https://fanofa-world.blogsky.com/
نان سنگک یکی از بخشهای مهم سفره های ایرانی است. اگر چه نان در صبحانه، ناهار و شام مصرف می شود اما استفاده از نان سنگک بیشتر در سفره صبحانه مشاهده می گردد. تهران سنگک در آلمان طعم و مزه نان های ایرانی بر سفره صبحانه و شام را زنده می کند. ایرانی های مقیم آلمان می توانند همچنان بر سر سفره خود از حال و هوای نان های ایرانی بهرهمند گردند.
وب سایت فانوفا مخصوص ایرانی های مقیم آلمان طراحی شده است و به صورت کاملا رایگان، انواع آگهی های خدماتی مرتبط با کسب و کار های مختلف را منتشر می کند.
در تهران سنگک در آلمان، نان ها به شکل های بیضی و یا تا حدودی مستطیل شکل، نسبتاً صاف و درشت پخت می شوند. روند پخت نان در تهران سنگک در آلمان بدین صورت است که خمیر صاف شده و قالب زده شده را داخل تنور داغ پر از سنگریزه قرار می دهند تا فرآیند پخت نان سنگگ به سرعت انجام گیرد.
وجود سنگ وجه تمایز فرآیند پخت نان سنگک از سایر نان های موجود است. از آنجایی که تنور بسیار داغ است و سنگ ها از حرارت زیاد، قرمز رنگ شده اند، نان را روی یک سطح صاف از یک ابزار فلزی قرار می دهند و سپس برای پخت در داخل کوره سنگی داغ قرار وارد می کنند. نان را می توان با دانه های کنجد یا زیره تزئین کرد که غالبا طعم خوشمزه تری نیز پیدا می کنند.
نان سنگک به عنوان یکی از نان های خوشمزه ایرانی برای صبحانه، بسیار مورد استقبال قرار میگیرد. در حقیقت این، یکی از محبوب ترین و قدیمی ترین انواع نان های سنتی ایران است. صبحانه ایرانی شامل گزینه های مختلفی مانند تخم مرغ، سبزیجات تازه از جمله گوجه فرنگی و خیار، کره، پنیر، شیر، عسل، مربا و چای شیرین است. سنگک را با هر کدام از این گزینه ها می توان خورد.
مردم ایران در هر جایی که باشند، باز هم خصلت های ایرانی خود را به همراه خویش دارند. آنها از صرف یک وعده غذایی در خانه خود که آمیخته ای از نان سنگک و سایر مواد غذایی باشد، احساس راحتی می کنند. اگر چه رستوران های زیادی برای صبحانه وجود دارد اما اکثر ایرانی های مقیم آلمان ترجیح می دهند در صف نان تهران سنگک در آلمان منتظر باشند و یک نان خوشمزه را با خود به خانه آورده و همراه خانواده میل کنند. مگر می شود طعم و مزه نان سنگک، املت، چای، انواع مربا را با چیز دیگری عوض کرد؟
افراد فقیر تا ثروتمند، نان سنگک را تقریبا در بیشتر اوقات در سفره صبحانه خود دارند. به جرات می توان گفت، شاید این، بزرگترین نوع نان تخت از سایر نان های پخت شده در سراسر جهان باشد. از آنجایی که نان سنگک از آرد گندم درست می شود، بسیار مقوی بوده و به تنهایی یک وعده غذایی کامل را شامل می شود. نکته مهم در پخت نان سنگک این است که مخمر آرد را به مدت 12 ساعت تخمیر کنید تا به حد کافی استراحت کند و آماده پخت شود.
مردم ایران به ملت نان سنگک دوست معروف هستند. فرقی نمی کند که آنها در کجای این کره خاکی زندگی می کنند، به هر حال آنها همچنان عاشق طعم و مزه نان سنگک هستند. ایرانی های مقیم آلمان بسیار خوش شانس هستند که می توانند نان مورد علاقه خود را از تهران سنگک در آلمان تهیه کنند.
جالب است بدانید که اصولاً یک ماده شیرین مانند مربا، عسل یا کره با نان سنگک قابل خوردن است و بسیار خوشمزه به نظر می رسد و روی هم رفته می توان چنین استنباط کرد که علاوه بر طعم خوشمزه، ارزش غذایی بسیار بالایی نیز دارد.
وب سایت فانوفا با داشتن رتبه برتر گوگل، راهی آسان و کاربردی برای معرفی و تبلیغ کسب و کار شما ایرانی های مقیم آلمان است. با درج آگهی های خدماتی خود در این سایت می توانید، مشتریان بیشتری را به سمت خود جذب کنید.
https://fanofa-world.blogsky.com/
https://www.fanofa.com/tehran-sangak-fanofa0004825.htm
#آلمان#ایرانیان#ساکن_آلمان#فانوفا#کسب_درآمد#تهران#سنگک#تهران_سنگک#سنگک_آلمان#آلمانی#fanofa