Fanofa

آگهی و آگاهی

Fanofa

آگهی و آگاهی

شیرینی و کیک های خانگی در کانادا

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/

شیرینی و کیک های خانگی

تفاوت رو با لامژ احساس کنید.

کانادا ونکوور

شماره تماس: 16047874940                 مژگان شریفی

https://www.fanofa.com/home-made-cakes-and-cookies-fanofa0004037.htm




شیرینی ها یکی از مهم ترین و محبوب ترین وسایل پذیرایی در انواع مختلف مهمانی ها و مجالس و مناسبت هاست. به طور کلی شیرینی ها به دو دسته شیرینی خشک و شیرینی تر تقسیم بندی می شوند که در اینجا تصمیم داریم شما را با انواع شیرینی خشک آشنا کنیم و ضمن معرفی اسم انواع شیرینی خشک، طرز تهیه انواع شیرینی خشک را هم به شما آموزش خواهیم داد و شما می توانید با خواندن این مطلب تا انتها، شیرینی خشک فرانسوی و یا شیرینی خشک شکلاتی تهیه کنید و مهمترین نکات شیرینی خشک را آموزش ببینید تا بتوانید در خانه خود با استفاده از موادی که دارید به راحتی برای خود، خانواده و عزیزانتان این شیرینی را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

شیرینی خشک انواع مختلف دیگری هم دارد که به صورت مفصل در مطالب مختلف به شما آموزش داده ایم که از جمله آنها می‌توان به شیرینی نخودچی، شیرینی پاپاتیا، شیرینی میکادو و شیرینی گردویی و شیرینی مرنگ و شیرینی پنجره ای اشاره کرد.

شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی جزو آن شیرینی های خوش خوراک و خوشمزه ای است که در دسته بندی شیرینی های خشک قرار می‌گیرد و در خانه میتوانید به راحتی آن را تهیه کنید. بنابراین تصمیم گرفتیم شما را با مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی و طرز تهیه شیرینی کشمشی آشنا کنیم.

 

 

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی

آرد: 1 و 2/3 لیوان

پودر قند: 1 و 1/3 لیوان

کره: 150 گرم

تخم‌مرغ: 2 عدد

کشمش پلویی: 1/2 لیوان

اسانس وانیل: 1/2 قاشق چای‌خوری

 

طرز تهیه شیرینی کشمشی

برای درست کردن این شیرینی باید فر را روی 360 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا داخل آن گرم شود. سپس تخم مرغ و کره را برای نیم ساعت در دمای محیط قرار دهید تا هم دما با محیط شوند.

سپس کشمش ها را هم پاک کرده و در آب سرد برای حدود نیم ساعت بخیسانید و آب آن را عوض کنید و بعد با دستمال خشک کنید.

وقتی که کره نرم شد و هم دمای محیط شد آن را داخل یک کاسه ریخته و مقداری وانیل و پودر قند هم به آن اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا یک مایه یکدست و کرمی رنگ به وجود بیاید. بعد از آن تخم مرغ را هم یکی یکی اضافه کنید و آرد را هم روی این مواد الک کرده و با کمک لیسک آرام هم بزنید.

 

حالا نوبت اضافه کردن کشمش ها به این مایه شیرینی است و باید آن را هم آرام هم بزنید تا به صورت یکنواخت در همه قسمت های مایه قرار بگیرد.در این مرحله درون سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و مقداری از مایه را برداشته و با فاصله های مشخص از یکدیگر روی سینی قرار دهید و بعد از حدود 15 دقیقه سینی را داخل فر بگذارید تا بپزد.وقتی که لبه‌های شیرینی به رنگ طلایی در آمد یعنی پخته و می‌توانید آن را از فر بیرون آورید و بعد از اینکه خنک شد از کاغذ جدا کرده و در ظرف دلخواه سرو کنید.






www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/  

 

#کانادا#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_کانادا#فانوفا#شیرینی#کیک#خانگی#ونکوور#fanofa 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد