https://fanofa-world.blogsky.com/
کباب دنده
کانادا – انتاریو – ریچموند هیل
شماره تماس: 164766722378
https://www.fanofa.com/lamb-chops-fanofa0004085.htm
دنده کباب یکی دیگر از کباب های خوشمزه و لذیذ ایرانی است که خاستگاه آن به شهر تاریخی کرمانشاه برمیگردد. دنده کباب همانطور که از اسم آن پیداست از گوشت دنده گوسفند تهیه میشود. و به همراه پیاز و سیر و دیگر طعم دهنده ها طعم دار میشود. دنده کباب یکی از غذاهای مهم شهر کرمانشاه است، که در مهمانی ها یا مجالس مهم سرو میشود. تهیه دنده کباب بر خلاف بسیاری از کباب ها و مانند کباب شیشلیک نیاز به تبحر و تجربه کافی در زمینه آشپزی دارد تا بتوان کبابی با کیفیت و خوشمزه درست کرد.
کباب دنده در بین ایرانیها که خود در تهیه و پخت انواع کباب صاحب سبک هستند جایی ندارد. برای ملتی که عادت کردهاند تکههای قلمبه راسته را نوشجان کنند، به نیش کشیدن چند تکه استخوان که به زحمت میتوان کمی گوشت و دنبه در آن یافت، جذابیت ندارد اما اگر دنده توسط یک حرفهای آماده شده باشد، میتوانید آن را یک خوراکی فوقالعاده بیابید و از خوردن تکههای گوشت نرم و چرب بین دندهها لذت ببرید. برای همین حتما از یک قصاب بخواهید که دنده را برای کباب آماده کرده و به شما بدهد. پس از آن جز طعمدار کردن و میل کردن آن کار دیگری برای شما نمیماند.
در مرحله اول برای تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی، اول دنده گوسفند را تمیز کنید و بشویید. سپس یک کاسه مناسب را تهیه کنید و درون آن چند تکه یخ بریزید و گوشت را به مدت یک ساعت در داخل کاسه یخ ها قرار دهید. بعد از گذشتن این زمان، دنده ها را از کاسه یخ کارج کنید و آبکشی کنید و در یک صافی قرار دهید تا آب آن خارج شود.
در مرحله بعد پیازها را همراه سیرها را پوست بگیرید و بشویید، سپس آن ها را رنده کنید. یک کاسه نسبتا بزرگ و گود را تهیه کنید و سیر و پیاز رنده شده را درون آن بریزید. در ادامه مقداری روغن مایع را به همراه 1 پیمانه ماست چکیده، برگ بو، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
در ادامه دنده ها را درون کاسه قرار دهید و به خوبی آن ها را زیر و رو کنید تا به خوبی دنده به همه مواد آغشته شود و کاملاً طعم دار شود. در ادامه سر کاسه را با سلفون بپوشانید و برای اینکه گوشت کاملا طعم دار شود و مقداری نیز نرم تر شود، کاسه را به مدت 5 ساعت در یخچال قرار دهید.
هنگامی که دنده کباب را از یخچال برای کباب کردن خارج می کنید، حتما دقت کنید که قطعات پیاز و سیر خرد شده را بر روی دنده را پاک کنید، چون هنگام کباب کردن می سوزند و طعم و ظاهر کباب را خراب میکنند.
https://fanofa-world.blogsky.com/
#کانادا#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_کانادا#فانوفا#کباب#انتاریو#کباب_دنده#کباب_داغ#گوشت#fanofa