Fanofa

آگهی و آگاهی

Fanofa

آگهی و آگاهی

استخدام در کانادا

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/

استخدام

سلام دوستان به چند نیروی برای رستوان ایرانی واقع در اکویل نیازمندیم اگر کسانی را میشناسید در منطقه می سیساگا یا در اکویل نیاز به کار دارد لطفا معرفی کنیددر صورت تمایل پیغام بگذارید.

کانادا انتاریو تورنتو

شماره تماس: 14169027292

https://www.fanofa.com/hire-fanofa0003824.htm



خوب می‌دانیم که ورود به هر کسب‌و‌کار و حرفه‌ای، نیازمند حداقلی از سرمایه است که بتوان بنای آن کار را گذاشت و این بدان معنی است که خیل قابل توجهی از جوانان که دارای سرمایه کافی برای حضور در این بازار نیستند، باید منصرف ورود به این صنعت شوند؟ و از فرصت‌های بی نظیری که برای آن‌ها خواهد ساخت، چشم پوشی کنند؟ قطعاً پاسخ منفی است.

 

اهمیت و ارزش کسب تجربه و یاد گرفتن فوت‌و‌فن هر کاری برای موفقیت در آن کار، اگر بیشتر از سرمایه نباشد قطعاً کمتر از آن نیست. پس جوانان بدون سرمایه ناامید نباشند و شانس خود را به ورود به صنعت خوشمزه‌ی غذا را از پله‌های پایین‌تر امتحان کنند.

در ادامه با تعدادی از مهم‌ترین مشاغلی که در این صنعت وجود دارد و شما می‌توانید بدون داشتن سرمایه خاصی در آن‌ها خبره شوید، آشنا خواهید شد:

 

۱. سالن‌کار یا ویتر

 

ویتر یا سالن کار به شخصی گفته می‌شود که در کافه یا رستوران مسئولیت ارتباط با مشتری برای ثبت سفارش، انتخاب بهتر سفارش، توضیح درباره منو یا امکانات کافه، آوردن و بردن سفارش مشتری و بقیه خدمات مورد نیاز را انجام می‌دهد.

وظایف ویتر به طور خلاصه شامل:

 

ارائه خدمات کامل به مشتریان

اطمینان از اینکه مشتری که در آن محیط آمده است حس خوبی دارد

اطمینان از اینکه غذا و سفارشات گرم، گرم است وسفارشات سرد، سرد است

سرویس دهی و تحویل سفارشات مطابق با زمان بندی استاندارد

به دنبال راه‌هایی برای ارایه خدمات بیشتر و استفاده بهینه‌تر از میز‌ها

پاسخ به سوالات و گرفتن پیشنهادات مربوط به غذا و نوشیدنی‌ها

خدمات مشتری به شیوه‌ای متناسب

گزارش سفارشات به صورت مرتب در زمان سریع

۲. صندوق‌دار

 

صندوق‌دار یکی از وظایف مهم در رستوران را بر عهده دارد. صندوق‌دار‌های رستوران معمولا خانم هستند و وظیفه ثبت سفارش در سیستم و محاسبه هزینه و دریافت پول از مشتری را دارند.

افراد برای این سِمت باید دارای دانش‌ها و مهارت‌های خاصی باشند که شامل موارد زیر است:

 

دانش ریاضیات: شامل علم محاسبات، جبر، هندسه، حساب دیفرانسیل و انتگرال، آمار و کاربرد‌های آن‌ها است.

گوش دادن فعالانه: توجه کامل به آنچه که مردم می‌گویند، وقت گذاشتن برای درک نکات مطرح شده، پرسیدن سوالات مناسب، قطع نکردن سخن دیگران در زمان نامناسب.

سخن ورزی: سخن گفتن با دیگران برای انتقال کارآمد اطلاعات.

درک اجتماعی: آگاه بودن از واکنش‌های دیگران و فهمیدن اینکه چرا چنین عکس العمل‌هایی را نشان می‌دهند.

قابل اعتماد بودن

صداقت و درستکاری

تحمل استرس و فشار: شغل نیازمند پذیرش انتقادات و برخورد آرام و موثر در شرایط پراسترس است.

توجه به جزئیات

۳. سرآشپز

 

آشپز با استفاده از روش‌های مختلف انواع غذا‌ها را آماده و تهیه می‌کند. در برخی از رستوران‌ها گروهی از آشپز‌ها با هم همکاری می‌کنند و یک سرآشپز بر کار آشپزان نظارت می‌کند؛ و در برخی از رستوران‌ها فقط یک آشپز وظیفه‌ی تهیه‌ی غذا‌ها را به عهده دارد و کمک آشپز به او کمک می‌کند.

 

سرآشپز یکی از کلیدی‌ترین و مهم‌ترین پرسنل یک رستوران می‌باشد. زیرا طعم و کیفیت غذا مهم‌ترین آیتم در راه اندازی رستوران و جلب رضایت مشتری می‌باشد. هیچ رستورانی بدون بهترین آشپز موفق نمی‌شود.

در ادامه ویژگی‌ها و وظایف یک سرآشپز خوب را آورده ایم.

 

ویژگی‌ها:

 

ماهر و با تجربه بودن

داشتن خلاقیت در فرایند تهیه‌ی غذا و سرو آن

برخورداری از حس چشایی و بویایی قوی

علاقه‌مند بودن به آشپزی

برخورداری از دقت بالا

منظم بودن

شناخت کافی از مواد اولیه

پاکیزه بودن و رعایت بهداشت

توانایی مدیریت

داشتن اخلاق و رفتار مناسب

توانایی انجام کار گروهی

توانایی تحمل فشار کاری زیاد

قابلیت تصمیم گیری سریع

علاقه به یادگیری

بر خورداری از سرعت عمل بالا

 

وظایف:

 

تهیه چاشنی‌های مخصوص

آموزش پرسنل

مدیریت سفارشات

آمار گیری روزانه

گذاشتن لیست خرید‌های روزانه

مدیریت نظافت آشپزخانه

مدیریت نظافت پرسنل

مدیریت نظافت تجهیزات

نگهداری صحیح از ماشین آلات و تجهیزات

کاهش ضایعات

کاهش هزینه‌های اضافی و افزایش سود

حضور به موقعه و بدون غیبت در سر کار

الگو بودن پرسنل

حافظ اسرار رستوران یا فست فود

 

هر رستوران با توجه به نوع کار و غذایی که تحویل مشتری می‌دهد، آشپز‌های مختلفی استخدام می‌کند. مثلا در فست‌فودها، پیتزاپز‌ها و پاستاپزها، در رستوران‌های ایرانی، آشپز‌های ایرانی و کباب‌زن‌ها و در رستوران‌های فرنگی هم سوشی‌زن‌ها و آشپز‌های فرنگی‌پز مشغول به کار می‌شوند.

 

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/  

#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_خارج#فانوفا#تبلیغات_رایگان#تبلیغات_خارج_کشور#استخدام#انتاریو#کار#تورنتو#کانادا

#استخدام_کار#آگهی_رایگان#fanofa 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد