https://fanofa-world.blogsky.com/
http://fanofa.blogfa.com/
#fanofa
# آگهی
# تبلیغات
# فارسی زبانان
فیتنس کلاب
برنامه دقیق بدن سازی لاغری و از دست دادن چربی ساختن عضله و به دست آوردن مهارت بدن سازی با برنامه ی دقیق مخصوص شما
مالزی –کوآلالامپور
شماره تماس: 601112295761+
سروش عزیزی
فیتنس از وازگان Fit به مفهوم متناسب و هم اندازه و Ness به معنای بالا بودن و برتری تشکیلشده است. در زبان فارسی این واژه ی لاتین را معادلب برای ترکیب تناسباندام به کار می برند.این روزها ، نام این رشته ورزشی بین ورزشکاران و غیرورزشکاران رونق بالای گرفته و افراد پر شماری در دنیا به این رشته جذب شده اند مسابقات این رشته نیز برگزار می شود.
درست ترین و سریعترین روش دست یابی به فیتنس، اجرای برنامه های اصولی ورزشی و تغذیهای مناسب است . هرگاه شخصی به میزان مشخصی از چربی، پروتئین، آب، کلسترول و وزن کلی بدن برسد، میتوان گفت آن شخص به تناسباندام دست یافته است.
تفاوت ورزشکاران این رشته با افراد عادی برای رسیدن به تناسب اندام در این است که ورزشکاران فیتنس، از برنامه های ورزشی و تغذیهای سخت گیرانه تری نسبت به عوام بهره می گیرند، بالطبع ورزشکاران حرفه ای باید به کمترین میزان چربی و آب بدن مطلوب ، در بازه زمانی مشخصی برسند، اما چنانچه افراد عادی چربی خود را به میزان مشخصی کاهش دهند و آزمایشات مشکل خاصی را نشان ندهند، میتوانند در سطحی که هستند تمرین های خود را پی بگیرند.
همانطور که گفته شد، انجام این تمرینات برای مدت طولانی و به سبک حرفهای، از لحاظ هورمونی آسیبهایی را به بدن وارد میکند که برای جلوگیری از این آسیبها، بدن باید مدتی را استراحت کند و بعد مجدد وارد تمرینات حرفهای شود.
افرادی که ورزش تناسب اندام را مستمر پی می گیرند و از دارو استفاده نمی کنند، به بدن خود بیش از اندازه فشار نمی آورند، و به طور کلی مراقب سلامت اندام خود هستند ادامه دادن به ورزش تناسب اندام را به طور همیشگی توصیه میکنیم البته توجه داشته باشید که تمرین اصولی و تغذیه ی مناسب باید بخش جدانشدنی زندگی این افراد باشد.
تفاوت بدنسازی و فیتنس در چیست؟
اکنون بد نیست اشاره ای گذرا به تفاوت دو رشته ی نسبتا به هم شبیه یعنی فیتنس و پرورش اندام داشته باشیم. ورزشکاران رشته ی بدنسازی آنچنان زدن وزنه را تکرار میکنند که قدرت انجام تکرار بیشتر را ندارند و دستاورد این نوع تمرین ماهیچههایی قوی و حجیم است و تمرکز آنها نیز تنها بر همین خواهد بود. اما فیتنس کاران تمرکزی بر ساخت ماهیچه ندارند و تنها به فرم دادن و زیبایی آن اهمیت می دهند و بر این اساس حرکات ورزشی را تنظیم میکنند. البته این به معنای داشتن عضلات کوچک و یا قدرت بدنی پایین فیتنس کاران نیست.
فیتنس کاران بر چربی سوزی تکیه دارند؛ و بدنسازان بیشتر در تلاش هستند که چربی های بدن را به ماهیچه تبدیل کنند و به همین دلیل در دریافت کالری محدودیت چندانی ندارند.
تعداد جلسات تمرین بدنسازی و فیتنس نیز با هم متفاوت است. تمرکز بدنسازان بر انجام حرکات وزنه برداری است و طول جلسات آنها معمولا بیشتر از جلسات ورزشکاران فیتنس است. همچنین ورزشکارانی که فیتنس کار میکنند به افزایش حجم عضلات اهمیتی نمی دهند بلکه با انجام تمرین های گوناگون سعی در سامان دهی به ماهیچهها را دارند. در رشته ی بدنسازی ورزشکاران به ندرت تمرین های هوازی انجام میدهند و به تمریناتی که به سلامت قلب و عروق کمک میکند کمتر می پردازند.
بدنسازان همواره به عنوان مردان قدرتمند با عضلاتی بزرگ در اذهان می مانند؛ اما هدف فیتنس فعال بودن، حفظ سلامتی و به اصطلاح در فرم ماندن است. فیتنس چیزی نیست جز سوزاندن کالریهای اضافی روزانه برای حفظ تناسب اندام. بدنسازی یک راه برای زیاد کردن وزن است. فیتنس به رشد عضلات توجه چندانی ندارد . بررسی آمار علاقه مندان این دو رشته بیانگر علاقهی مردان به بدنسازی و بانوان به فیتنس است.
https://fanofa-world.blogsky.com/
http://fanofa.blogfa.com/
#کانادا#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_کانادا#فانوفا#آگهی_رایگان#فیتنس#کلاب#بدنسازی#مالزی#fanofa