Fanofa

آگهی و آگاهی

Fanofa

آگهی و آگاهی

مهد کودک چاملیک در ترکیه

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/

مهد کودک چاملیک

سلام ،سلام سروران گرامی مهد کودک چاملیک شعبه دوم با کادر آموزشی مجرب در خدمت فارسی زبانان دنیزلی .ما بهترینیم چون بهترینها وجودشان با ماست!! .ما متفاوتیم چون تفاوت رو در برنامه ریزی ،آموزش،محیط ،تغذیه به چشم خواهید دید!! ما موفق هستیم چون تیمی آموزشی فرهنگی در اختیار داریم همراه با روانشناسان متخصص و هنرمندانی خلاق. مهد کودک ما متفاوت از تمام ، مهدهای (خانگی)میباشد چون مهد ما مهد خصوصی ومجزا محیطی مخصوص کودکان دلبند شماست،به کودکان خود فرصت دهیدو تفاوت آموزش کودکان و تربیت اجتماعی آنان را با مهد کودک چاملیک تجربه کنید. متاسفانه افرادی هستند که مشکل با موفقیت ما را دارند و به نفع خودشان شایعه پراکنی کرده اند... ،رضایت اولیای گرامی باعث خوشحالی ما میباشد وبرای عزیزانی که درصدد این شایعه پراکنی هستند دعای خیر و ارزوی موفقیت دارم خداوند بهشون برکت دهد. منتظر حضور گرم عزیزانتان هستیم ترم پائیز با تخفیف باور نکردنی. واتساپ05399266213 تلفن تماس05525757000 مدیریت :سرکار خانم محرابی .مهد کودک چاملیک(شعبه2). برای کودکان فارسی زبان. مرکز ما با کادری که کودکان را بسیار دوست دارند با هدف،خلق خاطرات،بسیار زیبا برای کودکان شما در این مرکز فعالیت میکند.. (شعار مرکز ما؛مهربانی،صداقت،خوش رفتاری ودلسوز بودن ،توجه به نقاط قوت و،ضعف شکوفه ها،تنوع آموزشها،احترام به شخصیت تک تک نوگلان برای فراهم کردن محیطی شاد وامن،وایجادی خاطری آسوده برای شما سروران که کودکان دلبندتان را برای ساعاتی به ما میسپارید. (دنیزلی) 05525757000 با مدیریت سرکار خانم محرابی 05399266213واتساپ

ترکیه دنیزلی

فرزانه محرابی

https://www.fanofa.com/chamlik-kindergarten-fanofa0004068.htm

 

     






   نخستین مهد کودک توسط فردریش ویلهلم اوت، در سال ۱۸۳۷ میلادی در شهر باد بلنکنبورگ در ایالت تورینگن در کشور آلمان ایجاد شد. میرزا جبار عسگرزاده معروف به جبار باغچه‌بان بنیان‌گذار نخستین کودکستان ایران بود. مهد کودک مرکب از دو واژهٔ عربی مهد به معنای گهواره و کودک فارسی و در مجموع به معنای گهوارهٔ کودک ترجمهٔ واژهٔ غربی آن است که به فارسی می‌شود باغ کودکان که به اشتباه به مهد کودک ترجمه شده است و در گذشته از واژهٔ فارسی کودکستان استفاده می‌شد که از نظر معنا صحیح تر از مهد کودک می‌باشد. اولین مهد کودک ایران با نام «ایران» توسط خانم «برسابه هووسپیان»، از ایرانیان ارمنی دهه 30 خورشیدی در خیابان «معتمد الدوله» با مجوز وزارت فرهنگ تاسیس شد.لازم به ذکر است که در تاریخ ایران بین این دو نفر که کدام یک اولین بودند نقل قول های متناقضی است!

