https://fanofa-world.blogsky.com/
برق ،نورپردازی ،دوربین مداربسته ،شبکه ،سیستم هوشمند
کلیه امور برق وسیستم امنیتی و دوربین تجاری و اداری و مسکونی
کانادا – انتاریو
شماره تماس: 14164751101 شمیم سلیمانی
https://www.fanofa.com/-fanofa0003948.htm
دوربینهای مدار بسته به یکی از مهمترین وسایل امنیتی در سراسر جهان تبدیل شدهاند و هر روز ویژگیهای جدیدی به این دوربینها اضافه میشوند. یکی از این فناوری های جدید، تکنولوژی ضبط تصاویر باکیفیت درشب است. درواقع دوربین های مداربسته دید در شب همگی مجهز به فناوری بهبود تصاویر به صورت الکترونیک هستند. در طول روز استفاده از دوربینهای مختلف میتواند باعث افزایش امنیت شود اما در شب به دلیل نور کم این موضوع با مشکل مواجه میشود و تأمین امنیت در شب باید توسط دوربین دید در شب انجام شود.
نام دیگر دوربین دید در شب، مادون قرمز است که میتواند بدون توجه به روشنایی به عملکرد خود ادامه دهد. در واقع دوربین مادون قرمز در محیطهایی که نور به صفر میرسد فعال بوده و میتواند از محیط به شکل ویژهای تصویر برداری کند. دوربینهای دید در شب به دلیل تصویر بهبود یافته الکترونیکی میتوانند تصاویر مناسبی را ضبط کنند. در دوربینهای دید در شب عنصری با نام تقویت تصویر وجود دارد که باعث میشود تصویر در تاریکی مطلق به شکل مناسب ضبط شود. درواقع در دوربینهای دید در شب لامپ تقویت کننده نور وجود دارد که در مواقع نیاز نور مرئی و مادون قرمز را به نور الکتریکی تبدیل میکند. سیستم داخلی دوربینهای دید در شب به صورت تک رنگ هستند که این موضوع به معنی نمایش تصاویر به رنگ سبز تیره است. علت نمایش این رنگ به خاطر چشم انسان بوده که به رنگ سبز تیره حساس است. دوربینهای مادون قرمز به دلیل طیف امواجی که دارند توسط چشم انسان قابل رویت نیستند و سنسورهای تعبیه شده در دوربینهای دید در شب به گونهای است که تصویر را برای چشم انسان قابل شناسایی میکند.
سیستم های دوربین های دید در شب المان های اپتیک مانند لنز، منشور و آینه که در سیستم های دید در روز به کار می روند را دارا بوده و علاوه بر آن ویژگی های اپتیکی لازم برای دید در شب را نیز دارا هستند. همچنین سلول تقویت تصاویر را نیز دارا می باشند که با استفاده از آن قابلیت مشاهده تصاویر در تاریکی شب در حضور فقط چند هزارم لوکس نور فراهم می شود. لامپ تشدید کننده نور هم در سیستم های نظارت تصویری شبانه وجود دارد که نور موجود اعم از نور مرئی و اشعه مادون قرمز را جمع کرده و آن را به انرژی الکتریکی تبدیل می نماید. این انرژی الکتریکی بسیار کم و ضعیف بوده، سپس در این سیستم تقویت می شود و تصاویر را برای ما نمایش می دهد. در این سیستم محل تبدیل نور به الکتریسیته که دقیقا در مقابل لامپ تشدید کننده نور قرار می گیرد، فتوکاتد نام دارد و قطر آن در سیستم های دوربین های دید در شب 25 میلیمتر می باشد. دوربین های دید در شب رنگ های متنوع را نشان نمی دهند و فقط تصاویر را به یک رنگ یعنی سبز تیره که چشم انسان حساسیت بیشتری نسبت به آن دارد نشان می دهد. روش کار کلیه دوربین های دید در شب بر اساس دارا بودن محدوده ای از نور، مثل نور مهتاب در حالت پسیو یا غیر فعال و یا نور مادون قرمز در حالت اکتیو یا فعال است. این نور موجود ساخته شده از فوتون ها بوده و در لامپ فوتونی جمع آوری می گردد و سپس به الکترون تبدیلی می شود. الکترون های ایجاد شده با استفاده از الکتریسیته و فرآیند شیمیایی خاصی شده، سپس به سوی پرده ای فسفری برای نمایان شدن تصاویر پرتاب می گردند . سپس ما به عنوان بیننده می توانیم از میان عدسی چشمی دوربین دید در شب، تصویری که تشکیل می شود را مشاهده نماییم. لازم به ذکر است که این تصویر به رنگ سبز می باشد. دوربین مداربسته دید در شب به دو صورت فعال و غیر فعال کار می کنند.
دوربین دید در شب با کمک اشعه مادون قرمز کار کرده و اشعه را با لیزر نامرئی و یا نور افکن مرئی به سمت شیء یا سوژه مورد نظر ارسال می نماید و به این ترتیب و با بهره گیری از نور ارسال شده، تصویر سوژه مورد نظر در دوربین دید در شب قابل مشاهده می گردد.
دوربین دید در شب نور حاصل از ماه یا ستارگان یا به طور کلی نور کم موجود در محیط را تقویت و تشدید کرده و در حقیقت اصلا از خود نور و پرتو مرئی یا نامرئی ساطع نمی کند. در این نوع سیستم دوربین های دید در شب، نور بازتابانده شده از هدف را تقوبت کرده و آن را به شدتی می رسانند که چشم انسان بتواند آن را به خوبی تشخیص بدهد. در حقیقت امکان دید تصاویر در شب با این مکانیزم در دوربین های مداربسته میسر می گردد.
https://fanofa-world.blogsky.com/
#کانادا#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_کانادا#فانوفا#آگهی_رایگان#برق #نورپردازی #دوربین #مداربسته#fanofa