Fanofa

آگهی و آگاهی

Fanofa

آگهی و آگاهی

تابلوهای تذهیب در استانبول

https://fanofa-world.blogsky.com/

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

#fanofa

# آگهی

# تبلیغات

# فارسی زبانان

تابلوهای تذهیب

قبول سفارش تابلوهای تذهیب . هدیه ای با ارزش ، ماندگار و متفاوت . هنری سنتی و ایرانی . تابلویی نفیس برای تزیین خانه های شما دوستان ایرانی . توسط هنرمند با سلیقه خانم مریم شیردل. instagram: art.shirdel ارسال از ترکیه

ترکیه، استانبول

مریم شیردل

شماره تماس:905050597060+

https://www.fanofa.com/illumination-fanofa0001677.htm



تذهیب یا زراندودگی و طلاکاری تجمیعی از نقشهای ظریف وزیبا وبدیع است  که نقاشان و نگارگران و تذهیب کاران  به عزم  تزئین و آرایش انواع  کتاب و برخی آثار  هنری از قبیل تابلوهای خوشنویسی به کار میبندند. استادان تذهیب این قبیل صناعت را به منظورارج و ارزش گذاردن به کتاب های ادبی و کهن   به کار می بندند تابدین وسیله برگ برگ کتاب ها را   چشم نوازتر و ماندگارتر نمایند.بنابراین هنر تذهیب؛ حاشیه ها  و گرداگرد صفحه ها و قاب ها را  با طرح هایی گوناگون  از شاخه ها و گلها و برگهای ختایی، شاخه های اسلیمی و امثال آن آذین می بندد. به دقت و درستی نمی توان گفت  خاستگاه هنر تذهیب کشور  ایران است.  اما به یقین می توان گفت  که این هنر از عهد  ساسانیان به صورت گچ بُری های   روی دیوار و حتی پیش از آن در قالب نقش هایی بر  ظروف سفالین  وجود داشته است. پس از پیدایش دین  اسلام این نقش ها  به صنعت کتاب آرایی  وارد شد  وبیشتر و بیشتر خودش را به تماشا گذاشت.



 هنر تذهیب، همانند هنر  نقاشی، مشتمل بر  مکتبها گوناگون است. از  جمله مکتب های هنر تذهیب می توان به مکتب های  سلجوقی، بخارا، تیموری، صفوی و قاجار نام برد. هریک از مکاتبی که نام برده شد بهچند شاخه و زیر شاخه قسمت می شوند. به عنوان مثال، مکتب تیموری ، زیر شاخه هایی همچون  شیراز، تبریز، خراسان و را دردل خود جای داده است. گوناگونی رنگها، ترتیب  چیدمان  نقشها در یک صفحه ی  تذهیب شده  از جمله وجوه تسمیه ی شعبات و زیر شاخه های مکتب های هنر تذهیب است. برای نمونه در مکتب بخارا از رنگهای زنگار، شنگرف، سورنج و سیاه استفاده می شده است؛ در صورتی که در مکتبهای دیگر، رنگها به این ترتیب کاربرد نداشته است.
برخی از اساتید و اهل فن   تذهیبهای در  ادوار  گوناگون را  نمایانگر  احوال  و روحیات آن دوره ها دانسته اند. تذهیب در  قرن چهارم قمری ساده ولی آراسته و  بی پیرایه بود ، سده های پنجم و ششم ه.ق  تذهیب به چارچوبه ای منسجم یافت، سده هشتم شکوهمند شد و سده های نهم و دهم ظریف و مجلل..


هنر تذهیب ایران در دنیابی همتاست. تذهیب اروپایی با تذهیب ایرانی، تماما تفاوت دارد. در  تذهیب اروپایی از ساقه ی درخت مو و برگهای رنگ رنگ و گاهی پرندگان، حیوان ها،  و صورت های مختلف انسان و جلوهایی از طبیعت دیده می شود.

ابزار کاریک  تذهیب‌کار عبارتنداز  قلم‌مو، خطکش، گونیا و ....  از جمله رنگ‌هایی که در  هنر تذهیب  به کارمی رود می توان به رنگ  لاجورد، شنگرف، جیوه، گوگرد حرارت داده شده، زنگار (رنگ مس)، سفید آب قلع، صمغ عربی، آب طلا، سبز و مشکی (زرنیخ) و  نارنجی است. چنانچه در تذهیب به غیر از رنگ‌های موصوف از رنگ‌های همچون  زعفرانی و رنگ سبز و غیره استفاده شده باشد و نقش و نگارها حالت رنگارنگ و برجسته داشته باشند، آنگاه هنر مُرصّع پدید خواهد آمد.

 

https://fanofa-world.blogsky.com/

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

#کانادا#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_کانادا#فانوفا#آگهی_رایگان#تابلو#تذهیب#طراحی#ترکیه#استانبول#fanofa



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد