Fanofa

آگهی و آگاهی

Fanofa

آگهی و آگاهی

پخش برنج هاشمی در ترکیه

https://fanofa-world.blogsky.com/

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

#fanofa

# آگهی

# تبلیغات

# فارسی زبانان

پخش برنج هاشمی

ترکیه- استانبول

شماره تماس:905558887002

Behnam shanli


https://www.fanofa.com/hashemi-rice-fanofa0001655.htm


برنج هاشمی ازجمله برنج های  بسیار باکیفیت است و  کاشت آن بسیار سودآور و برای مصرف‌کنندگان نیز محصولی مناسب است. برنج ایران با بهترین استانداردهای بهداشتی تولید می‌شود، برنج هاشمی ایران به مثابه ی یکی از برنج‌های سالم سراسر دنیا شناخته شده است.

برنج هاشمی را خوش‌پخت‌ترین برنج‌های ایرانی می دانند. برنج هاشمی جزو برنج های قدبلند به حساب می آید. یعنی ساقه و خوشه آن بلندتر  از سایر  برنج های دیگر است. کافی است  خوشه آن را در کنار برنج های مرغوب و معروف دیگر ، بگذارید، متوجه می شوید که طول بیشتری دارد. تعداد شلتوک هایی که در طول خوشه قرار گرفته اند باعث می شوند که قد برنج بیشتر بشود. خوشه ی برنج هاشمی نیز طول بیشتری دارد و بلندتر از برنج های دیگر است. دانه‌های این برنج پس از پخت، قد می‌کشد و کاملا از یکدیگر جدا هستند و به همین دلیل درهم رفتگی در این برنج به وجود نمی آید. این برنج تا ۲۴ ساعت پس از پخت کیفیت خود را حفظ نموده و به همین دلیل به عنوان یک برنج کاملا باکیفیت و استاندارد شناخته می‌شود.


برنج هاشمی از جمله برنج‌های خوش طعم ایرانی است و دارای طعم اصیل برنج ایرانی است. با گذشت زمان، این برنج طعم خود را از دست نمی‌دهد و تا چند روز پس از پخت نیز طعم مناسب خود را حفظ می‌کند. برنج های عطری این محصول کیفیت بالایی دارد و بر طعم عالی آن می افزاید. با خرید وپخت برنج هاشمی، عطر و طعم برنج اصیل ایرانی را تجربه کرد.

مرغوبیت برنج هاشمی سبب شد که این برنج به غیر از استان گیلان ، در دیگر مناطق برنج خیز شمال کشور نیز کشت شود. در استان مازندران نیز برنج هاشمی ، در سطح وسیعی از زمین  های کشاورزی آن کاشته می شود. برنج هاشمی به دلیل مرغوبیت و محاسنی که برشمرده شد؛ از جمله برنج های اعلا به شمار می آید، و بالطبع قیمت بالاتری نسبت به برنج های دیگر دارد. ، بدانید که اگر تقاضای برنج هاشمی داشته باشید، با یکی از گران ترین برند  برنج های ایرانی روبه رو  خواهید شد. البته به محض پخته شدن ، خواهیددید که این برنج به قیمت گراناش می صرفد. به خصوص  آنگاه  که عطر و بوی آن ، در خانه و کوچه می پیچید. طبخ برنج هاشمی پر آوازه ترین طبخ درسایر برنج های ایرانی است.
شهرت این نوع برنج  طبخ  فوق العاده، مجلل و مجلسی آن است.بهترین روش پخت برنج هاشمی به دو روش سنتی کته و آبکش میباشد. برنج هاشمی به دو نوع سرد و گرم تقسیم میشود. به خاطرداشته باشید؛ منظور از سردی و گرمی در اینجا مزاج خود برنج نیست بلکه این نام گذاری ها به دلیل یکسری تفاوت های جزئی در کاشت و برداشت برنج است. در واقع برنج هاشمی نوع سرد حدودا یک هفته تا ده روز دیر تر از نوع گرم آن به ثمر می رسد و قابل برداشت است.

 

 

https://fanofa-world.blogsky.com/

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

#کانادا#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_کانادا#فانوفا#آگهی_رایگان#برنج#برنج_هاشمی#برنج_ایرانی#ترکیه#استانبول#fanofa

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد