Fanofa

آگهی و آگاهی

Fanofa

آگهی و آگاهی

استخدام در کانادا

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/

استخدام

باسلام جهت تکمیل نیروی انسانی رستوران فارسی در نورت ونکوور نیاز. به نیروهای ذیل میباشد ۱- گریل کار. ۲- صندوقدار ۳-هلپر ۴-کمک اشپز متقاضیان میبایست دارای اجازه کار در کانادا باشند و می‌توانند رزومه خودرا بایمیل ذیل ارسال یا باشماره های ذیل تماس بگیرند : Sharifi7393@gmail.com 7785132837 7785139090

کانادا ونکوور

شماره تماس: 17785132837

نیما شریفی

https://www.fanofa.com/hire-fanofa0003549.htm

 

 

قبل از هر چیز باید بدانید که گریل کردن بیشتر به سرخ کردن شبیه است.در هر دو روش پخت از حرارت مستقیم استفاده می شود اما هنگام گریل کردن حرارت از بالا ساطع می شود و هنگام سرخ کردن حرارت از پایین منتقل می شود.

باربیکیو، کباب و گریل یکی هستند و فر و تنور هم خویشاوند نزدیک‌شان؛ اگر فهرستی از غذاهای سالم پخته شده تهیه کنید، خواهید دید خوراک‌هایی که به صورت کبابی و تنوری هستند، بخش بزرگی از این فهرست را تشکیل می‌دهند؛ البته باربیکیو، به‌خصوص نوع زغالی آن مخالفانی هم دارد که می‌گویند گوشت به زغال تبدیل می‌شود، گاز مونوکسیدکربن  به خورد غذا می‌رود، روغن روی‌ آن سوخته و سرطانی می‌شود و...  البته این ایرادات تا حد زیادی وارد است ولی هرکاری راهی دارد و برای رفع این مشکل،‌ اول مصرف کباب‌های گوشت قرمز روی زغال را محدود کرده و در خوردن آن زیاده‌روی نکنید. از کره برای چرب کردن کباب تنها در آخرین مرحله استفاده کنید و قبل از آن با روغن ذرت یا آفتابگردان چربش کرده و زغال را خوب درست کنید تا کاملا گداخته شود،‌ در این صورت نیازی به باد زدن هم نیست.

کبابی کردن انواع سبزی‌ها و پنیرها، طعم غذای شما را متفاوت می‌کند، تمام خواص مواد را حفظ کرده و پوسته رویی آن معمولا برداشته می‌شود. اگر اهل غذای سلامت هستید، فلفل،‌ سیب‌زمینی، هویج، ذرت و... را به این روش تهیه کرده و با آداب کامل میل کنید.

گریل کردن هم مانند هرکار دیگری آداب، قواعد و ابزار آلات مشخصی دارد، روش طبخ، مخلفات، سس‌ها و روش سرو آن از جمله آداب گریل است. گریل، روشی است برای کباب‌کردن با اندکی تفاوت، ولی با ابزار موجود هم انجام ‌آن امکان‌پذیر است.

گریل کردن هم مانند هرکار دیگری آداب، قواعد و ابزار آلات مشخصی دارد، روش طبخ، مخلفات، سس‌ها و روش سرو آن از جمله آداب گریل است. گریل، روشی است برای کباب‌کردن با اندکی تفاوت، ولی با ابزار موجود هم انجام ‌آن امکان‌پذیر است.

یکی از بهترین روش‌های پخت میوه و سبزی‌ها کباب کردن ‌آنهاست. سبزی‌های کبابی گاه به تنهایی یک غذا می‌شوند، مانند بادمجان در میرزاقاسمی؛ گاهی دورچین غذا هستند، مانند فلفل و گوجه‌فرنگی. میوه‌های کبابی هم طرفداران خودش را دارد، یک موز را با پوست در زغال 10دقیقه کباب کنید بعد آن را باز کرده و با خامه و دارچین میل کنید؛ به چاق شدن هم فکر نکنید!

گوشت‌ها که بخش اصلی کباب‌ها و گریل‌ها را تشکیل می‌دهند به خودی خود طعم خوشایندی ندارند و معمولا کمتر کسی پیدا می‌شود که گوشت را همین‌جوری کباب کرده و بخورد. مهم‌ترین طعم‌دهنده‌ در کباب نمک است که برای گوشت قرمز در آخرین مرحله طبخ اضافه می‌شود. فلفل سیاه هم به تنهایی طعم‌دهنده خوبی است. دیگر ادویه‌ها مانند فلفل قرمز، آویشن، پاپریکا، تخم‌گشنیز و... هم به تنهایی یا ترکیبی گوشت‌ها را معطر و قابل خوردن می‌کنند.

اما هیچ کبابی بدون پیاز یا سیر تهیه نمی‌شود؛ یکی از بهترین بوگیرهای گوشت و عطردهنده‌ای قوی که انگار برای همین ماموریت به دنیا آمده است.

 

روغن: روغن هم در این میان جای خودش را دارد چون باعث سرخ شدن کباب می‌شود و اگر از شبکه توری استفاده می‌کنید، از چسبیدن گوشت به آن جلوگیری می‌کند؛ البته روغن مناسب آفتابگردان،‌ ذرت و کنجد است که آخری آنچنان مقرون‌به‌صرفه نیست.


www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/  

#آگهی#تبلیغات#رایگان#تبلیغات_رایگان#استخدام#ونکور#کانادا#شغل#درآمد#شغل_مناسب

#آگهی_مجانی#کسب_درآمد#درآمد_در_منزل#fanofa 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد