Fanofa

آگهی و آگاهی

Fanofa

آگهی و آگاهی

سورنتو گریل در کانادا

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/

سورنتو گریل

رستوران مدیترانه ایی با منوی گیاهی واقع در ونکور گوشت طبخ حلال غذاها سالم تازه و خوشمزه میباشند

کانادا ونکور

شماره تماس: 17037938030                 

https://www.fanofa.com/sorrento-grill-fanofa0003269.htm



آخرین شواهد علمی نشان می دهد که یک رژیم غذایی گیاهی سرشار از سبزیجات ، غلات کامل ، چربی های سالم و پروتئین های سالم خطر افزایش وزن و بیماری های مزمن را کاهش می دهد. متخصصان می گویند این رژیم غذایی در افزایش مصرف مواد مغذی برای کودکان و بزرگسالان مفید است و در عین حال به کاهش مصرف کالری اضافی و خالی نیز کمک می کند. تغذیه گیاهی (مشابه رژیم گیاه خواری) همچنین در برابر بیماری عروقی و قلبی ، عوامل خطرزای سندرم متابولیک ، برخی از سرطان ها ، چاقی ، فشار خون بالا ، دیابت نوع ۲ و مرگ و میر قلبی عروقی محافظت می کند.

مصرف بیشتر گیاهان به جای گوشت های فرآوری شده و غذاهای بسته بندی شده ، به ویژه افزایش مصرف سبزیجات و میوه ها ، یکی از ارزشمندترین کارهایی است که می توان در درمان چاقی انجام داد و می تواند اثرات شیوع بیماری همه گیر چاقی را معکوس کند. در حالی که این دلیل خوبی برای تغذیه گیاهی است ، دلایل دیگری نیز برای مصرف بیشتر گیاهان وجود دارد. این موارد شامل کاهش رد پای کربن ، هزینه کم تر در بازار ، حمایت از کشاورزی ارگانیک و کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری های مزمن است.

تغذیه گیاهی نوعی رژیم غذایی سالم است که مبتنی بر بسیاری از غذاهای گیاهی سنتی و در دسترس است ، از جمله نشاسته های سالم مانند سبزیجات ، میوه ها ، سیب زمینی و ذرت ، حبوبات ، آجیل ، هسته و روغن نارگیل و زیتون. امروزه ، تنها یک نوع تغذیه گیاهی وجود ندارد ، و با توجه به فرهنگ های مختلف انواع مختلفی در سراسر جهان وجود دارد. محبوب ترین انواع تغذیه گیاهی عبارتند از: رژیم مدیترانه ای ، رژیم غذایی ماکروبیوتیک ، رژیم وگان ، رژیم خام و انواع دیگر رژیم های گیاهی.

 


طبق مطالعه مرکز تحقیقات سرطان آکسفورد ، تغذیه گیاهی مبتنی بر گیاه به طور کلی اجازه می دهد مقادیر نسبتاً زیادی کربوهیدرات ، اسیدهای چرب امگا ۶ ، فیبر ، ویتامین C و E ، منیزیم و آنتی اکسیدان ها مانند کاروتنوئیدها یا اسید فولیک را به دست آورید.

چه مقدار گیاه باید به عنوان بخشی از تغذیه گیاهی مصرف شود؟

این کاملاً متغیر است زیرا هر برنامه و هر شخص متفاوت است. رژیم غذایی اورنیش  رژیم غذایی ۸۰ تا ۱۰-۱۰ یا رژیم وگان از نظر کربوهیدرات  غنی (سبزیجات ، میوه ها ، حبوبات و غلات)  و از چربی و پروتئین کم است. با رعایت این رژیم ها اطمینان حاصل می شود که ۶۰-۸۰٪ از کالری مورد نیاز روزانه شما از کربوهیدرات ها و ۱۰٪ از چربی ها و پروتئین ها تامین می شود.

 

وقتی تمدن هایی مانند اوکیناوا که طولانی ترین زندگی در جهان را دارند ، مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرند ، مشاهده می شود که غذای آنها از ۸۰٪ کربوهیدرات تشکیل شده است. تا زمانی که کالری موجود در کربوهیدرات ها کامل و فراوری نشده باشد ، یعنی مصرف فراوان محصولاتی مانند جو ، گندم کامل ، گندم سیاه ، کوئینو یا چاودار ،  برای سلامتی مفید است.

