https://fanofa-world.blogsky.com/
استخدام
سلام به چند شخص برای نسب سولارال پنل نیازمندیم که برای شروع باید آموزش ببینند وبعد از آن اگر قبول شدند برای هر ساعت ۲۰ دلار شروع به کار میکنند شرایط پذیرش داشتن اجازه کار، تسلط به زبان انگلیسی(General communication ) داشتن گواهی نامه، نداشتن ترس از ارتفاع دوستانی که علاقه مند هستن لطفا به شماره 4169492613 پیغام بدهی(۰please dont call)
کانادا – تورنتو
شماره تماس: 14169492613 رضا
https://www.fanofa.com/hire-fanofa0003808.htm
خورشید به عنوان بزرگترین منبع تامین انرژی از دیرباز مورد توجه همگان قرار داشته است. 75% جرم خورشید را هیدروژن تشکیل می دهد که طی واکنش های متعدد هسته ای به هلیم تبدیل می گردد. انرژی تولید شده در این فرایند با سرعت تغریبی 300000 کیلومتر بر ثانیه فاصله 150 میلیون کیلومتری تا زمین را در مدت 8 دقیقه و 19 ثانیه طی می کند.
استفاده از پنل های خورشیدی یا پنل های سولار (Solar Panel) جهت تولید انرژی الکتریکی به کمک این نعمت خدادادی که گسترده ترین و تجدید پذیر ترین انرژی جهت تولید انرژی الکتریکی می باشد، در سطح جهانی بسیار رایج شده است. انرژی تابش شده خورشید به ازای یک متر مربع مساحت مفید پنل خورشیدی در هوای بدون ابر و آلودگی در حدود 1 کیلو وات برق تولید می کند.
شدت تابش خورشیدی درایران به طور میانگین در روز به ازای تابش خورشیدی به هر 1 متر مربع مساحت مفید پنل، 0.85 کیلو وات انرژی تولید می کند. که این میزان در نقاط جنوبی و جنوب شرقی کشور بیشتر از سایر نقاط می باشد.
شدت تابش خورشیدی به وسیله دستگاهی به نام آفتاب سنج یا پیرانومتر (Pyranometer) اندازه گیری می شود. حس گر های این دستگاه از نوع فتو دیود سیلیکونی می باشد که قادر است تابش خورشیدی وارد بر یک متر مربع را تا 1800 وات با دقت 1 وات اندازه گیری کند. این دستگاه داده های اطلاعاتی کسب شده را در خود ذخیره نموده و جهت کارشناسی در نرم افزار اکسل قابل مشاهده می باشند.
عواملی همچون هزینه بالای تولید برق به وسیله انرژی حاصل از سوختن سوخت های فسیلی، آلودگی هوا و گرمایش جهانی (Global Warming) منجر به استفاده هر چه بیشتر از این انرژی پاک، کم هزینه و تجدید پذیر خورشیدی شده است به طوری که استفاده از انرژی خورشیدی تا پایان سال 2016 میلادی میزان 302 GW بوده است که این عدد در پایان سال 2017 میلادی به 368 GW رسیده است. محققان و دانشمندان این صنعت معتقد هستند در آینده ای نچندان دور که شاهد آن خواهیم بود استفاده بیشتری از این نعمت پاک و خدادادی به وسیله سیستم های فتوولتاییک خواهد شد.
فتوولتاییک چیست؟
فتوولتاییک به معنی تولید برق از نور می باشد که این کلمه ریشه در یونان باستان دارد. سیستم فتوولتاییک از پنل خورشیدی (Solar Panel)، شارژ کنترلر (Charge controller)، باتری (Battery) و اینورتر (Inverter) تشکیل شده است.
سیستم فتوولتاییک چگونه کار می کنند؟
انرژی الکتریکی تولید شده توسط سل های خورشیدی به شارژ کنترلر خورشیدی که وظیفه کنترل شارژ باتری را بر عهده دارد منتقل می شود و توسط حس گر های کنترل شارژر خورشیدی در صورت عدم پائین بودن سطح شارژ باتری آن را شارژ می کند و در نهایت اینورتر برق DC را به AC جهت استفاده در مصارف روزمره خانگی و صنعتی تبدیل می کند.
صفحات خورشیدی (Solar Panel) چگونه کار می کنند؟
اساس کار سلول های خورشیدی بر مبنای نظریه بر انگیخته گی الکترون ها قابل توجیه می باشد. نور خورشید که به صفحات خورشیدی تابش می شود، باعث تحریک الکترون سل های خورشیدی می شود. الکترون سل های خورشیدی انرژی را به صورت کوانتمی (میزان مشخص) دریافت می کنند و صرف سعود به مدار بالاتر می کنند. و به علت نا پایداری در مدار بالا دوباره به مدار پیشین باز می گردند که این عمر موجب جا به جایی و منجر به تولید انرژی الکتریکی می شود. با در نظر گرفتن این نظریه می توان اثبات کرد که سلول های خورشیدی چگونه برق تولید می کنند.
نحوه نصب پنل های خورشیدی چگونه است؟
راندمان و بازده یک پنل خورشیدی به میزان و شدت تابش - دما و درجه حرارت - مراقبت های دوره ای بستگی دارد تا بهترین عملکرد ممکن را داشته باشد. صفحات خورشیدی در مناطق خنک بیشترین بازده ممکن را دارند زیرا از اتلاف انرژی بخاطر بالا رفتن دما جلوگیری می شود. هنگام نصب این پنل ها باید شدت تابش محل قرار گیری پنل خورشیدی را اندازه گرفت تا بهترین مکان را انتخاب نمود همچنین هنگام نصب باید پنل ها را به نوعی قرار داد تا سایه هر پنل بر روی پنل کناری قرار نگیرد تا از ایجاد سایه سوختگی جلوگیری شود. همچنین از نصب پنل خورشیدی در محل های که تیر های چراغ برق و ساختمان های بلند حضور دارند و باعث ایجاد سایه بر صفحه خورشیدی می شوند، جدا خود داری شود زیرا باعث تشکیل نقطه داغ و تشکیل سایه سوختگی می شود.
پنل های خورشیدی از چه چیزی تشکیل شده اند؟
پنل های خورشیدی متشکل از تعدادی سل خورشیدی (در مدار های سری و مدار های موازی) می باشد که در قاب های آلومینیوم و صفحه محافظ شیشه ای (Solar Grade) مونتاژ شده است.
اصول مراقبت و نگهداری از پنل های خورشیدی چگونه است؟
پنل های سولار باید با توجه به شرایط جغرافیایی محل قرارگیری پنل باید طی مدت مشخصی شست و شو شوند تا از بروز آسیب به پنل خورشیدی و کاهش طول عمر و راندمان دستگاه جلوگیری شود. زمان شست شو و گرد و غبار زدایی و از پنل های سولار با توجه به آلودگی هوا و وجود ذرات معلق هوا مانند شن و سایر ذرات معلق با توجه به نظر کارشناسی متغیر می باشد. در کشور های اروپایی با توجه به هوای نسبتا عالی، مراقبت های دوره ای از پنل های خورشیدی به صورت هفتگی و یا حتی 2 ماه یک بار نیز انجام می شود. اما در کشور هایی مانند عربستان که دارای شن زار ها و بیابان های فراوان می باشند، مراقبت های دوره ای از صفحات خورشیدی حتی روزانه نیز انجام می شود. شست و شوی پنل ها خورشیدی به دو صورت دستی و ماشینی انجام می گیرد.
عمر یک پنل خورشیدی چقدر است؟
یک پنل خورشیدی در صورت مراقبت های دوره ای مرتب در حدود 30 سال عمر میکند که پانزده سال اول عمر مفید دستگاه تلقی می شود و در ۵ سال اول عمر پنل خورشیدی، همه هزینه های ساخت تولید را با عملکرد خود صفر می کند و باقی 25 سال عمر دستگاه سودآوری خواهد بود.
روش ساخت پنل خورشیدی
جهت ساخت صفحات خورشیدی خانگی و صنعتی ابتدا شن های سیلیسم دی اکسید SiO2 که از معادن استخراج شده است را در کوره حرارت می دهیم تا به ذغال سنگ گداخته تبدیل شود. بعد از تقطیر با خلوص بالا با اکسیژن در دمای 900 درجه سانتی گراد ترکیب شده و آن را حرارت می دهیم تا در دمای 1500 درجه به حالت مذاب در می آیند. سپس این مواد مذاب را از لوله های 9 ضلعی پلی کریستال به طول ۶۰۰ سانتی متر رد می کنیم تا به صورت جامد تبدیل شوند. سپس توسط لیزر به قسمت های کوچک تری به نام سل تقسیم می شوند. بعد از ناخالصی سازی و مراحل توسعه اعم از پولیش و پوشش ضد انعکاس (توسط اکسید تیتانیم یا نیترید – سیلیکون) و فرم دهی (عاج کاری روی سطح با الگوی مشخص) روی سل به شکل سل خورشیدی در می آید. به منظور اتصالات سل های خورشیدی ار خمیری حاوی پودر نقره روی سل خورشیدی (ویفر سیلیکونی) استفاده می شود. از کنار هم قرار دادن سل های خورشیدی (cell)، ماژول خورشیدی (module) ساخته می شود و از کنار هم قرار دادن چند ماژول خورشیدی، پنل خورشیدی (panel) ساخته می شود و از کنار هم قرار دادن چند پنل خورشیدی، یک آرایه خورشیدی (array) ساخته می شود.
https://fanofa-world.blogsky.com/
#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_خارج#کانادا#تورنتو#استخدام#فانوفا#تبلیغات_رایگان#تبلیغات_خارج_کشور