https://fanofa-world.blogsky.com/
http://fanofa.blogfa.com/
#fanofa
# آگهی
# تبلیغات
# فارسی زبانان
پخش برنج هاشمی
ترکیه- استانبول
شماره تماس:905558887002
Behnam shanli
https://www.fanofa.com/hashemi-rice-fanofa0001655.htm
برنج هاشمی ازجمله برنج های بسیار باکیفیت است و کاشت آن بسیار سودآور و برای مصرفکنندگان نیز محصولی مناسب است. برنج ایران با بهترین استانداردهای بهداشتی تولید میشود، برنج هاشمی ایران به مثابه ی یکی از برنجهای سالم سراسر دنیا شناخته شده است.
برنج هاشمی را خوشپختترین برنجهای ایرانی می دانند. برنج هاشمی جزو برنج های قدبلند به حساب می آید. یعنی ساقه و خوشه آن بلندتر از سایر برنج های دیگر است. کافی است خوشه آن را در کنار برنج های مرغوب و معروف دیگر ، بگذارید، متوجه می شوید که طول بیشتری دارد. تعداد شلتوک هایی که در طول خوشه قرار گرفته اند باعث می شوند که قد برنج بیشتر بشود. خوشه ی برنج هاشمی نیز طول بیشتری دارد و بلندتر از برنج های دیگر است. دانههای این برنج پس از پخت، قد میکشد و کاملا از یکدیگر جدا هستند و به همین دلیل درهم رفتگی در این برنج به وجود نمی آید. این برنج تا ۲۴ ساعت پس از پخت کیفیت خود را حفظ نموده و به همین دلیل به عنوان یک برنج کاملا باکیفیت و استاندارد شناخته میشود.
برنج هاشمی از جمله برنجهای خوش طعم ایرانی است و دارای طعم اصیل برنج ایرانی است. با گذشت زمان، این برنج طعم خود را از دست نمیدهد و تا چند روز پس از پخت نیز طعم مناسب خود را حفظ میکند. برنج های عطری این محصول کیفیت بالایی دارد و بر طعم عالی آن می افزاید. با خرید وپخت برنج هاشمی، عطر و طعم برنج اصیل ایرانی را تجربه کرد.
مرغوبیت برنج هاشمی سبب شد که این برنج به غیر از
استان گیلان ، در دیگر مناطق برنج خیز شمال کشور نیز کشت شود. در استان مازندران نیز
برنج هاشمی ، در سطح وسیعی از زمین های کشاورزی آن کاشته می شود. برنج هاشمی به دلیل مرغوبیت و محاسنی که برشمرده
شد؛ از جمله برنج های اعلا به شمار می آید، و بالطبع قیمت بالاتری نسبت به برنج های دیگر دارد. ، بدانید که
اگر تقاضای برنج هاشمی داشته باشید، با یکی از گران ترین برند برنج های ایرانی روبه رو خواهید شد. البته به محض پخته شدن ، خواهیددید که این برنج
به قیمت گراناش می صرفد. به خصوص آنگاه که عطر و بوی آن ، در خانه و کوچه می پیچید. طبخ
برنج هاشمی پر آوازه ترین طبخ درسایر برنج های ایرانی است.
شهرت این نوع برنج طبخ فوق
العاده، مجلل و مجلسی آن است.بهترین روش پخت برنج هاشمی به دو روش سنتی کته و آبکش
میباشد. برنج هاشمی به دو نوع سرد و گرم تقسیم میشود. به خاطرداشته باشید؛
منظور از سردی و گرمی در اینجا مزاج خود برنج نیست بلکه این نام گذاری ها به دلیل
یکسری تفاوت های جزئی در کاشت و برداشت برنج است. در واقع برنج هاشمی نوع سرد حدودا یک
هفته تا ده روز دیر تر از نوع گرم آن به ثمر می رسد و قابل برداشت است.
https://fanofa-world.blogsky.com/
http://fanofa.blogfa.com/
#کانادا#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_کانادا#فانوفا#آگهی_رایگان#برنج#برنج_هاشمی#برنج_ایرانی#ترکیه#استانبول#fanofa