مزایای تغذیه گیاهی:

سرشار از غذاهای ضد التهابی:

امروزه التهاب تقریباً به همه بیماری های مزمن ، از جمله بروز سندرم روده ، آرتریت ، سرطان و بیماری های قلبی مرتبط است. غذاهای ضد التهابی با فراهم کردن مواد مغذی که با استرس اکسیداتیو مبارزه می کنند از پیشرفت بیماری ها جلوگیری می کنند.

 

ویتامین های اساسی مانند ویتامین های A ، C و E

مواد معدنی میکرو

اسیدهای چرب ضروری

مطالعات نشان می دهد رژیم غذایی سرشار از غذاهای ضد التهابی باعث افزایش طول عمر ،  مدیریت سیستم ایمنی بدن و تغییر اثرات التهاب در بدن و زندگی ما می شود. غذاهای گیاهی می توانند سلامتی روده را فراهم کنند ، عملکرد ایمنی بدن را بهبود بخشیده و واکنش های خود ایمنی را که باعث بیماری های مرتبط با سن می شوند کاهش دهند.

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/  

#گریل#ونکور#غذا#فست_فود#کانادا#فانوفا#آگهی_رایگان#آگهی_مجانی#کسب_درآمد#درآمد_در_منزل#fanofa

آشپزی خانگی در کانادا

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/

آشپزی خانگی

با سلام خدمت دوستان گرامی سفارش الویه خانگی - کوفته و ته چین مرغ سه روز در هفته پخت و سفارش گرفته میشود الویه ظرف کوچک ۵ دلار ظرف بزرگ ۸ دلار. کوفته هر عدد ۸ دلار ته چین یک برش ۸ دلار تحویل وست ونکور تمام غذاها با روغن زیتون تهیه میشود برای مهمانی های شماهم در خدمتتان هستیم.

کانادا- ونکوور           شماره تماس: 16049023611      سهیلا فرحت نیا

https://www.fanofa.com/catering-fanofa0003120.htm




در میان تنوع بسیار غذاهای آذری، کوفته تبریزی، یکی از مشهورترین هاست که البته یک نوع از آن که به شکل گلوله ای بزرگ درمی آید و با یک جوجه پر می شود، بسیار معروف است.کوفته تبریزی یکی از معروف‌ترین غذا‌های استان آذربایجان شرقی بوده؛ این غذا در مناطق مختلف دنیا مانند خاورمیانه، اروپا و آمریکا به خوبی شناخته شده است.این غذا حاوی پروتئین‌ها، انواع ویتامین‌ها، چربی، کربوهیدرات، کلسیم، منیزیم، پتاسیم و فیبر است.در تهیه کوفته تبریزی از انواع پروتئین‌های گیاهی مانند غلات، حبوبات و حیوانی همچون گوشت قرمز استفاده می‌شود.آلو و تره موجود در این غذا موجب بهتر شدن حرکات  روده می‌شوند و عمل دفع را راحت می‌کنند؛ مرزه استفاده شده در کوفته تبریزی هم نقش موثری در کاهش چربی خون دارد.

این غذا به علت سنگین بودن بهتر است در وعده ناهار مصرف شود؛ کوفته تبریزی باید همراه با نان سنگک و سبزیجات تازه یا ترشی میل شود.

مواد لازم برای تهیه کوفته تبریزی (هفت تا هشت نفر)

 گوشت گوسفندی                                                   یک کیلو

لپه                                                                     ۱۵۰ گرم

پیاز                                                                    ۲ عدد متوسط

تخم مرغ رسمی                                                      ۲ عدد

برنج                                                                     ۱۰۰ گرم

تره، مرزه، ترخون و پونه خشک شده                         مجموعاً ۲۵۰ گرم

آلوی خشک                                                         هشت عدد

آرد نخودچی                                                      یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه                                             به مقدار لازم

 

 مواد لازم برای تزئین کوفته تبریزی

 پیاز داغ                                                        ۲ قاشق غذا خوری

مغز گردو، بادام و پسته خرد شده                           مجموعاً ۶۰ گرم

زرشک پلویی                                               ۲ قاشق غذاخوری

 

 مواد لازم برای تهیه سس کوفته تبریزی

 آب جوش                                                    به مقدار لازم

زعفران                                                  نصف قاشق چای‌خوری

رب محلی                                                ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون یا کنجد                                  چهار قاشق غذاخوری



 طرز تهیه کوفته تبریزی

-نخست گوشت گوسفندی را دو بار چرخ کنید تا نرم شود؛ پیاز را رنده و به گوشت اضافه کنید.

-لپه را که قبلا پخته شده است به گوشت اضافه کنید؛ سپس دو عدد تخم مرغ، آرد نخودچی، برنج پخته شده، سبزیجات خشک شده و نمک و ادویه را به سایر مواد بیفزایید.

-مخلوط مواد را به خوبی ورز دهید و آن‌ها را به شکل گلوله در آورید؛ داخل گلوله‌ها یک حفره ایجاد کنید؛ درون این حفره می‌توانید یک عدد آلو یا یک تخم مرغ آب پز شده قرار دهید.

- برای تهیه سس کوفته تبریزی ابتدا آب را بجوشانید سپس به آن رب محلی، روغن کنجد یا زیتون و زعفران را اضافه کنید.

- هنگامی که سس کوفته تبریزی در حال جوشیدن ملایم است کوفته‌ها را به آرامی داخل آن قرار دهید؛ آب باید روی کوفته‌ها را بپوشاند.

- بهتر است درب قابلمه کامل گذاشته نشود تا کوفته‌ها ترک برندارند.

پس از آماده شدن کوفته تبریزی آن را تزئین و همراه با نان سنگک و سبزیجات تازه یا ترشی میل کنید.

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com

https://fanofa-world.blogsky.com/  

#آشپزی#غذا#خانگی#ونکور#کانادا#فانوفا#آگهی_رایگان#آگهی_مجانی#کسب_درآمد#درآمد_در_منزل#fanofa 

 

 

آموزش تار و سه تار در ترکیه

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/  

 

آموزش تار و سه تار

آموزش تار و سه تار بصورت آنلاین و آفلاین وحضوری توسط مژگان شیرازی با بیش از 20 سال سابقه تدریس در بهترین آموزشگاه های شیراز، تجربه کلاسهای آنلاین و سرپرستی گروه های موسیقی

استانبول ترکیه

 شماره تماس: 905527955073    مژگان شیرازی

https://www.fanofa.com/teaching-music-instruments-fanofa0003129.htm




تار از دیگر ساز های موسیقی سنتی ایرانی است که آن را از چوب، پوست، استخوان، زه (روده تابیده حیوانات) می سازند و در دسته ساز های زهی مضرابی قرار دارد. طبق شواهد تاریخی کاربرد این ساز اصیل موسیقی ملی تنها به ۲۰۰ سال قبل بر می گردد.صدای دلنشین موسیقی برخاسته از تار طرفداران زیادی دارد که از شنیدن این قطعات، غرق لذت می شوند.تار ساختمانی بسیار کامل و منحصر به فرد دارد که منجر به گستردگی بالای صدایی در تار می شود به همین خاطر این ساز را با پیانو قیاس می کنند.

 

آموزش تار را می بایست از طریق اساتید زبردست این هنر آموخت اما مولفه های چون محل زندگی، فراغت زمان و هزینه های آموزشی خود از عوامل بازدارنده برای ورود به این بحث آموزش هستند.این ساز اصیل شهرت خود را مرهون هنر نمایی اساتید بزرگی همچون حسین علی زاده، جلیل شهناز، محمد رضا لطفی و فرهنگ شریف است.علاقه به یادگیری نوازندگی تار فقط محدود به ایران نیست و در بسیاری از کشور ها هنر جویان زیادی هستند که علاقه به آموزش آن دارند.

 

تار در قسمت کاسه یا شکم از دو بخش نا مساوی تشکیل شده است که نقاره نام بخش کوچکتر آن است. سازندگان تار پوست را روی کاسه طنینی و نقاره می کشند. خرک را نیز می توانید بر روی پوست ببینید.دسته نیز از دیگر قطعات ساز است که در طولی حدود ۴۵ تا ۵۰ سانتی متر با پرده هایی که عمود بر آن هستند ساخته می شود. اگرچه در گذشته تار هایی که در موسیقی سنتی ایران اغلب به کار می رفت ۲۵ پرده داشتند اما تار های امروزی معمولا ۲۸ پرده دارند.

 

در بخش انتهای دسته نیز می توانید گوشی ها را ببینید. در تار ۶ سیم فلزی به کار می رود که ارتعاش آن ها، موسیقی دل انگیزی را منعکس می کند که بر جان و دل هر شنونده ای می نشیند.

اگرچه در نوشته های به جا مانده از هنرمندان موسیقی سنتی ایران مانند صفی الدین ارموی، خواجه بها الدین، ابوالفرج اصفهانی و از ساز تار یاد شده است اما نمی توان مطمئن بود که اشاره به ساز امروزی دارند یا خیر.معمولا مردمان دوران های گذشته بر حسب اینکه ساز موسیقی چه تعداد سیم یا تار داشت آن را نام گذاری می کردند و اسامی همچون چهار تار، پنج تار و یا شش تار بسیار متداول بود و نمی توان به شواهد تاریخی تار استناد کرد.اگر با دقت به نقاشی ها و نگارگری های عمارت چهلستون اصفهان بنگرید تار به صورت امروزی را نمی بینید و فقط ساز هایی همچون دف، نی، قانون، کمانچه و به چشم می خورند.بنابراین به دلیل نبود شواهد تاریخی خیلی محکم، اغلب این ساز را سازی می دانند که قدمت و اصالت آن در موسیقی ایران به ۲۰۰ تا ۲۵۰ سال پیش بر می گردد.محبوبیت بیشتر موسیقی تار به زمان حکومت فتحعلی شاه قاجار بر می گردد که هنرمندان و نوازندگان بسیاری در آن زمان به هنر نمایی مشغول بودند.‌



تار در موسیقی های محلی و بومی نقش پر رنگی ندارد و تنها در بین مردمان آذربایجانی رایج است. رباب نیز سازی مشابه به تار است که تفاوت هایی نیز دارد و از دیر باز در بین مردمان بسیاری از همچون بلوچستان، افعانستان و تاجیکستان بسیار محبوب محسوب بود.از شباهت هر دو این ساز می توان به شکل کاسه و استفاده از پوست چهار پایان برای پوشاندن سطح کاسه اشاره کرد.تار قفقازی نیز ار ساز های رایج در بین مردم ساکن مناطق شمال غرب کشورمان و حتی کشور آذربایجان است.

 

تار با آوای مخملین و خوش نوا اگرچه در موسیقی ایران زمین قدمتی طولانی دارد ولی فقط محدود به ایران نیست و هنرمندان زیادی در کشور های افعانستان، تاجیکستان، ارمنستان، گرجستان و نیز به هنر نمایی و نوازندگی مشغول اند.

 

 

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/  

#آیلتس#تافل#انگلیسی#تورنتو#کانادا#فانوفا#آگهی_رایگان#آگهی_مجانی#کسب_درآمد#درآمد_در_منزل#fanofa 

کارگاه های آموزشی کودکان در کانادا

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/  

# #fanofa آگهی # تبلیغات # فارسی زبانان # تبلیغات # آگهی  # فارسی زبانان

کارگاه های آموزشی کودکان

کارگاه های آموزش زبان فارسی برای کودکان بالای ۶ سال کارگاه های شناخت مزه برای کودکان زیر ۴ سال مهرنوش

کانادا ونکور

شماره تماس: 16048024286

مهرنوش سرتیپی

https://www.fanofa.com/children-s-workshops-fanofa0003081.htm



مزه ها، یک احساس است که توسط حس چشایی آشکار می‌شود. البته مزه یک احساس کلی می‌باشد. یعنی هرآن چه را که حس چشایی احساس کند مزه دارد و هرآن چه را که احساس نکند مزه ندارد. مزه‌های کلی را (به عبارت دیگر احساسات محسوس شده از حس چشایی را به صورت کلی) با کلماتی چون شیرینی (مزه)، تلخی (مزه)، ترشی (مزه)، شوری (مزه)، ملسی و بیان می‌کنند.

حس چشایی در کودکان از همان اغاز فعال است نوزاد مزه  ی شیر مادر خود را در مقایسه با هر نوع خوراکی و غذای دیگر تشخیص می دهد.

 

کودکان خوراکی ها را خیلی زود از طریق مزه ی آن  ها می شناسند و مزه ها به انها کمک می کند که چگونگی خوراکی های خود را انتخاب کنند گاهی اوقات کودکان برای شناخت یک شی از حس چشایی خود استفاده می کنند وآن را به دهان می برند که معمولا در این هنگام مربی یا مادر به فرزند می گوید که ای کار را نکن و اگر خطری داشته باشد او را آگاه می کنند.مزه های تند یا خیلی ترش و خیلی تلخ را بهتر است که کودکان تجربه نکنند.

بعضی از والدین گاهی از این مزه ها برای تنبیه استفاده می کنند که کار بسیار اشتباهی است و در ذهن و خاطره ی کودکان نسبت به بعضی از خوراکی ها خاطره ی تلخ باقی می ماند وگاهی این خاطرات تا سال ها با انسان می ماند.

مربیان باید انواع خوراکی ها را با اشاره به مزه ی آن ها در هر فرصتی که مناسب است. از طریق حس چشایی برای کودکان تجربه کنند.

 


از کودک بخواهید که به زبان خود در آیینه نگاه کند. خواهد دید که صاف نیست و پر از پرزهایی است که مز ه ها را تشخیص می دهند. تفکیک نقاطی از زبان را که می توان مزه  های شیرین ، تلخ ، شور ، ترش را با آن تشخیص داد برای کودک توضیح دهید.

زنبور ها به کمک خرطوم کوچک خود و مگس ها  به کمک پاهای خود مزه ی غذا را تشخیص می دهند.

به کودکان بگویید که عضو یا اندام حس چشایی « زبان » است. از کودکان بپرسید که آیا می دانند زبان چه کارهایی را انجام می دهد. یک عدد شیرینی به بچه ها بدهید و از آن ها مزه ی آن را بپرسید. به آن ها بگوییدکه زبان یک عضو حسی است که با آن مزه و  طعم را تشخیص می دهند.

 

از کودکان بپرسید که با زبان چه مزه ای را می شناسند. از کودکان بخواهید درآینه روی زبان خود را نگاه کنند تا متوجه پرزهای چشایی شوند. به آن ها بگویید که قسمت های مختلف زبان به طعم های گوناگون حساس هستند.

 

نکات بهداشتی و ایمنی:

مراقبت از زبان بسیار مهم است . خوراکی های خیلی داغ و تند برای زبان مضر است.

 

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com

#کارگاه_آموزشی#کارگاه#ونکور#کودکان#کانادا#فانوفا#آگهی_رایگان#آگهی_مجانی#کسب_درآمد#درآمد_در_منزل#fanofa

آموزش زبان انگلیسی و آیلتس در کانادا

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/

آموزش زبان انگلیسی و آیلتس

آموزش زبان انگلیسی و آیلتس.

برگزاری کلاس آنلاین از هرکجای دنیا.

لطفا از طریق پیج اینستاگرام با بنده در ارتباط باشید. https://instagram.com/mashhad_ielts?r=nametag

کانادا تورنتو            شماره تماس: 16473283576          رخشی

https://www.fanofa.com/-fanofa0003207.htm



آزمون آیلتس IELTS یکی از معتبرترین آزمون‌های جهان است که در اکثر کشورها و دانشگاه‌ها قابل استفاده است.این امتحان در بیش از ۲۷۰ مرکز امتحانی در نزدیک به ۱۱۰ کشور دنیا برگزار می‌شود. شما با در دست داشتن نمره قابل قبول در این آزمون می‌توانید نسبت به مهاجرت تحصیلی اقدام کنید.این آزمون که توسط دانشگاه کمبریج انگلستان ، شورای فرهنگی بریتانیا و مرکز آیلتس استرالیا برگزار می‌شود در دانشگاه‌هایی نظیر کمبریج، آکسفورد و هاروارد قابل استناد است.

امتحان آیلتس در چهار مهارت مختلف شرکت‌کنندگان را مورد ارزیابی قرار می‌دهد که این مهارت‌ها به ترتیب برگزاری در آزمون شامل Listening (شنیداری)، Reading (خواندن)، Writing (نوشتاری) هستند.

 

بخش Speaking آیلتس با توجه به زمان برگزاری آزمون یک هفته قبل از آزمون و گاها بعد از آزمون برگزار می‌شود.

 

بخش لیسنینگ آیلتس Listening

مدت برگزاری: ۳۰ دقیقه (نیم ساعت)

تعداد سوالات: چهل سوال در چهار بخش

فایل این بخش فقط یکبار برای شرکت کنندگان پخش می شود.

پیش از شروع پخش فرصت چک کردن سوالات را خواهید داشت

جواب سوالات لیسنینگ آیلتس می بایست در دفترچه پاسخنامه درج گردد.

بخش اول و دوم آزمون:

 

این بخش شامل موضوعات اجتماعی بوده و مکالماتی بین افراد را مورد بررسی قرار می‌دهد.

 

بخش سوم و چهارم:

 

در این بخش موضوعات دانشگاهی مورد بررسی قرار می‌گیرند. یک مکالمه‌ی بین چهار نفر و یک کنفرانس تشکیل دهنده‌ی این بخش‌ها هستند.

مدت برگزاری: ۶۰ دقیقه برای ۴۰ سوال

در این بخش شرکت‌کنندگان می‌بایست به سوالات مربوط به سه متن که در مجموع بین ۲۰۰۰ تا ۲۷۰۰ کلمه دارند پس از مطالعه پاسخگو باشند.

این بخش بر خلاف بخش شنیداری شامل زمان اضافه‌ای برای انتقال جواب‌ها از دفترچه سوالات به پاسخنامه نمی شود.

متونی که در این بخش برای شرکت کنندگان مورد استفاده قرار گرفته‌اند از کتاب‌ها، مجلات و جزوات عمومی انتخاب شده‌اند و لزوما برای خواننده‌ی متخصص نیستند.

بخش اول آزمون ریدینگ آیلتس: این بخش پیرامون فعالیت‌های روزمره‌ی اجتماعی است .

بخش دوم آزمون شنیداری آیلتس: این بخش پیرامون جزوات آموزشی و نیازهای رفاهیست که برای شرکت کنندگان انتخاب شده است.

بخش سوم آزمون شنیداری آیلتس: این بخش متشکل از یک متن بلند با موضوعی عمومی است.

نمره آیلتس شما با توجه به میانگین نمرات کسب شده‌ی در تمامی مهارت‌های این امتحان ارزیابی شده و به صورت یک نمره در بازه‌ی ۰ تا ۹ به دست می‌آید.


نتیجه‌ی امتحان شما در غالب یک کارنامه که فقط به شخص شرکت کننده در آزمون تحویل داده می‌شود آماده میگردد.

 

یکی از خصوصیات کارنامه آیلتس در این است که نمره‌ی تمامی مهارت‌های شما به تفکیک در آن نمایش داده شده است.

 

ارسال کارنامه آزمون

خیلی از شرکت‌کنندگان در آزمون آیلتس تصمیم دارند پس از تحویل کارنامه‌ی خود از مراکز مجاز امتحانی نسبت به ارسال این نتیجه برای دانشگاه‌های و یا سفارت‌های مورد نظر خود اقدام کنند.

 

یکی از ویژگی‌هایی که شما می‌توانید در هنگام انتخاب مراکز آزمونی خود به آن توجه کنید این گزینه است که برخی از مراکز امتحانی پس از آماده شدن کارنامه‌ی شما معمولا دو هفته بعد از امتحان این کارنامه را برای تعدادی از محل‌های مدنظر شما بصورت رایگان ارسال می‌نمایند.

 

و در صورتی که تعداد مقصد‌های ارسالی شما بیش از تعداد مجاز آنها باشد می‌توانید با پرداخت مبلغی این کار را انجام دهید و کارنامه IELTS خود را برای مکان‌های مورد نظر خود ارسال نمایید.

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/  

#آیلتس#تافل#انگلیسی#تورنتو#کانادا#فانوفا#آگهی_رایگان#آگهی_مجانی#کسب_درآمد#درآمد_در_منزل#fanofa