https://fanofa-world.blogsky.com/
استخدام
دپارتمان گوشت و پروتئین اربن گیت استخدام می کند. (فقط ساکنین ترای سیتی) ارسال رزومه: Resume@urbangate.ca
کانادا – ونکوور
شماره تماس: 16044728888 هادی
https://www.fanofa.com/hire-fanofa0003918.htm
قصابیها انواع گوشت را به گوشت بره، گوشت گوسفند، گوشت گوساله و گاو تقسیمبندی میکنند. گوشت بره را میتوان از رنگ روشن صورتیاش تشخیص داد. این گوشت کمچرب است، زود میپزد و طعم بسیار خوبی دارد و معمولا از اوایل اسفند تا اوایل تیرماه به راحتی در بازار پیدا میشود. بهترین نوع گوشت بره را باید در ماه فردوردین بخرید. گوشت گوسفند، استخواندار است و به رنگ قرمز روشن عرضه میشود. مهر و آبان دوره فراوانی این نوع گوشت در بازار است و باید بدانید به طور معمول از اوایل فروردین تا ۱۵ اردیبهشت خیلی کم در بازار پیدا میشود. گوشت گوساله و گاو، اما به رنگ قرمز پررنگ هستند و چربی آنها کمتر است. این نوع گوشت از اواخر بهار تا اوایل پاییز به شکل فراوان در بازار پیدا میشود.
انتخابهایی مثل گوشت شتر و گوشت بز هم پیش روی شماست. گوشت شتر طعمی شیرین دارد و بیشتر برای پختن آش و سوپ مناسب است. با این حال همان طعم شیرین و البته رنگ زرشکی مایل به سیاهش خیلی طرفدار ندارد. پزشکان مصرف گوشت بز را هم برای مبتلایان به چربی و فشار خون تجویز میکنند. اگر چه میتوانید این گوشت را از روی بوی بد آن تشخیص دهید، اما معمولا بیشتر مردم وقتی متوجه میشوند سرشان کلاه رفته که در خانه با گوشتی سفت و دیرپز روبرو میشوند. چون گوشت بز و میش نسبت به بقیه گوشتها ارزانتر است،
اولین قدم در خریداری گوشت قرمز توجه به مهر سازمان دامپزشکی است. حالا بیایید سراغ اصل مطلب برویم. قدیمیها میگویند هر چقدر رنگ گوشت روشنتر باشد، بهتر است و راحت هضم میشود ولی این تصور درست نیست. مثلا گوشت گوساله جوان رنگ روشنی دارد، ولی باید بدانید هضم این گوشت اصلا آسان نیست.
برای همیشه این نکته را گوشهای از ذهنتان حک کنید که اگر گوشت دارای رشتههای عضلانی باشد، یعنی حیوان ذبح شده پیر بوده است. گوشت خوب به رنگ روشن زنده است و چربی آن سفید یا کمی زرد است. سختی گوشت هم میتواند معیاری برای خرید بهتر باشد. اگر گوشتی شل باشد یعنی بک جای کار لنگ میزند.
همین که گوشت قرمز تازه بیشتر از ۲۴ ساعت در مغازه بماند، چربی روی آن کف میکند. در این حالت میتوانید حبابهای هوا را روی گوشت دید. در این صورت رنگ گوشت تیره میشود. دقت کردن به چربی هم میتواند اسرار گوشت مانده را فاش کند؛ در این حالت چربی چرک و تیره است.
بهترین راه خرید گوشت، همان قصابیها هستند که جلوی چشم شما اقدام به تمیز کردن و کشیدن گوشت میکنند با این حال اگر به هر دلیلی مجبور هستید گوشت یخزده بخرید، بهتر است اجازه دهید یخ آن باز شود، بعد آن را قطعه قطعه کرده و داخل فریزر بگذارید.
https://fanofa-world.blogsky.com/
#کانادا#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_کانادا#فانوفا#رستوران#ونکوور#استخدام#گوشت #دپارتمان #پروتئین#fanofa