https://fanofa-world.blogsky.com/
http://fanofa.blogfa.com/
#fanofa
# آگهی
# تبلیغات
# فارسی زبانان
زیتون پرورده «یلدا» با مجوز MAPAQ
زیتون سبز بی هسته ، رب انار پاستوریزه ، معز گردو ،بادام زمینی چرخ شده ، سیر،مخلوط سبزیجات و نمک ...
کانادا –کبک
شماره تماس: 15146198031+
علی زرمهری
https://www.fanofa.com/yalda-traditional-persian-style-olive-fanofa0001968.htm
زیتون پَرورده، ماده ای خوراکی است که از زیتون و مواد دیگر تهیه می شود. این محصول درکشور ایران غالباً به عنوان چاشنی و همراه غذاهای اصلی استفاده میشود. زیتون پرورده در ایران به دو روش صنعتی و سنتی( همان خانگی) تولید میشود.خاستگاه زیتون پرورده استان گیلان است. این چاشنی و شیوه ی تهیه ی آن به نام این استان به ثبت ملی رسیده است.
زیتون پرورده در شمال کشورایران با موادی به مانند رب انار یا آب انار و گردو و روغن زیتون و گُلپر و سیر و نمک افزودنی هایی چون دانه انار خشکیده تهیه می شود.
برای تهیه زیتون پرورده بدین ترتیب عمل کنید، ابتدا زیتون ها و مغز گردو را به داخل ظرفی بریزید و پس از آن سبزی چوچاق (از سبزی های مخصوص شمال است که بیشتر در گیلان است) را ریزریز کنید و 1 قاشق غذاخوری از آن را روی زیتون های داخل ظرف بریزید. بعد سیر را با رنده ریز، رنده کنید و اضافه کنید. انارهای ترش را آب بگیرید و روی زیتون ها بریزید چنانچه انار تازه دم دست ندارید رب انار ترش و مرغوب هم می توانید استفاده کنید. بعد مقداری نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید و دانه ی انار ترش را به مواد داخل ظرف بیفزایید، البته استفاده از دانه های انار تازه چندان الزامی نیست.حالا مواد داخل ظرف را خوب مخلوط کنید و چند ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد نوش جان کنید.
زیتون پرورده، نه فقط لذیذ وخوشمزه که سرشار ازانواع ویتامین و مواد مغذی است، ویتامین های زیتون پرورده عبارتند از ویتامین E، آهن، مس، فیبر و آنتی اکسیدان و ... مصرف زیتون پرورده به همراه غذا، مقوی معده و اشتها آور است.
اکنون که مختصرا با زیتون پرورده و نحوه ی تهیه ی آن آشنا شدید؛ بد نیست چند نکته ی مهم و کلیدی که در کیفیت زیتون پرورده اثرگذار است را با هم مرور کنیم. چنانچه در ترکیبات زیتون پرورده از مغز گردوی بیش از حد متعارف استفاده کنیم؛ رنگ زیتون پرورده روشن تر و در صورتی که از انار بیشتری استفاده نمائید رنگ آن تیره تر خواهد شد.روشن و تیره بودن آن بسته به سلیقه ی مصرف کننده دارد. زیتون مصرفی در تهیه ی چاشنی زیتون پرورده الزاما باید به رنگ سبز، بدون هسته و ریز دانه باشد. زیتون هر چه ریز تر باشد،خوش طعم تر و خوشمزه تر است. و بالطبع طعم زیتون پرورده هم بهتر خواهد شد. بنابراین از مصرف زیتون هسته دار و درشت در فرآیند تهیه زیتون پرورده بپرهیزید. به خاطر داشته باشید که زیتون های مصرفی تازه باشند. برای تشخیص تازه بودن آنها کافی است یکدانه زیتون را میل کنید. زیتون تازه زیر دندان نه خیلی سفت و نه خیلی نرم است.
زیتون پرورده ی مرغوب تنها با ترکیب موادی که برشمرده شد؛ حاصل نمی شود.بلکهمیزان ترکیب هر یک از مواد تشکیل دهندهو کم و کیف سبزی و سیر و رب انار موجود در آن قلق و راه وروشی مبتکرانه و متکی به تجربه را طلب می کند. زیتون پرورده «یلدا» با مجوز MAPAQبهترین مواد را در تهیه ی زیتون پرورده به کار گرفته تا به طعم اصیل و ماندگار این محصول پای بند باشد. همین حالا با ما تماس بگیرید و زیتون پرورده ی یلدا را با غذاهای امروزتان میل کنید. یلدا؛ خوش طعم و بی ادّعا.
https://fanofa-world.blogsky.com/
http://fanofa.blogfa.com/
#کانادا#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_کانادا#فانوفا#آگهی_رایگان#زیتون#زیتون_پرورده#کبک#ترشیجات#fanofa