مهد کودک یا کودکستان نوعی آموزشگاه است که برای نگهداری و پرورش کودکان خردسال، و گذار آن ها از محیط خانه به مدرسه ایجاد شده است. مهد کودک محلی است برای مراقبت، شناخت استعدادها،‌ پرورش عاطفی، جسمی، هوشی، رفتاری (اجتماعی) گفتاری و رشد خلاقیت کودکان در سن پیش از دبستان که با توجه به مدت فعالیت روزانه، جغرافیای فعالیت و نوع خدمات دارای انواع ذیل می باشد:

مهد کودک تمام وقت: مهد کودکی است که از ساعات اولیه روز به مدت ۸ ساعت فعالیت دارد.

 

مهد کودک نیمه وقت: مهدکودکی است که روزانه به مدت ۴ ساعت در نوبت صبح یا بعدازظهر فعالیت می نماید.

مهدکودک پاره وقت: مهدکودکی است که روزانه کمتر از ۴ ساعت در تمام ایام هفته یا صرفا در روزهای خاص فعالیت دارد.

مهد کودک تخصصی: مهد کودکی است که ضمن انجام فعالیت های مهد کودک منطبق با نیازهای کودکان و توانمندیهای ایشان در یک یا چند رشته فرهنگی هنری ورزشی و بطور تخصصی با حضور مربیان واجد مدرک کارشناسی یا بالاتر در رشته مربوط فعالیت دارد.

مهد کودک شبانه روزی: مهدکودکی است که به صورت ۲۴ ساعته فعالیت دارد.

مهد کودک شبانه: مهدکودکی است که به صورت شبانه از ساعت ۱۷ تا ۷ صبح روز بعد فعالیت دارد.

مهد کودک غیرانتفاعی: مهدکودکی است که توسط افراد خیر و موسسات خیریه به منظور ارائه خدمات ذیربط به صورت رایگان به کودکان اقشار نیازمند و آسیب پذیر تاسیس می شود.

مهد کودک، کودک در خانه: مهدکودکی است که به منظور ارائه خدمات ذیربط به ۳ تا ۷ سال در منزل مسکونی مدیر مسئول تاسیس می شود.

روستا مهد: مهدکودکی است که به منظور ارائه خدمات ذیربط به کودکان روستائی تاسیس می شود.

مهد کودک با اهداف بهبود سلامت روانی و اجتماعی، آموزش و نهادینه سازی ارزشهای اخلاقی، پرورش استعدادها و خلاقیت، آموزش و بهبود مهارت های زندگی در بچه ها و همچنین کمک به والدین در مراقبت و پرورش آنها ایجاد شده است.

 

کودکان بین 2 تا 6 سالگی، در مقایسه با نوباوگان و کودکان نوپا ، زمان بیشتری را دور از خانه و والدین سپری می‌کنند. طی 30 سال گذشته ، تعداد کودکانی که به کودکستان یا مهدکودک می‌روند، افزایش یافته است. این روند عمدتا به علت افزایش چشمگیر مشارکت زنان در نیروی کار است. در حال حاضر ، مادران 67 درصد از کودکان پیش دبستانی شاغل هستند. کودکستان ، برنامه‌ای است که هدف آن بالا بردن سطح رشد کودکان 2 تا 5 ساله است و بر تجربه‌های آموزشی تاکید می‌وزد.

برخی از اهداف آموزشی هر مهدکودک به قرار ذیل است:

ارتقای سلامت زیستی،روانی و اجتماعی کودکان

پرورش خلاقیت و شکوفایی استعدادهای کودکان در ابعاد مختلف

آموزش مفاهیم اجتماعی نظیر تعاون، نوع دوستی ،گذشت و ارزش های مطلوب زندگی

 کمک به اولیا در مراقبت، نگهداری و آموزش کودک

 آماده سازی کودک برای ورود به نظام تحصیلی رسمی کشور.

 

 

 

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/  

#تبلیغات#فانوفا#کودک#مهدکودک#ترکیه#مراقبت#دنیزلی#fanofa 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد