https://fanofa-world.blogsky.com/
تولیدکننده انواع حلوا ارده
سلام و وقت بخیر
.شریفی هستم تولید کننده حلوا ارده و ارده و مشتقات کنجد
.آماده همکاری با صادر کنندگان محترم
.تامین بار درخواستی شما در کوتاه ترین زمان ممکن
.۱۰۰٪تضمینی
.قیمت مناسب و رقابتی
09369223232
instagram.com/halva.ardeh_mahallat پیج اینستاگرام
تهران – ایران
شماره تماس: 989369223232
https://www.fanofa.com/-fanofa0004157.htm
ارده مایعی است که از کنجد نرم پوست کنده بریان و نرم کوبیده تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد . از ارده بیشتر برای وعده غذایی صبحانه استفاده می کنند تا انرژی لازم را برای تمام روز دریافت نمایند. این ماده غذایی مقوی فاقد هر گونه افزودنی، اعم از شیمیایی و غیرشیمیایی است و صددرصد طبیعی می باشد. ارده خواص فراوانی برای سلامتی و به خصوص برای کاهش وزن است.
کالری ارده
ارزش غذایی موجود در ارده برای هر 100 گرم به شرح زیر است :
مواد مغذی در هر 100 گرم
انرژی 595 کیلوکالری
کربوهیدرات ها 21 ٫ 19 g
چربی 53 ٫ 76 g
پروتئین 17 ٫ 00 g
آب 3 ٫ 05 g
ویتامین آ 67 IU
تیامین (ویتامین ب 1) 1 ٫ 220 میلی گرم ( 94٪ )
ریبوفلاوین (ویتامین ب 2) 0 ٫ 473 میلی گرم- 32٪
نیاسین (ویتامین ب 3) 5 ٫ 450 میلی گرم- 36٪
پانتوتنیک اسید (ویتامین ب 5) 0 ٫ 693 میلی گرم - 14٪ -
ویتامین ب 6 0 ٫ 149 میلی گرم - 11٪ -
اسید فولیک (ویتامین ب 9) 98 میکروگرم - 25٪
ویتامین ب 12 0 ٫ 00 میکروگرم
کلسیم 426 میلی گرم - 43٪
آهن 8 ٫ 95 میلی گرم- 72٪ -
منیزیم 95 میلی گرم - 26٪ -
منگنز 1 ٫ 456 میلی گرم - 73٪ -
فسفر 732 میلی گرم- 105٪ -
پتاسیم 414 میلی گرم- 9٪-
سدیم 115 میلی گرم - 5٪ -
روی 4 ٫ 62 میلی گرم ( 46٪ )
فواید ارده کنجد طبیعت ارده کنجد گرم و تر بوده و برای افراد سرد مزاج بسیار مفید است.
ارده کنجد، غذایی انرژی زا است و بهترین غذا برای فصل زمستان است که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن نیاز دارد. مصرف میزان متناسب و متعادلی از ارده در طول هفته و ماه سبب کاهش کلسترول بد خون و افزایش سطح چربی خوب خون یا همان HDL می شود. ارده منبع بسیار خوبی برای تامین کلسیم بدن است وسبب استحکام و سلامت استخوان ها و دندان ها می شود. مصزف ارده برای کودکان بسیار توصیه می شود زیرا به دلیل تحرک بالای کودکان، انرژی لازم را برای آنها تامین می کند و سبب تقویت حافظه شان می شود. یکی از خواص مصرف ارده کنجد این است که سفتی ها و ورم های سفت داخلی و دمل ها را نرم می کند. مصرف ارده ، دمل و جوش ها را در سردمزاج ها پخته و باز می کند بنابراین می تواند باعث بروز جوش های پوستی در سردمزاجان گردد. در دانه کنجد و مواد غذایی حاصل از آن آنتی اکسیدان های فراوان موجود است که وجود این آنتی اکسیدان ها از سرطان در بدن پیشگیری می کند.
ارده قاعده اور است و مصرف آن سبب رفع بیماری های رحم خواهد شد. مصرف ارده در تقویت قوای جنسی بسیار موثر است.مصرف ارده برای رفع بیماری ها ی رحم مفید می باشد.مصرف ارده از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی جلوگیری می کند.
مصرف ارده در سردمزاجان سبب کاهش وزن و لاغری آنها خواهد شد زیرا خوردن یک تا دو قاشق ارده پیش از وعده غذایی اشتها را کم می کند و باعث می شود که فرد غذای کمتری بخورد و لاغرتر شود.