاضای برنج هاشمی داشته باشید، با یکی از گران ترین برند  برنج های ایرانی روبه رو  خواهید شد. البته به محض پخته شدن ، خواهیددید که این برنج به قیمت گراناش می صرفد. به خصوص  آنگاه  که عطر و بوی آن ، در خانه و کوچه می پیچید. طبخ برنج هاشمی پر آوازه ترین طبخ درسایر برنج های ایرانی است.
شهرت این نوع برنج  طبخ  فوق العاده، مجلل و مجلسی آن است.بهترین روش پخت برنج هاشمی به دو روش سنتی کته و آبکش میباشد. برنج هاشمی به دو نوع سرد و گرم تقسیم میشود. به خاطرداشته باشید؛ منظور از سردی و گرمی در اینجا مزاج خود برنج نیست بلکه این نام گذاری ها به دلیل یکسری تفاوت های جزئی در کاشت و برداشت برنج است. در واقع برنج هاشمی نوع سرد حدودا یک هفته تا ده روز دیر تر از نوع گرم آن به ثمر می رسد و قابل برداشت است.

 

 

https://fanofa-world.blogsky.com/

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

#کانادا#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_کانادا#فانوفا#آگهی_رایگان#برنج#برنج_هاشمی#برنج_ایرانی#ترکیه#استانبول#fanofa

www.fanofa.com

https://fanofa-world.blogsky.com/

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

#fanofa

# آگهی

# تبلیغات

# فارسی زبانان

چگونه محصول خود را تبلیغ کنیم؟


چگونه محصول خود را تبلیغ کنیم؟

در سایت www.fanofa.com اگهی کنید. در اکثر موارد؛ مشتری شما نمی‌داند که به خدمات شما نیاز دارد. شما باید این نیاز را در او به وجود آورید. پس در www.fanofa.com اگهی کنید.  می خواهید در ارائه اطلاعات گران قیمت به مشتری سخاوتمندانه  رفتار کنید؛ در سایت  www.fanofa.com اگهی کنید. باورتان این است  که با ارزش  بودن محصول  به تنهایی کافی نیست، در سایت  www.fanofa.com اگهی کنید. شما می خواهید در ذهن مشتری ارزش  محصولتان راپیش  از خرید بالا ببرید، در سایت  www.fanofa.com   اگهی کنید.

 می پرسید چگونه باید مشتری را از نیازش آگاه کرد؟ در سایت www.fanofa.com آگهی کنید. گمان می کنید لازم است  محصولات و خدمات  خود را با اعتماد به نفس کامل و  به بهترین شکل ممکن به مشتریان و متقاضیان  معرفی کنید؛ در سایت www.fanofa.com آگهی کنید. قصد دارید مشتری را مجاب کنید که او به کالا و خدامت شما نیاز دارد اما نمی دانید چونه باید این احساس را در او به وجود بیاورید؟ در سایت www.fanofa.com آگهی کنید. سعی دارید به مشتری بقبولانید که محصول شما یا خدماتی که شما ارائه می دهید گره گشای مشکلات اوست؟ در سایت www.fanofa.com آگهی کنید. از فعالان صنعت کسب و کار هستید و می گویید  تنها و تنها باید با داستا سُرایی خود را و خدماتمان را و محصولات مان را به مشتریان معرفی کنیم؟ در سایت www.fanofa.com آگهی کنید. می خواهید تبلیغات خود را به سمت و سویی ببرید که رقبای شما  توان آن را نداشته باشند؛ در سایت www.fanofa.com آگهی کنید.   در تولید و تجارت و نحوه ی ارائه ی خدمات، پای بند مفاهیمی چون نوآوری و آزمون و خطا هستید؟ در سایت www.fanofa.com آگهی کنید.   می خواهید تبلیغات را در کسب و کار خود نهادینه کنید؟ در سایت www.fanofa.com آگهی کنید.   با تولید چندین و چند محصول قصد ساختن یک برند جهانگیر دارید؟ در سایت www.fanofa.com آگهی کنید.   دوست دارید مردم از کالای شما، محصولات تولید  شده توسط شما و یا خدمات ارائه شده توسط شما هیجان زده شوند؟ در سایت www.fanofa.com آگهی کنید.   در خصوص مصرف محصولات خود قصد فرهنگ سازی دارید؟ در سایت www.fanofa.com آگهی کنید.   از ریسک های بزرگ و هزینه های تبلیغاتی سرسام اور واهمه دارید؟ در سایت www.fanofa.com آگهی کنید.   در معرفی کالا، خدمات و محصولات خود به تمام نقاط جهان ناکام مانده اید؟ در سایت www.fanofa.com آگهی کنید.   دوست دارید مشتریان شما با یک کلیک با شما و محصولات شما و خدمات شما آشنا شوند؟  در سایت www.fanofa.com آگهی کنید.   می خواهید محصول خود را در نخستین سایت تبلیغاتی فارسی زبانان گرداگرد جهان تبلیغ کنید؟ در سایت www.fanofa.com آگهی کنید.   می خواهید به رایگان تبلبغ کنید؟ در سایت www.fanofa.com آگهی کنید.   می خواهید هم زبان و به رایگان به دو زبان فارسی و انگلیسی خدمات یا محصولات و یا تولیدات خود را به مخاطبان گرداگرد جهان بشناسانید؛ در سایت www.fanofa.com آگهی کنید.   می خواهید از  گروه تبلیغاتی فانوفا پیام خود را به گوش  مشتریانتان برسانید؟ در سایت www.fanofa.com آگهی کنید.   


 

https://fanofa-world.blogsky.com/

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

#کانادا#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_کانادا#فانوفا#آگهی_رایگان#سنجش#آموزش#گروه#fanofa