https://fanofa-world.blogsky.com/
لیزر موهای زاید
ایزر موهای زاید برای خانمها و اقایون با مدرنترین و پیشرفته ترین دستگاه ایزر
کانادا – انتاریو – ریچموند هیل
شماره تماس: 14168275242
فریماه شقاقی
https://fanofa.com/hair-removal-laser-fanofa0003988.htm
لیزر موهای زائد
لیزر موهای زائد به یکی از پرطرفدارترین روش های رفع موهای ناخواسته بدن تبدیل شده است که در سال های اخیر تقاضا براى لیزر موهای زائد افزایش زیادی داشته است. که باعث خلاص شدن از سالن های اپیلاسیون، تیغ، مومک، موبر و دستگاه اپیلیدی همچنین جوش ها و موهای زیر پوستی می شود. اما لیزر موهای زائد مانند هر تکنولوژى جدیدی که ممکن است مورد سوء استفاده قرارگیرد بسیارى ازکسانی که بدون مطالعه قبلى و صرفاً براساس تبلیغات یا قیمت ارزانتر، اقدام به انجام لیزر موهای زائد کردند را مأیوس کرده است.
نور لیزر هر چیزی که تیرهرنگ باشد را حرارت داده و میسوزاند. با حرارت دادن و سوزاندن موی تیرهرنگ داخل فولیکول مو، خود فولیکول نیز آسیب میبیند و از بین میرود. هرکدام از موهای بدن ما دارای یک چرخهی رشد و استراحت هستند. در یک زمان مشخص اکثر موهای بدن ما در فاز استراحت هستند و تعداد کمی از آنها در فاز رشد هستند.
اگر هنگام لیزر موهای زائد ، فولیکول مو در فاز استراحت باشد، اشعه لیزر بر آن اثری ندارد. به همین دلیل است که برای از بین بردن تمامی موها به چندین جلسه درمان با لیزر، با فاصله های زمانی مشخص نیاز است. با هر جلسه رفع موهای زائد تعدادی از فولیکولهای فعال مو سوخته میشوند و بالاخره پس از مدتی تمامی موها از بین میروند.
عوامل زیادی بر نتیجه لیزر موهای زائد تاثیر گذار هستن که با تشخیص پزشک متخصص برای برطرف کردن موهای زائد بدن از دستگاه های متفاوتی استفاده می شود .
بسته به رنگ مو , نوع پوست , ضخامت مو و ناحیه درمان لیزر موهای زائد برای زمانبندی جلسات لیزر مو یکی از دستگاه های زیر مورد استفاده قرار می گیرد:
1. لیزر موهای زائد با دستگاه الکساندرایت
2. لیزر موهای زائد با لیزر روبی ( یاقوت )
3. لیزر تور پالسی بالا
4. لیزر ND:YAG
5. لیزر موهای زائد با استفاده از لیزر دایود
انتخاب دستگاه لیزر موهای زائد
برای انتخاب دستگاه لیزر موهای زائد باید به دو نکته توجه داشت:
نوع تکنولوژِی دستگاه
نوع برند
دوتا از شناخته شده ترین تکنولوژی های دستگاه لیزر موهای زائد : 1- الکساندرایت 2- دایود و نوع کمتر شناخته شده 3- N دی یاگ است.
نوع برند دستگاه لیزر موهای زائد با تکنولوژی الکساندرایت می تواند کندلا و سایناشور که قوی ترین نوع الکساندرایت محصول کشور امریکا می باشد. برند های دیگر آلما، دکا،کوتراو ونوبلکس می باشد که می توند برای چین کره یا اروپا باشد.
مقایسه سیستم الکساندرایت و دایود:
دایود به علت طول موج بیشتر عمق نفوذ بیشتری دارد.
تکنولوژی الکساندرایت به علت سهولت کار و بی دردی و خنک کننده های قوی امکان افزایش توان دستگاه و جواب دهی بیشتری دارد.
دستگاه الکساندرایت برند کندلا به علت پرتاب یخ که باعث بی حسی و بی دردی کامل می شود نسبت به سایناشور دارای محبوبیت بیشتری می باشد.
دستگاه لیزر موهای زائد در کلینیک دکتر امامی واقع در میرداماد تهران از نوع الکساندرایت کندلا جنتل لیزر پرو ساخت کشور امریکا می باشد که نسبت به دیگر کندلا های دیگر دارای تکنولوژی جدید تر و سرعت بیشتر و زمان و درد کمتر می باشد.
https://fanofa-world.blogsky.com/
#کانادا#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_کانادا#فانوفا#لیزر#موهای_زاید#انتاریو#بهداشتی#آرایشی#fanofa
https://fanofa-world.blogsky.com/
ادویه جات
ادویه جادویی آنجل ارسال رایگان در سرتاسر ایران و انگلستان ۰۰۴۴۷۹۴۶۶۵۵۹۹۶ ۰۹۱۳۲۸۶۶۷۹۶
انگلستان – لندن
شماره تماس: 447946655996 فرشته احمدی
https://www.fanofa.com/spices-fanofa0003999.htm
ادویهجات برای طعم غذا و سلامتی اهمیت زیادی دارند. برای این که به اهمیت آنها پی ببرید، همین بس که یک نصف قاشق چایخوری دارچین به اندازۀ ۱۱۵ گرم تمشک آنتی اکسیدان دارد.
1-زردچوبه
زردچوبه سلطان ادویههاست. این ادویه بیش از همۀ ادویهها خاصیت ضدالتهابی، ضدویروسی، ضدباکتری، ضدسرطان و ضدقارچ را داراست.
در طب چینی از این ادویه برای درمان همه چیز از آلرژی گرفته تا آلزایمر و آرتروز استفاده میشود. زردچوبه حاوی کارکامین است که یک ترکیب آنتیاکسیدانی است و التهاب را کاهش داده و رنگ زرد زردچوبه نیز ناشی از وجود این ماده است. کارکامین باعث کاهش رشد سلولهای سرطانی میشود. زردچوبه همچنین حاوی ترکیبات ضدالتهابی دیگری است که تورم و درد را کاهش میدهند و از تشکیل پلاکهای عامل آلزایمر ممانعت میکند.
از زردچوبه میتوانید در سس سالاد، سسی که گوشت و ماهی را در آن میخوابانید، و همچنین در چای، قهوه و لیموناد استفاده کنید.
2- فلفل
فلفل قرمز حاوی کپسایسین است که هم مزۀ تند آن را سبب میشود و هم فواید آن را برای سلامتی رقم می زند. فلفل هر چه تندتر باشد، کپسایسین آن بیشتر است. فلفل قرمز از دیرباز در طب سنتی چین و هند جایگاه خاصی داشته و بومیان آمریکا از آن برای درمان مسائل دستگاه هاضمه و گردش خون استفاده میکردهاند.
3-زنجبیل
در طب سنتی چینی از زنجبیل برای مقابله با التهاب و درد، تسکین ماهیچههای دچار جراحت و درمان درد و خستگی استفاده میشده است. این ادویه همچنین درمان متداولی برای مشکلات هاضمه است و با رشد بیش از حد باکتریهای غیرمفید روده مقابله میکند. ترکیبات موجود در زنجبیل به شکلی مشابه داروهای ضدالتهابی نظیر ایبوبروفن عمل میکنند و از آن برای درمان آرتروز استفاده میشود. از این رو چای زنجبیل و غذاهای آسیایی توصیه میشود.
زنجبیل همچنین برای مداوای گلودرد و سرماخوردگی عالی است و حتی میتوان با قرار دادن آن به شکل مستقیم روی مفصل درددار، درد را تسکین داد. یادتان باشد که حتماً زنجبیل را تازه بخرید و مصرف کنید و از ذخیرۀ آن خودداری کنید. اگر میخواهید زنجبیل را پودری مصرف و نگهداری کنید (که البته تاثیرگذاری آن کمتر است)، آن را در جایی به دور از گرما، نور و رطوبت نگهداری کنید.
اگر میخواهید در غذای روغن دار از زنجبیل استفاده کنید، آن را در انتهای کار اضافه کنید، چرا که زنجبیل وقتی که با چربی پخته میشود، تلخ میشود.
4-دارچین
مهمترین فایدۀ دارچین، توانایی آن در کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت است. دارچین همچون دیگر ادویهجات دارای ویژگیهای آنتیآکسیدان و ضدالتهابی است که باعث کاهش احتمال آسیبهای سلولی و بیماریهای مزمن میشود. تحقیقات نشان داده که دارچین خاصیت ضدبیماریهای قلبی دارد و از رشد غیرمعمول سلولها جلوگیری میکند و بدین ترتیب خاصیت ضدسرطانی دارد.
5- میخک
میخک منبع غنیای از آنتیاکسیدانهاست که رادیکالهای آزاد را پاکسازی میکنند و در حفاظت از سلولها کمک میکنند. همچنین خاصیت شدیداً ضدقارچی دارد. اما حواستان باشد که روغن میخک بسیار قوی است. این روغن اینقدر قوی است که اگر بیش از حد استفاده شود میتوانند موجب مسمومیت شود.
6- نعنا
نعنا نیز دارای مولکولهای ضدالتهابی است که مزه و بوی آن را پدید میآورند. نعنا به خصوص برای جلوگیری از بیماریهای عصبی ناشی از التهاب نظیر آلزایمر مفید است و موجب بهبود حافظه و تمرکز میشود. ترکیبات موجود در آن دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضدسرطان نیز هستند.
7- رزماری
رزماری، همچون نعنا، حاوی ترکیبات آنتی اکسیدان و ضدالتهابی است. رزماری فعالیت آنزیمی را که رادیکالهای آزاد را از بین میبرد، افزایش میدهد. به خصوص وقتی پخته باشد و به همین دلیل میتوانید با خیال راحت آن را به سالاد، گوشتها و دیگر غذاهای پختنی اضافه کنید. از رزماری به صورت خام نیز میتوانید استفاده کنید. رزماری در جلوگیری از رشد سلولهای سرطانی در پانکراس و بواسیر مفید است. اگر میخواهید چیزی را در روغن بپزید، قدری رزماری به آن اضافه کنید. رزماری به خاطر دارا بودن آنتی اکسیدانی به نام اسید رزمارینیک، از اکسید شدن روغن جلوگیری میکند.