https://fanofa-world.blogsky.com/
قطاب یک شیرینی سنتی در میان شیرینی های محبوب ایرانی است که تقریباً در تمام مناطق کشور پخت می شود. محبوبیت این شیرینی خوشمزه فقط به ایران محدود نمیشود بلکه قطاب در انگلستان نیز خواهان بسیار زیادی دارد. در ادامه بیشتر در این باره صحبت خواهیم کرد. با ما باشید.
آنچه در این بلاگ میخوانید:
1. قطاب چیست؟
2. انواع قطاب در انگلستان
3. دستور پخت قطاب
وب سایت فانوفا مخصوص ایرانی های مقیم انگلستان طراحی شده است و به صورت روزانه انواع آگهی های خدماتی مورد نیاز شما هموطنان محترم را به صورت رایگان منتشر می کند.
قطاب نوعی شیرینی ایرانی است. این شیرینی یکی از معروفترین شیرینی های سنتی شهر یزد محسوب میشود و بسیار خوشمزه است. به جرات میتوان آن را یکی از خوشمزه ترین، شناخته شده ترین و محبوب ترین شیرینی های سنتی ایرانی به شمار آورد که علاوه بر طعم خوشمزه، ارزش غذایی بالایی دارد( بر اساس شایعات و اسناد، تاریخچه این شیرینی به اواخر دوره قاجار می رسد). قطاب در انگلستان نیز محبوبیت زیادی دارد و معمولا به همان روش پخت ایرانی، درست میشود.
این شیرینی در انواع سنتی یزدی و عسلی تهیه میشود. قطاب یزدی از دو قسمت لایه بیرونی و مغز درونی تشکیل شده است. لایه بیرونی که نان سرخ شده در روغن است از آرد گندم، شیر یا ماست و زرده تخم مرغ به دست میآید که پس از پخت در پودر قند، غلتانده خواهد شد. هسته داخلی این شیرینی نیز از مخلوط پودر بادام، پودر قند و هل تشکیل شده است. در قطاب عسلی، شیرین کننده اصلی به جای پودر قند عسل است. فرقی نمی کند که قطاب در انگلستان پخت شود یا هر جای دیگری از این کره خاکی، به طور معمول فقط همین دو نمونه از آن وجود دارد و مرسوم میباشد.
1/2 فنجان ماست
1 عدد تخم مرغ
100 گرم کره
1 فنجان شکر
3 لیوان آرد
1 قاشق چایخوری · بیکینگ پودر
1/2 فنجان بادام خرد شده (پودر).
1/2 قاشق چایخوری پودر هل
1 قاشق چایخوری پودر دارچین
پودر پسته و پودر قند برای تزیین
بیکینگ پودر را با ماست مخلوط کنید تا حجم آن دو برابر شود (به اندازه کافی در جایی که ماست جزو مواد اولیه است بهتر است بیکینگ پودر را با ماست مخلوط کنید نه با آرد). کره نرم شده و نصف لیوان شکر را خوب با هم مخلوط کنید. ماست و تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود. در این مرحله، آرد الک شده را کم کم به مخلوط اضافه کنید (مقداری آرد لازم است تا خمیر به دست نچسبد، می دانید چسبندگی آردها به دلیل گلوتنی که دارد متفاوت است، پس هرگز آرد را یکجا اضافه نکنید.).
سپس خمیر را در ظرفی که چرب کرده اید بریزید و روی ظرف را بپوشانید و در جای گرمی حدود یک ساعت استراحت دهید( اگر خمیر کمی چسبندگی داشت پس از استراحت و جا افتادن از بین می رود. پس از استراحت و در صورت عدم رفع چسبندگی، آرد به آن اضافه کنید.)
تمام مواد خشک (نصف لیوان شکر، بادام، پودر دارچین، پودر هل) را با هم مخلوط کنید. بعد از مدت زمان لازم برای استراحت، خمیر را خوب صاف کرده و به شکل گرد درآورید و در هر تکه از خمیر حدود یک قاشق از مواد میانی بریزید. اکنون لبه های خمیر را روی هم قرار داده و محکم فشار دهید. خمیر را با انگشتان خود کنار بگذارید، سپس لبه های خمیر را از یک طرف به طرف دیگر بچرخانید. (حتی می توانید بعد از پیچیدن خمیر با مهر یا ابزارهای مختلف روی خمیر بکشید).
همه خمیرها را به همین ترتیب آماده کنید و سپس داخل قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید. هر قطاب را در روغن داغ سرخ کنید.
در حین سرخ کردن، آنها را خوب حرکت دهید تا تمام سطح قطاب ها برشته و طلایی شود. پس از سرخ شدن، قطابها را در صافی بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود. در نهایت آنها را در پودر قند بغلتانید و با پودر پسته تزئین کنید.
به طور کلی شیرینی سنتی قطاب بسیار پرطرفدار است که در بسیاری از مناسبتها و جشنهای سنتی و مذهبی مانند عید نوروز، عید قربان و عید فطر در بسیاری از خانه ها پخته می شود. این درحالی است که قطاب در انگلستان نیز در ردیف شیرینیهای بسیار محبوب قرار میگیرد
وب سایت فانوفا با داشتن رتبه برتر گوگل، راهی آسان و کاربردی برای معرفی و تبلیغ خدمات مرتبط با کسب و کار شما ایرانی های مقیم کانادا است. با درج آگهی های خدماتی خود در این وب سایت می توانید مشتریان بیشتری را جذب کرده و سود بالاتری به دست بیاورید.
https://fanofa-world.blogsky.com/
https://fanofa.com/-fanofa0004901.htm
#ایرانیان#ساکن_انگلستان#انگلستان#فانوفا#قطاب#شیزینی#قطاب_انگلستان#انگلیسی#لندن#fanofa