https://fanofa-world.blogsky.com/
آموزش رسپی انواع نان
آموزش رسپی انواع نان کلاس ها در تلگرام با قیمت عالی در صورت تمایل به تلگرام پیام دهید.
کانادا – ونکوور
شماره تماس: 16049105394 فهیمه آزادی
https://www.fanofa.com/bread-recipe-training-fanofa0003919.htm
نان مهم ترین خوراکی میز صبحانهی مردم جهان را تشکیل میدهد و هر چند انواع متفاوتی دارد اما عشق به نان تازه و لذت بردن از آن در همه جای دنیا یکی است.نانهای متفاوتی در سرتاسر دنیا یافت میشوند؛ بسیاری از آنها به مناطق خاصی در جهان یا غذای ویژهای تعلق دارند. در این جستار معرفی چند نان معروف را در کنار شما معرفی خواهیم کرد.
بیگل
نان بیگل (Bagel) به کشور هلند تعلق دارد. بیگل نانی حلقوی شکلی است که معمولاً آن را برای صبحانه با پنیر خامهای تست یا به صورت ساندویچ میل میکنند. پخت این نوع نان از اقلیتهای یهودی هلند ریشه گرفته است و به سالهای ۱۶۱۰ بازمیگردد.
بیگلها میتوانند ساده باشند و از خمیر مایههای متفاوتی تهیه شوند، روی آنها مغزجات و دانههای گیاهی بپاشند یا در طبخ آن از انواع توتفرنگی یا شکلات استفاده کنند.
نان باگت
نان باگت یک نوع نان باریک و بلند فرانسوی است که معمولا روی آن مربا یا کره میمالند و نوش جان میکنند. باگت به معنای چوبدستی یا باتون است. این نان کلاسیک فرانسوی در ابتدا، گرد با پوستهای خوش طعم و درون آن حجیم و متراکم بود. به تدریج که مردم سطح ترد بیرونی را به درون آن ترجیح دادند، نان باگت رفتهرفته به شکل بیضوی و کشیدهی امروزی درآمد.
نان موزی
اصالت نان موزی به ایالات متحده میرسد. این نان شیرین از موز لهشده تهیه میشود و تقریبا مثل بافت کیک مرطوب است. دستور پخت این نوع نان، به دلیل تولید انبوه بکینگ پودر و جوش شیرین (دو مادهی ضروری پخت نان موزی) در دههی ۱۹۳۰ متداول شد.
در طول دوران رکود بزرگ اقتصادی آمریکا، مردم برای جلوگیری از اسراف مواد غذایی، از موزهای ماندهی خود نان تهیه میکردند. دستور طبخ مختلفی برای تهیهی نان موزی وجود دارد و میتوان در پخت آن، از شکلات، کشمش، آجیل و مغزجات استفاده کرد یا آن را به صورت کیک مافین پخت.
برد استیک
نان برِد استیک (Bread stick) یا نان چوبی که در زبان ایتالیایی به آن گریسینی (Grissini) میگویند، به شکل چوبهای باریک و بلندی است و معمولا در کنار غذاهای خوشمزهی ایتالیایی یا به عنوان پیش غذا سرو میشود.
برد استیک توسط یک نانوای ایتالیایی اهل تورین در دههی ۱۶۷۰ ابداع شد. این نوع نان در اکثر مواقع، گرم سرو میشود و روی آن سیر یا پنیر قرار میدهند. همچنین آن را در شکر دارچینی میغلتانند و به عنوان دسر میل میکنند.
نان بریوش
نان غنی و نازک بریوش (Brioche) به خاطر دارا بودن میزان زیاد کره و تخممرغ در ترکیباتش سبک، پفی و ترد است. قدمت این نان فرانسوی به چندین قرن میرسد و تا به حدی غنی و خوشمزه است که میتوان آن را بهسادگی با کره میل کرد.بااینوجود، اگر دسرهایی مثل پودینگ نان یا نان بریوش شکلاتی از آن درست کنند، حتی طعم بهتری هم پیدا میکند. همچنین خوردن نان بریوش در کنار فوی گراس یا جگر چرب کرهدار هم بسیار محبوب است.
نان قهوهای
نان قهوهای یک نان ایرلندی است که آن را از آرد گندم کامل ( سبوسدار)، جوانهی گندم و شکر قهوهای تهیه میکنند و میتواند به عنوان بخشی از صبحانهی سنتی ایرلندی همراه با کره و مربا میل شود. نان قهوهای به خاطر قیمت ارزان از دیرباز، موردعلاقهی طبقهی فرودست جامعه بوده است.
نان چاباتا
چاباتا (Ciabatta) یک نوع نان سفید ایتالیایی است که از آرد گندم، نمک، مایهی خمیر و آب درست میشود. این نان به خاطر بافت پفدار درونی و سطح خارجی تردش که به نان باگت فرانسوی شباهت دارد، به راحتی قابل تشخیص است.
چاباتا معمولا در کنار روغنزیتون سرو میشود و به خاطر بافت اسفنجی داخلش فوراً روغن را جذب میکند. این نان نسبتاً یک نوع نان جدید است که در سال ۱۹۸۲ ابداع شد اما تا دههی ۱۹۹۰ محبوبیت پیدا نکرد.
نان ذرت
نان ذرت یک نان خوشمزهی آمریکایی است که بر خلاف بیشتر نانها در تهیهی آن، از خمیر مایه استفاده نمیکنند. در عوض به منظور تخمیر و افزایش حجم نان، بکینگ پودر را به آرد ذرت میافزایند. این دستور پخت متعلق به بومیهای آمریکایی بود که بعدها توسط مهاجران انگلیسی به وام گرفته شد. امروزه، نان ذرت از محبوبیت خاصی در جنوب ایالات متحده برخوردار است.
نان
اصالت نان مسطحِ تخمیرشده به آسیای جنوبی، آسیای مرکزی و خاورمیانه باز میگردد. نان یک مادهی غذایی پرمصرف در آشپزی هندی به شمار میرود و با انواع چاشنیها، پودرهای مختلف کاری، ادویه جات و غذاهای متفاوت سرو میشود اما معمولا آن را گرم کرده و سپس با کره میل میکنند.
https://fanofa-world.blogsky.com/
#کانادا#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_کانادا#فانوفا#آموزش#رسپی#غذا#پخت_پز#نان#ونکوور#fanofa