Fanofa

Fanofa

آگهی و آگاهی
Fanofa

Fanofa

آگهی و آگاهی

کیک در کالیفرنیا

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/  

کیک

با سلام simplysweetbyshadi با انواع شیرینیهای خوشمزه ، دسر، کاپ کیک ،کیک پاپ ، برای مراسم عروسی ، نامزدی ،تولد ، baby shower و ........ اماده انجام سفارشات شما عزیران می باشد.لطفا برای دیدن عکسها به صفحه اینستاگرام و فیس بوک simplysweetbyshadi مراجعه فرمایید. با تشکر https://www.instagram.com/simplysweetbyshadi

کالیفرنیا ساکرامنتو

شماره تماس: 19162764978

https://www.fanofa.com/cake-fanofa0004181.htm

 







ایده پختن کیک‌های فنجانی و کوچک برای اولین بار در سال 1796 در کتاب آشپزی American Cookery توسط امیلیا سیمونز ارائه شده است او در کتاب خود به پختن نوعی کیک با بافت نرم و سبک داخل فنجان‌های کوچک اشاره‌ کرده است؛ با این حال نام کاپ کیک برای اولین بار در سال 1828 به وجود آمد آن هم وقتی که الیزا لسلی نویسنده و متخصص مشهور آشپزی، کتاب آشپزی خود به نام Receipts را که شامل اولین دستور تهیه کیک فنجانی بود منتشر کرد.

در اوایل قرن نوزدهم دو تعریف متفاوت برای کیک فنجانی وجود داشت.

در چندین قرن پیش، قبل از اینکه قالب‌های مافین به طور گسترده در دسترس مردم قرار بگیرند؛ کیک‌ها اغلب در فنجان‌های سفالی پخته می‌شدند و نام خود را از فنجانی که در آن پخته می‌شدند می‌گرفتند. این تعریفی است که امروزه هم به کار می‌رود. در حال حاضر به هر کیک کوچکی که هم اندازه فنجان باشد کاپ کیک گفته می‌شود.

اما در تعریف دیگر، کیک فنجانی اشاره به کیکی داشت که مواد تشکیل دهنده آن با استفاده از یک فنجان استاندارد وزن می‌شد. اما سال‌های بعد، هنگامی که استفاده از یک اندازه واحد برای مواد تشکیل دهنده کیک به طور محکم در آشپزخانه‌های خانگی تثبیت شد این دستور العمل‌ها به نام کیک یک، دو، سه، چهار شناخته شدند به این دلیل که آن‌ها از چهار ماده شامل: یک فنجان کره، دو فنجان شکر، سه فنجان آرد، و چهار تخم‌ مرغ تشکیل می‌شدند.

پس از رایج شدن مفهوم کاپ کیک آن‌ها به محبوب‌ترین کیک‌های خانگی تبدیل شدند و سال‌ها بعد برای اولین بار در سال 1919 یک شیرینی پزی آمریکایی به نام hostess این دسر تک نفره را به عنوان “کیک میان وعده” معرفی کرد و به فروش رساند.در دستور العمل‌های اولیه و اصلی کیک فنجانی خبری از فراستینگ نبود و آن‌ها تنها با برخی ادویه جات و میوه‌های خشک طعم دار می‌شدند. اما سرانجام در سال 1920 برای اولین بار از فراستینگ وانیلی یا شکلاتی در تزیین کاپ کیک‌ها استفاده شد.امروزه در قنادی‌ها و شیرینی فروشی‌ها کاپ‌ کیک‌ها با طعم‌ها و مدل‌های مختلف عرضه می‌شوند. ظرافت ظاهری، اندازه کوچک و شکل متعادل آن‌ها برای اهداف تزیینی باعث شده است که این مدل کیک به یک محصول مقرون به صرفه و مناسب برای قنادی‌ها و مشتریان تبدیل شود. و با توجه به این که همه از کوچک تا بزرگ طرفدار پر و پا قرص کاپ کیک‌ها هستند می‌توان آن‌‌ها را به راحتی در مراسم‌های مختلف مثل جشن سیسمونی، جشن دندونی، جشن تولد و حتی جشن سالگرد ازدواج و عروسی سرو کرد.

جالب است بدانید محبوبیت کاپ کیک‌ها به قدری زیاد است که حتی توانسته‌اند روزهایی را در تقویم از آن خود کنند. به عنوان مثال 18 اکتبر روز جهانی کاپ کیک شکلاتی، 9 نوامبر روز جهانی کاپ کیک وانیلی و 15 دسامبر روز جهانی کاپ کیک لیمویی نام گذاری شده است.

رکورد خوردن بیشترین کیک فنجانی در کم‌ترین زمان متعلق به شخصی با نام Glutton Matt Stonie  است که توانسته با خوردن 125 کاپ کیک در 8 دقیقه و 55.15 ثانیه رکورد عجیبی را در خورن کیک به ثبت برساند.

بزرگ‌ترین کاپ کیک جهان در سال 2009 درست شد. این کیک دو میلیون کالری، 4 فوت ارتفاع و 1224 پوند وزن داشت.

در انگلستان به کیک فنجانی fairy cake و در استرالیا به آن patty cakes (پتی کیک) می‌گویند.

 

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/  

#کانادا#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_کانادا#فانوفا#کیک#دسر#غذا#تولد#ازدواج#آمریکا#کالیفرنیا#fanofa

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد