Fanofa

آگهی و آگاهی

Fanofa

آگهی و آگاهی

استخدام در کانادا

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/

استخدام

به چند نقاش باسابقه برای یک کمپانی کانادایی نیاز هست, استارتینگ از ۲۳$
 

6049080041

کانادا ونکوور

شماره تماس: 16049080041          آدرین

https://www.fanofa.com/-fanofa0003934.htm





سمباده زدن، اساس داشتن یک سطح صیقلی و زیبا برای رنگ زدن است. این کار آن قدر مهم است که بعضی نقاشان حرفه ای می گویند باید اسم حرفه شان را بجای نقاش بگذارند سمباده زن! چون یک نقاش خوب وقت زیادی را صرف این کار می کند تا برآمدگی های گچ و بتونه کاری، کج و کولگی های اطراف سوراخ ها و جای میخ های پر شده روی دیوار، و لکه ها و زائده های قاب در و پنجره ها را صاف و درست کند.

از کف اتاق تا سقف را با ورق سمباده نرم که روی چوب سمباده زنی نصب شده سمباده بزنید. بعد بصورت افقی در امتداد سقف و زمین کار را ادامه بدهید. حواستان باشد روی سمباده فشار زیاد نیاورید چون ممکن است سر سمباده کج شود و سطح دیوار را خراب کند. برای سطوح چوبی هم از اسفنج سمباده ای مخصوص استفاده کنید تا همه گوشه ها و فرو رفتگی ها را کامل و تمیز صیقل بزند.

اگر نمی توانید اتاق را خالی کنید، همه وسایل را وسط اتاق جمع کنید و رویش را با پلاستیک بپوشانید و زیر آن را با چسب محکم کنید. این کار باعث می شود گرد و غبار سمباده زنی و لکه های رنگ که همه جا پاشیده می شود آسیبی به لوازمتان نرساند.

حرفه ای ها قبل از شروع نقاشی دیوار ها، سوراخ ها و ترک ها را با گچ و بتونه پر می کنند اما اگر رنگ را مستقیم روی این لایه بزنید، بتونه و گچ رطوبت رنگ را به خود می کشد و سطح مات و کدری به شما می دهد و رنگ روی ان لکه ها توی ذوق می زند. پس برای پیشگیری،  نقاش ساختمان  حرفه‌ای یک لایه رنگ آستر به دیوار ها می زنند. بجای رنگ سفید برای آستر، نقاش ها از خاکستری ملایم یا ته رنگی از همان رنگ اصلی دیوار استفاده می‌کنند. این کار نسبت به سفید یا رنگ خیلی روشن پوشش رنگی بهتری ایجاد می کند و بعدا با لایه های رنگ کمتری کار به اتمام می رسد و رنگ دیوار ها هم زنده تر و درخشان تر می شود. این کار بویژه برای رنگ هایی مثل قرمز و نارنجی خیلی خوب جواب می دهد. چون این جور رنگ ها بدون لایه آستر همرنگ، باید سه چهار لایه روی دیوار زده شود تا پوشش رنگی مناسب ایجاد کند.

بویژه برای لوازم و سطوح چوبی، هیچ چیز بد تر از این نیست که آخر کار، چسب را بکنید و ببینید رنگ شره کرده و زیر جاهای چسب خورده که نباید رنگ می خورد نفوذ کرده. برای اینکه نیاز به دوباره کاری و تراشیدن لکه های رنگ نشود، کار چسب زدن را با دقت و فشار مناسب انجام دهید. کار از محکم کاری عیب نمی کند. پس بعد از چسب زدن سطح چوب، نوار چسب را با فشارکاردک محکم و هوا گیری کنید تا هیچ قطره رنگی زیر آن نفوذ نکند. این توصیه یک نقاش کهنه کار است که یک عمر تجربه اش را با شما درمیان گذاشته!

بجای چسب پوششی معمولی، از نوار چسب آبی رنگ مخصوص نقاشی استفاده کنید. چسب معمولی لایه چسبناکی از خود بجا می گذارد که به این راحتی ها پاک نمی شود. بعلاوه، رنگ باعث می شود چسب طبله کند یا حباب بزند و رنگ به زیر آن نفوذ کند. اما چسب مخصوص نقاشی ساختمان، از چند روز تا دوهفته ماندگاری دارد و بعد از این مدت هم راحت کنده می شود و نفوذ ناپذیر هم هست.

راز داشتن یک سطح رنگ خورده تمیز و بدون رد قلم‌مو این است که مقداری مکمل رنگ یا نرم کننده رنگ مثل فلوترول به رنگتان اضافه کنید.

این محصول دو مزیت دارد. اول اینکه باعث می شود رنگ دیر تر خشک شود و بنابر این وقت بیشتری برای زدن لایه های بعدی رنگ روی هم داشته باشید، قبل از اینکه رنگ زیری خشک و کدر شود و لایه بعدی ناصاف شود. دوم اینکه رنگ را نرم و صاف می کند و جای رد قلم مو اصلا نمی ماند و اگر هم بماند خیلی نامحسوس و کم می شود. نقاش های کار بلد از این محصول برای نقاشی دیوار های پیش ساخته، کابینت ها، در ها و سطوح چوبی استفاده می کنند. مقدار مصرف آن برای هر گالن رنگ هم روی قوطی آن نوشته شده.

حرفه ای ها موقع رنگ کاری ملافه زیر پایشان نمی اندازند. لایه نازکی از پارچه نمی تواند جلو رنگ را بگیرد و لکه ها و قطرات رنگ کف اتاق را کثیف می کند و معمولا هم راه خود را به کف کفش نقاش پیدا می کند و تا بفهمید چی شده می بینید تمام کف خانه را با رد پای رنگی تان تزئین کرده اید. پس از یک پارچه برزنتی مناسب نفوذ ناپذیر برای جلوگیری از لک شدن زمین استفاده کنید.

برزنت روی کف اتاق لیز نمی خورد و قطره های رنگ را به خود جذب می کند اما آنقدر ضخیم هست که چیزی از آن عبور نکند. اما اگر می خواهید سقف را رنگ بزنید، لازم نیست تمام کف اتاق را با پارچه برزنتی بپوشانید. فقط یک تکه به اندازه یک زیر انداز کافیست و می توانید آن را هنگام کار راحت جابجا کنید.

بنظر ساده تر می رسد که اول گوشه ها را همزمان رنگ بزنید بعد تکه ای از هر دیوار را رج بزنید و جلو بروید. اما حرفه ای ها این کار را نمی کنند. اول یک دیوار را با قلم مو رنگ بزنید و تمام که شد، قبل از اینکه سراغ دیوار بعدی بروید، بلافاصله با رول یا غلتک رنگ روی آن را صاف کنید. اینطوری لایه های رنگ عالی با هم ترکیب می شود و هیچ ردی از ناصافی روی دیوار نمی ماند.

در فواصل استفاده از رول و قلم مو، روی سطل رنگتان را با یک پارچه نمدار بپوشانید تا رنگ و ابزار نقاشی تان هوا نخورد و خشک نشود.

یک رنگ یکسان، در قوطی های رنگ مختلف ممکن است کمی ناهمرنگ و متفاوت باشد. این تفاوت مخصوصا اگر وسط رنگ کردن یک دیوار، در قوطی جدیدی را باز کنید تابلو تر می شود. پس برای اطمینان از ثابت بودن رنگ از اول تا آخر کار، نقاش های با تجربه اول همه قوطی های رنگ را در یک سطل بزرگ ۵ گالنی مخلوط می کنند، و بعد آن را در قوطی های کوچکتر می ریزند. یا کلا از همان سطل بزرگ برای کل کار نقاشی استفاده می کنند. اینطوری دیگر لازم نیست هربار مخزن رولر یا همان غلتک رنگ را پر کنید.

چه ارزان باشد یا گران، بهتر است قبل از اولین استفاده، پوشش روی رولر را بشویید تا از شر الیاف و پرز های اضافی روی آن خلاص شوید. چون این پرز ها بعدا موقع نقاشی موی دماغتان می شود. با آب و کمی صابون مایع آن را بشویید و هنگام شستشو با دست روی آن بکشید تا پرزهای اضافی و ناصافی های آن گرفته شود و به اصطلاح نرم شود. همان موقع می توانید کار رنگ زدن با آن را شروع کنید و لازم نیست صبر کنید تا خشک شود.

 

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/  

#کانادا#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_کانادا#فانوفا#آگهی_رایگان#استخدام #نقاش #رنگکار #رنگ#fanofa 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد