Fanofa

آگهی و آگاهی

Fanofa

آگهی و آگاهی

آموزش خصوصی شنا در کانادا

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/

آموزش خصوصی شنا

آموزش شنا مبتذی و حرفه ایی کلاس های خصوصی و نیمه خصوصی در منزل هر دوره 10 جلسه تایم 30 الی 45 دقیقه تمام سنین ۲سال به بالا ارائه ی مدرک نجات غریق

کانادا تورنتو

شماره تماس: 16479134806

نینا سلسالی

https://www.fanofa.com/private-swim-lesson-fanofa0003733.htm

 

نجات‌غریق یا غریق‌نجات به‌معنی «نجات‌دهندهٔ غریق» است و نجات در این ترکیب صفت‌گونه است و نه اسم‌مصدر. در برخی واژه‌های مرکب فارسی، اسم تغییر مقوله می‌دهد و به‌صورت صفت‌گونه به ‌کار می‌رود؛ مانند ایران‌دوست (= دوست‌دارندهٔ ایران)، بلندپرواز (= بلندپروازکننده)، جان‌نثار (= نثارکنندهٔ جان)، زودباور (= زودباورکننده)، کم‌کار (= کم‌کارکننده) و گفتاردرمان (= درمان‌کنندهٔ گفتار).نجات‌غریق به فردی اطلاق می‌شود که چیره به فن شناست و برای حفظ و نگهبانی از جان شناگران آموزش‌های تخصصی را دیده‌است.

انواع نجات غریق:

نجات غریق دریا

نجات غریق استخر

وظایف کلیدی یک غریق‌نجات روی کناره دریا به شرح زیر است (معمولاً مثل بخشی از یک تیم اما درجاهایی، ممکن است غریق نجات‌ها خودشان به تنهایی لازم باشد کار کنند):

تداوم درمشاهده پیوسته و متمرکز برای برآورد خطرات احتمالی و تشخیص دادن سریع واقدام کردن درست در حوادث اضطراری.

استفاده از تجهیزات دیگر را رسیدگی کند که چه وقت وظیفه استفاده آن را دارد (از قبیل وسایل کمکی سبک).غریق را به بیرون حمل کرده و دیگر اقدامات اولیه ضروری که لازم است را انجام دهد.در صورت وقوع صدمه کمک اولیه فوری را انجام دهد و در مورد جراحت از ضدعفونی کننده‌ها استفاده کند.از دیگران در انجام وظایف بالا کمک بطلبد.غریق‌نجات‌ها باید به احیای قلبی ریوی در حد کمک‌های اولیه مسلط باشند.

 

غریق‌نجات‌ها ممکن است وظایف دیگری هم داشته باشند ازقبیل: اجرای قوانین یا تمیز کردن (در صورت خوب ندیدن منطقه مربوطه) و تذکر دادن نکات مطلع‌کننده اساسی.

وسایل نجات در دریا در مواقعی که شناور درخطر غرق شدن قرار دارد،مورد استفاده قرار میگیرند. این وسایل باید درمدت ( زمان کم (تا سی دقیقه) با رعایت نکات ایمنی (حتی در شرایط نا مطلوب تا پانزده درجه کجی کشتی به آب داده شوند.

 

ابتدا نفرات در بهترین وضع ممکن در قایق ها و لایف رافت ها سوار شده پایین داده میشوند. این وسایل را با توجه به اهمیت ویژه ای که دارند باید قبل از ترک بندر چک کرده و در طول مسیر دریانوردی نیز همواره،با تمرین عملیات یا ماده به کار نگه داشت.

 

انواع وسایل نجات در دریا عبارت اند از : بویه نجات،وسایل نجات شناوری،جلیقه نجات،قایق نجات،لایف رافت و غیره .

بویه نجات متشکل از یک حلقه نجات معمولی که با یک چراغ علامت گذار( مارکر ) به آن متصل میباشد.حلقه نجات به شکل حلقه از جنس چوب پنبه فشرده یک دست بدون پرز, پوشیده از برزنت رنگ شده،با وزن کمتر از هفت و نیم کیلو ساخته شده است. این حلقه طوری طراحی شده که بتواند در مدت بیست و چهار ساعت شانزده کیلو وزن را تحمل کند. برای مشخص شدن از راه دور دارای رنگ نارنجی است. این حلقه های نجات،در نقاط مشخصی بر روی کشتی نصب میگردد. و تعداد آنها بستگی به سازمان شناورها و به نوع کشتیها دارد. یک کشتی تجاری با طول بیش از صد متر،هشت بویه نجات حمل میکند. در صورتی که یک کشتی مسافربری با توجه به جدول تعداد بویه های نجات مندرج در جدول زیر را باید داشته باشد:

طول کشتی مسافربری…………………………. تعداد بویه نجات

با طول کمتر از٢٠٠ پا ………………………….. ۸

با طول بین ٢٠٠ الی ۴٠٠ پا ………………………۱۲

با طول بین ۴٠٠ الی ۶٠٠ پا ………………………۱۸

با طول ۶٠٠ الی ٨٠٠ پا …………………………….۲۴

با طول بیشتر از ٨٠٠ پا ………………………….۳۰

با آزاد شدن بویه نجات،طناب آزاد شده و مارکر نیز آزاد میگردد .کشتیهای نفتکش به جای چراغ کلسیم دار باید از باطری الکتریکی استفاده نمایند. هر حلقه نجات بر اساس قوانین SOLAS باید واجد شرایط زیر باشد :

بتواند در آب شیرین در ظرف ۲۴ ساعت وزنی لااقل معادل ۱۴/۵۰ کیلوگرم را تحمل کند.

با حروف درشت نام کشتی و بندر ثبت روی آن نوشته شده باشد.

مجهز به نوار منعکس کننده نور باشد.

قطر خارجی بیش از ۸۰۰ و قطر داخلی کمتر از ۴۰۰ میلی متر باشد.

وزن آن حداقل ۲/۵ کیلوگرم باشد ( در مورد حلقه های نجات مجهز به چراغ و علامت دهنده دودزا وزن معمولا بیشتر از ۴.۵ کیلوگرم است )

حداقل نیمی از حلقه های نجات بایستی مجهز به چراغ خود روشن شونده ( Self igniting) باشند. این چراغ ها بایستی بلافاصله پس از برخورد با آب روشن شوند و حداقل دو ساعت روشن بمانند.

در هر طرف کشتی حداقل یک حلقه نجات بایستی مجهز به چراغ و علامت دهنده دودزا ( معروف به Man Over Board ) باشند. علامت دهنده دودزا بایستی حداقل ۱۵ دقیقه پس از تماس با آب کار کند این تجهیزات معمولا در دو طرف پل فرماندهی نصب می شوند.

وسایل نجات شناور (Buoyand Apparatus)

شناور که در اشکال مختلف از چوب یا فلز ساخته میشوند و در روی کشتیها و قایقهای تفریحی مورد استفاده قرار میگیرند. این وسایل برای شناور ماندن و حفظ تعادل در دریا باید وزنی کمتر از ۲۰۰ کیلو داشته باشند تا در مواقع اضطراری جهت نجات نفرات به آب انداخته شوند. کشتیها گاهی این وسایل را برای بیست و پنج درصد کل پرسنل خود به همراه دارند.

جلیقه نجات

از تحقیقاتی که با توجه به صحنه های نجات یافتگان در دریا به عمل آمده به این نتیجه رسیده اند که جلیقه های نجات مهم ترین جزء وسایل نجات بوده و بعد از قایق نجات مطمئن ترین وسیله حفاظت در آب می باشد.جلیقه های نجات طوری ساخته شده اند که اگر بطور صحیح مورد استفاده قرار گیرند می تواند یک نفر را حتی اگر بیهوش باشد طوری شناور نگه دارند که سرش از آب بیرون بماند. جلیقه نجات علاوه بر خاصیت شناور نگه داشتن انسان از کاهش حرارت بدن در آب نیز جلوگیری مینماید.هر یک از پرسنل کشتی باید محل جلیقه نجات خود را دانسته و کار با آن را نیز بیاموزند. پوشیدن جلیقه نجات به تنهایی نمی تواند متضمن نجات جان شخص گردد.زیرا فاکتورهای دیگری نیز دارند که سبب مرگ شخص می شوند. به همین دلیل این وسیله تنها قسمتی از وسایل مورد نیاز در زمینه نجات بروی کشتی ها و شناورهای دریایی می باشد.

برابر مقررات جلیقه نجات مجهز به چراغ ( که معمولا با باطری آب شور کار می کنند ) باشد این باطری باید حداقل ۸ ساعت کار کند.

دارای سوت و نوارهای منعکس کننده نور باشد.

طوری ساخته شده باشد که میزان شناوری آن بعد از ۲۴ ساعت در آب شیرین بیش از ۵% کاهش نیابد.

به نحوی باشد که توسط یک نفر بدون کمک دیگران در مدت یک دقیقه پوشیده شود.

به نحوی باشد که یک نفر بتواند با استفاده از آن ارتفاع حداقل ۴/۵ متری به داخل آب بپرد بدون صدمه ای به وی بزند و یا اینکه جلیقه نجات صدمه ببیند.

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/  

#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_کانادا#فانوفا#تبلیغات_رایگات#تبلیغات_خارج_کشور#آگهی_رایگان#آموزش_شنا#شنا#آموزش_خصوصی#شنا#fanofa 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد