Fanofa

Fanofa

آگهی و آگاهی
Fanofa

Fanofa

آگهی و آگاهی

کیک در ترکیه

https://fanofa-world.blogsky.com/

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

#fanofa

# آگهی# تبلیغات# فارسی زبانان

کیک

#94 سفارش انواع کیک تولد, نامزدی و ... در آنکارا پذیرفته میشود. با طرح و طعم دلخواه حداقل یک هفته قبل سفارشتون رو قطعی کنین. تماس : پی وی : @ElvaButikPastaAnkara whats app: 5531583436

ترکیه آنکارا

Elvajoorabduze

شماره تماس: 905531583436+

https://www.fanofa.com/cake-fanofa0001938.htm#



کیک از جمله شیرینی های است که نخستین بار در اروپا تهیه و به مرور در سراسر جهان منتشر شد.  چهار ماده ی اصلی بنیادین کیک عبارتند از   آرد، شکر، تخم مرغ و کره. در بعضی از نمونه کیک ها  موادی مانند نشاسته، روغن، انواع میوه ، خشکبار و فرآورده های لبنی همچون شیر، پنیر، آب یا آب‌میوه و ادویه‌جات گوناگون و همچنین بیکینگ پودر به منظور حجم سازی  یا خمیرترش نیز استفاده می‌شود


 برخی منشأ کیک و نان را یکی می دانند و به همین سبب تاریخچه ی  تولید کیک و نان تاریخی واحد به شمار می رود.به عبارت ساده تر؛ کیک فرزند خلف نان است. که خوش طعم تر و لذیذ تر از نان است و به نسبت نان ترکیبات متنوعی در آن به کار رفته. از جمله تفاوت های نان و کیک می توان به شکل ظاهری آن و عدم بکار گیری مخمر نان در کیک اشاره کرد. علاوه بر آن  مواد تشکیل دهنده ی یک کیک متنوع تر از مواد تشکیل دهنده ی نان است. برخس اسناد حکایت از ان دارد که نخستین دستور العمل پخت کیک سال ۱۷۲۷ میلادی در یکی از کتاب های آشپزی منتشر شده. در این دستور اعمل تنها از تخم مرغ برای پف دادن به کیک استفاده شده‌است. برخی بر این باورند  که هر چه   مقدار تخم مرغ به کار رفته در خمیر کیک را افزایش دهیم، دیگر  نیاز به استفاده از  مخمر نخواهد بود. اجاق های کیک پزی پیشرفته که کیک پز قادر به کنترل دمای بود کمک شایانی به کیک پزی نمود. سال ۱۷۸۰ اجاق‌های فردار به بازار آمد و این سرآغاز تحولی عظیم در کیک پزی بود. با آمدن اجاق های فر دار به بازار؛  تولید کیک های اسفنجی توسعه یافت. در نخستین سال های  قرن نوزدهم نوع جدیدی از  کیک رواج پیدا کرد که اصطلاحا به آن کیک پوند یا کیک یک پوندی می گفتند.  وجه تسمیه ی کیک یک پوندی وزن آن بود که معادل یک پوند برآورد شده بود.


 

طعم و مزه ی یک کیک صرف نظر از  مرغوبیت ترکیبات و مواد تشکیل دهنده ی آن تا حد زیادی به نحوه ی پخت، مدت زمان طبخ و دمایی که خمیر کیک در آن به کیک تبدیل می  شود دارد. هر گاه  سطح بیرونی کیک  طلایی  مایل به قهوه ای شده باشد و کیک به خوبی پف کرده باشد و تا حدودی از دهانه ی قالب بیرون زده  باشد نشان میدهد که کیک کاملا  پخته است . برای حصول اطمینا از پخت  کیک می توانید یک سیخ چوبی یا فلزی یا چنگال را در کیک فرو کنید. اگر خمیر یا ذرات کیک به آن نچسبد یعنی پخت  کیک به انجام رسید ه است. امروزه کیک ها با طعم ها و شکل های گونا گون تهیه و تزئین می شود و کم تر جشن و مهمانی و  مناسبتی می توان سراغ گرفت  که در آن با این شیرینی محبوب از مهمانان پذیرایی نشود.



 

https://fanofa-world.blogsky.com/

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

#کانادا#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_کانادا#فانوفا#آگهی_رایگان#کیک#دسر#کاپ_کیک#تولد#ترکیه#fanofa

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد