https://fanofa-world.blogsky.com/
مشاور تغذیه
سلام من کتانه پژومان هستم کارشناس تغدیه در کانادا. در زمینه کاهش وزن، مشکلات هورمونی خانم ها، یائسگی، استرس، گوارش فعالیت می کنم. جهت اطلاعات بیشتر به صفحه استاگرام
katie_pajoomam_wellness
و یا وب سایت
www.katie-pajooman-wellness.com
کانادا – کبک
شماره تماس: 15192122902
https://www.fanofa.com/-fanofa0003890.htm
تغذیه عبارت است از مجموعه فعل و انفعالاتی که موجب می شوند موجود زنده مواد م غزی را دریافت داشته و آنها را به مصرف رشد و نمو ونوسازی بدن برساند . به علاوه انرژی لازم برای انجام اعمال حیاتی و سایر فعالیت های مربوطه را تأمین کند . بنابراین هر ماده جامد یا مایعی که بعد از خورده شدن و هضم شدن و پس از آنکه از دستگاه گوارش جذب بدن گردید . به مصرف ترمیم ، نگهداری ، رشد و نمو بافتهای مختلف بدن و سایر اعمال حیاتی آن ها برسد غذا نامیده می شود.
برخی نکات بهداشتی در مورد اصول تغذیه صحیح و مناسب شخص سالم هیچوقت به طور دائم به قلب ، معده ، کبد ، اعصاب و سایر دستگاههای بدن خود نمی اندیشد زیرا آنها هر یک کار خود را به نحو احسن انجام می دهند و مزاحمتی ایجاد نمی کنند . چنین فردی همیشه خوش بین و خوش اخلاق بوده و قدرت کافی برای کار روزانه ومقابله در برابر ناملایمات خواهد داشت . به عبارت دیگر بین روح سالم و جسم سالم رابطه ایشرکت ملی صنایع پتروشیمی HSE اموربسیار نزدیک وجود دارد که تغذیه صحیح در تأمین این منظور نقش عمده ای را عهده دار بوده و در رسیدن به این مهم ، علاوه بر حفظ تعادل لازم در انتخاب نوع و ترکیبات مواد غذایی و تأمین انرژی کافی.
علم تغدیه نشان دهندهی استفادهی بدن از غذایی است که مصرف میشود. تغذیه، یعنی زندگی. تمام موجودات زنده به غذا و آب برای ادامهی زندگی نیاز دارند. در صورت عدم تغذیهی صحیح استخوانهایمان سالم نمیمانند و دچار کمبود انرژی و انواع اختلالها میشویم. عمل تغذیه، مواد مغذی مورد نیاز را به بدن میرساند. مواد مغذی مواد شیمیایی هستند که بدن از آنها برای تولید و تعمیر بافتهای خود، رساندن پیامها به اعضای مختلف و اعمال ضروری شیمیای مانند نفس کشیدن، حرکت کردن، دفع مواد زاید، فکر کردن، دیدن، شنیدن، بوییدن و چشیدن استفاده میکند.
در سالهای 1929 تا 1933 ، در کشور آمریکا به خاطر خشکسالی کم سابقه و طوفانهای گرد و خاک، غذا کمیاب شد و رکود بزرگ اقتصادی سطح جامعه را فرا گرفت. در همین سالها آمار، یک نتیجه عجیب را نشان می دهد: امید به زندگی در همان دوران کم غذایی 6 سال افزایش یافت!در همین سالها، متخصیین تغذیه دانشگاه کرنل دریافتند که هرگاه میزان غذای حیوانات محدود شود، طول عمر آنها افزایش پیدا می کند! چرا؟ امروزه دانشمندان در حال کشف ارتباط عمیقی میان محدود شدن کالری و افزایش طول عمر انسانها هستند.
پرخوری و به ویژه خوردن بیش از اندازه غذاهای شیرین، چرب و پرکالری باعث افزایش چربی و به ویژه چربی دور شکم میشود که خطر ابتلا به بیماریهای دیابت نوع دوم، بیماریهای قلبی و عروقی و سرطانرا بالا می برد.
https://fanofa-world.blogsky.com/
#کانادا#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_کانادا#فانوفا#مشاور #مشاوره #تغذیه #مشاور_تغذیه#fanofa