Fanofa

آگهی و آگاهی

Fanofa

آگهی و آگاهی

کیترینگ در کانادا

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/

کیترینگ

حس خوب زندگی با خوردن غذاهای شمالی سفارش انواع غذا های شمالی و زیتون پروده پذیرفته می شود .لذت بردن از عصر های زیبای بهاری با خوردن کلوچه ی خوشمزه ی فومن فراموش نشود راستی حلوا و کاچی و شله زرد که نگم براتون هر غذای که دوست دارید سفارش دهید و از خوردن آن کنار خانواده لذت ببرید (تمام غذا ها توسط خودم و با رعایت کامل بهداشتی و مواد حلال تهیه می شود ) لطفا یک روز قبل برای سفارش غذا هماهنگ کنید لزلی و شپرد هستم سفارش بالای 50دلار دلیوری رایگان است با تشکر:شالیزار

 

کانادا تورنتو

شماره تماس: 16479903738

فاطمه الیزیی

https://www.fanofa.com/catering-fanofa0003865.htm



کاچی از دسرهای ایرانی است که یکی از سنتهای قدیمی مردم شهر کرمان است که در قدیم تاثیر مهمی در صحت بدن و تقویت جسم و روح خود و اعضای خانواده  خود معجونی را درست می کردند که نه تنها مقوی، انرژی زا خصوصاً برای رفع کم خونی، نیروی از دست رفته و بسیاری از ناتوانی های بدن استفاده می کردند. با نقل قول دستور تهیه و مصرف این معجون معجزه آسا این گونه سنتها نسل به نسل سینه به سینه انتقال یافته تا هم نسل امروز از این سنتهای قدیمی بهرمند شده باشند و هم به دست فراموشی سپرده نشده باشد.

خواص درمانی کاچی

تقویت عمومی بدن

درمان کم خونی (خونساز)

تقویت قوای جنسی

مفید برای بعد از زایمان

مفید برای بعد از دوران نقاهت

بعد از پریود های شدید خصوصا وقتی دختران جوان به سن بلوغ میرسند و تازه پریود میشوند

مفید برای شب زفاف

کمبود اسپرم

بی میلی مردان و کمی شهوت

خوردن کاچی برای زایمان

برخی متخصصان براین باورند که  خوردن کاچی پس از زایمان مشکل خاصی ندارد ولی می توان از منبع دیگری کالری گرفت و انرژی از دست رفته را تأمین کرد. به خاطر داشته باشید که  خوردن کاچی بعد از زایمان مشکلی ندارد فقط مادرانی که طبع گرمی دارند، ممکن است جوش بزنند ولی خوردن غذاهای چرب برای مادری که تازه وضع حمل کرده مناسب نیست و مادر را دچار اضافه وزن می‌کند و این اضافه وزن ناشی از چربی غذا و کم تحرکی وی است.کاچی کالری زیادی دارد ولی مادر می‌تواند با رژیم غذایی روزانه مناسب کالری مورد نیازش را از سطح دیگری دریافت کند.

 

 

مواد لازم برای تهیه کاچی

مغز گردو  50 گرم نیم کوب شده

مغز بادام 50 گرم نیم کوب شده

مغز پسته 50 گرم نیم کوب شده

مغز فندق 25 گرم نیم کوب شده

آرد جوانه گندم یا آرد برنج 2 لیوان

نبات آسیاب شده 2 لیوان

روغن حیوانی(گاو یا گوسفند) 200 گرم

گاوزبان 50 گرم

آب 4 لیوان

گلاب نصف فنجان

زعفران ساییده شده یک قاشق چایخوری

طرز تهیه کاچی

نبات کوبیده شده را با 4 لیوان آب روی حرارت می گذاریم بجوشد. سپس آن را صاف کرده، زعفران را حل کرده و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم.

گاوزبان را به همراه آب جوش به مدت 10 دقیقه دم کرده و کنار می گذاریم.

روغن حیوانی را در یک قابلمه ریخته، پس از ذوب شدن روغن آرد را کم کم اضافه می کنیم. بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم. شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود (برای تهیه کاچی نیاز به سرخ کردن آرد نمی باشد).

در این مرحله نصف قاشق چای خوری نمک اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و گاوزبان دم شده و شربت آماده شده از نبات را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود. گردو، بادام، پسته، فندق را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کا چی جا بیفتد و می گذاریم کاچی به روغن بیفتد. در این مرحله کاچی آماده است. امید است مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد.



www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/  

#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_خارج#فانوفا#تبلیغات_رایگان#تبلیغات_خارج_کشور#کیترینگ#غذا#آشپزی#تورنتو#کانادا

#استخدام_کار#آگهی_رایگان#fanofa 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد