https://fanofa-world.blogsky.com/
آغاز ثبت نام دوره های جدید
توضیحات: توجه توجه آغاز ثبت نام دوره های جدید دوره جدید کلاس محاسبات ذهنی و چرتکه UCMAS (با ظرفیت محدود) ☆کلاس های آنلاین فارسی (خواندن و نوشتن ) به روش شعر و داستان و کدگذاری و نقاشی حروف همراه با کلیپ های شاد مخصوص کودکان و همچنین آموزش مخصوص بزرگسالان توسط معلم دبستان با سابقه تدریس ☆کلاس های آنلاین زبان انگلیسی جلسه اول رایگان می باشد برای کودکان و بزرگسالان توسط کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی و فرانسه مدرس زبان انگلیسی در مدارس و موسسات زبان ایران -کانادا، سما، شکوه ،دولت و آریسان ☆کلاس های آنلاین نقاشی مخصوص کودکان با استفاده از حروف، اعداد و اشکال هندسی توسط معلم مدرسه ☆آموزش آنلاین ریاضی و فیزیک توسط کارشناسی ارشد مهندسی از دانشگاه تهران با سابقه ی تدریس در مدارس و دانشگاه ☆ارائه مشاوره های تخصصی در زمینه های خانواده،مشاوره کودک و مشاوره تحصیلی(دانش آموزان و دانشجویان) تحت نظر روانشناس بالینی با بیش از ۱۴سال سابقه در بیمارستان و کلینیک کارشناس صدا و سیما و رادیو برای اطلاعات بیشتر لطفا به پی وی مراجعه بفرمایید.
تهران – ایران
کیانا پور عبداللهی
شماره تماس: 989010653987
https://www.fanofa.com/start-registering-for-new-courses-fanofa0003812.htm
هر کودکی با استعدادهای منحصر به فرد خود به دنیا میآید اما برای اینکه بتواند این استعدادها را شکوفا کند نیاز به این دارد که در محیط مناسبی قرار بگیرد و آموزشهای مناسب را در آن زمینه دریافت کند. در غیر این صورت هرگز به تواناییهای خود پی نخواهد برد. در حقیقت انسان از لحظهای که متولد میشود آموزش دیدن او نیز آغاز میگردد و اگر تمرینها و مراقبتهای والدین نباشد با وجود برخورداری از سلامت جسمانی کافی حتی دست یابی به اعمالی نظیر حرف زدن و راه رفتن نیز غیرممکن خواهد شد.
برخی ویژگیها و خصوصیات هستند که در رشد و بالیدن هر انسانی مؤثرند و فقدان آنها منجر به شکلگیری شخصیتی ناپخته خواهد شد. به همین دلیل لازم است که والدین با این ویژگیها آشنا باشند و در راستای آموزش صحیح آنها به فرزندان خود بکوشند. در ادامه به چند مورد از مهمترین آنها اشاره خواهیم کرد.
برخورداری از مهارتهای اجتماعی هم برای کودکان و هم برای بزرگسالان از اهمیت ویژهای برخوردار است. این مهارتها به خودی خود پرورش نمی یایند بلکه نیاز به آموزش و تمرین دارند. به همین خاطر لازم است که والدین از ابتدای کودکی فرزندانشان در مورد نحوه تقویت این مهارتها آگاهی داشته باشند. کودکانی که دارای مهارتهای اجتماعی بهتری هستند در دوران مدرسه نیز پیشرفت بیشتری خواهند داشت.
چراکه تعاملات سازنده باعث شکلگیری تصویر بهتری از خود در آنها میشود که این مسئله به تمایل بیشتر برای پیشرفت میانجامد. این مسئله حائز اهمیت است که برخی کودکان از ابتدا شخصیت برونگراتری دارند که باعث میشود برقراری تعاملات اجتماعی برای آنها آسانتر باشد اما برخی دیگر ذاتاً با دشواری بیشتری در تعاملات اجتماعی رو به رو هستند. برای این کودکان باید صبر و حوصله بیشتری به خرج دهید و علاوه بر آموزش مهارتهایی نظیر دوستیابی، آموزشهای دیگری نظیر فنون زبان بدن و مهارت تفسیر بیانات چهرهای را نیز در نظر بگیرید.
انسان از همان ابتدای زندگی ممکن است با سختیها و دشواریهای زندگی رو به رو شود. برای عبور از این مشکلات وجود سطوح مناسبی از مقاومت روانی از اهمیت بسیاری برخوردار است. هرچقدر میزان مقاومت بالاتر باشد فرد بهتر میتواند با مشکلات و آسیبهای زندگی مقابله کند و با آنها سازگار شود. متأسفانه بسیاری از پدر ومادرها از سر محبت و دلسوزی دائماً به طور افراطی مراقب فرزندانشان هستند و نمیگذارند که آنها گاهی خود به تنهایی با مشکلات مواجه شوند. این شیوه تربیتی نه تنها منجر به محافظت از فرزندتان نمیشود بلکه آسیبپذیری او را افزایش میدهد و باعث میشود در آینده با کوچکترین مشکلات احساس شکست کند.
به همین خاطر اگر فرزندتان در مدرسه یا با گروه دوستانش مشکلاتی دارد، روشهای حل مسئله را در کنار یکدیگر تمرین کنید و مسئولیت حل و فصل تمام مشکلات را خود به عهده نگیرید. بگذارید که کودک برای مشکلات خود تلاش کنید و در این راه در مورد حمایت و پشتیبانی شما نیز اطمینان کسب کند.
شاید فکر کنید که رشد مهارت همدلی تنها برای جامعه مفید است و انسانهای دلسوزتری را پرورش میدهد. اما جدا از این مسئله رشد همدلی در فرزندتان برای پرورش رشد هیجانی او نیز بسیار ضروری است. هوش هیجانی هرچقدر که بیشتر تقویت شود میتواند با ایجاد روابط بین فردی سازندهتر منجر به پیشرفت هر چه بیشتر فرزندتان نیز بشود. روشهای مختلفی برای آموزش همدلی به کودکان وجود دارد که از جمله آنها میتوان به الگو سازی برای کودکان و آشنا کردن آنها با انواع احساسات و تأثیر رفتار بر این احساسات اشاره کرد. اگر از کودکی فرد همدلی لازم را داشته باشد به دلیل بازخوردهای مثبتی که از جانب دیگران دریافت میکند میتواند احساسات مثبتتری را در خود پرورش دهد و زندگی مثبتتر و شادتری داشته باشد.
همان طور که در مثلهای قدیمی گفته میشود شما باید بتوانید ماهیگیری را به فرزندتان آموزش دهید به جای اینکه خودتان آن را برای او تهیه کنید. در واقع در تربیت فرزندتان لازم است به جای آنکه دائماً خودتان مراقب فرزندتان باشید به شیوهای او را تربیت کنید که او خود بتواند مراقبتهای لازم را از خود به عمل بیاورد. مهارت نه گفتن و جرات مند بودن از جمله مهارتهایی است که در این مسئله تأثیر بسزایی میگذارد. یک کودک جرات مند کودکی است که میتواند بدون آنکه پرخاشگر باشد از حقوق خود دفاع کند. در واقع او میتواند بدون آنکه منفعل باشد و بخواهد مورد ظلم قرار بگیرد در عین آرامش از حقوق خود دفاع کند.
میزان اعتماد به نفس کودک ارتباط مستقیمی با رفتارها و احساسات او دارد. به همین خاطر کمک به افزایش اعتماد به نفس و آموزش آن نیز از اهمیت ویژهای برخوردار است. برای آنکه بتوانید کودک با اعتماد به نفسی داشته باشید تلاش کنید قدردانیهای واقع بینانهای از او داشته باشید. در واقع بدون اینکه در مورد رفتارهای مثبت اغراق کنید روی آنها متمرکز شوید و آنها را تشویق کنید. این کار نه تنها میزان رفتارهای مثبت را در کودک افزایش خواهد داد بلکه در میزان اعتماد به نفس او نیز تأثیر بسزایی میگذارد.
همچنین برای آنکه فرزندتان بتواند اعتماد به نفس کافی داشته باشد لازم است که در جهت استقلال او بکوشید و بگذارید مسئولیت کارهای خود را به عهده بگیرد. این کار باعث میشود که دائماً برای انجام هرکاری به شما وابستگی نداشته باشد و بتواند با اتکا به تواناییهایش اعتماد به نفس لازم را در خود پرورش دهد.
https://fanofa-world.blogsky.com/
#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_خارج#فانوفا#تبلیغات_رایگان#تبلیغات_خارج_کشور#مهدکودک#مهد#کودکستان#دوره_جدید