https://fanofa-world.blogsky.com/
# #fanofa آگهی # تبلیغات # فارسی زبانان # تبلیغات # آگهی # فارسی زبانان
زعفران
سلام دوستان زعفران اعلا سرگل قائنات موجود هست بسته های ۱۰ مثقالی قیمت هربسته ۲۵۰ دلار شماره واتساپ 00989191780998
کانادا – تورنتو
شماره تماس: 12368188112
کسرا کیانی نژاد
https://www.fanofa.com/saffron-fanofa0003728.htm
زعفران یکی از با ارزشترین ادویههای جهان است. رنگ قرمز زعفران رنگی جادویی است که میتواند اشتها را افزایش دهد و عطر و بوی آن یادآور خاطرات و روزهای خوش دورهمیها و مهمانیها باشد. خیلیها طریقه مصرف زعفران یا روش دم کردن زعفران را نمیدانند.
شاید باورتان نشود اما زعفران یکی از خارقالعادهترین ادویههای جهان است که حتی با اسطوره و رمز و راز گره خورده است و تصاویری از جاده ابریشم باستانی را به تصویر میکشد. زعفران که با تمدن ایران گره خورده، به عنوان ادویه جادویی غذاهای ایرانی و بینالمللی استفاده میشود.
از قدیم در ایران از زعفران برای رنگ دادن به برنج و در سایر غذاها استفاده میشود. حتی در انواع دستورهای آشپزی جدید و دسرها از این ادویه در پخت کیک، بستنی و انواع خوراکیها هم استفاده میکنند.
زعفران اغلب در دستورالعمل پخت غذاهای ایرانی به خصوص همراه با برنج، ته دیگ و خورشها استفاده میشود.
برای استفاده زعفران باید ابتدا آن را آماده کنید. برای آمادهسازی باید قبل از هر چیز رشتههای زعفران مورد نیاز را در ظرفی ریخته و آن را پودر کنید. البته میتوانید از فروشگاهها و عرضهکنندگان معتبر، زعفران پودر شده یا همان پودر زعفران هم تهیه کنید، اما با توجه به این که اعتماد به پودر زعفران سختتر است بهتر است همیشه رشته زعفران را خریده و خودتان آن را در منزل آسیاب کنید. عدهای برای سابیدن زعفران کمی قند به آن اضافه میکنند تا پودر شدن زعفران آسانتر شود.
با توجه به این که زعفران آسیاب شده، رنگ خود را بهتر پخش میکند. بعد از آماده شدن پودر زعفران باید آن را درون آب داغ بریزید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا در آن حل شده و به اصطلاح دم بکشد.
نکته مهمی که باید در این مرحله به خاطر داشته باشید این است که همیشه زعفران را به میزان لازم دم کنید و از نگه داشتن دم کرده زعفران در یخچال بیش از دو روز جدا خودداری کنید. زیرا با گذر زمان، زعفران دم کرده خاصیت خود را از دست میدهد و لزج میشود.
بهترین روش پودر کردن زعفران این است که رشته مورد نیاز را در هاون ریخته و به آرامی و یکنواخت آن را بسابید تا پودر شود. توصیه میشود برای ساییدن زعفران از هاونهای غیرفلزی استفاده کنید زیرا هاونهای فلزی باعث سوختن زعفران میشوند.
برای پودر کردن زعفران دو روش مرسوم وجود دارد:
۱. روش اول استفاده از هاون است. هاون سنگی بهترین نوع هاون برای استفاده است.
برای این کار باید هاون مورد نظر را کاملا خشک کنید چرا که رطوبت موجود در هوا، کیفیت نتیجه کار را کاهش میدهد. سپس یک حبه قند داخل آن قرار داده زعفران را در هاون بسابید.
۲. روش دوم استفاده از دستگاه آسیاب قهوه است. این نوع دستگاه زعفران را به خوبی پودر میکند.
این روش کاملا ساده و راحت است و با آن به راحتی و در عرض چند ثانیه میتوانید زعفرانهایتان را پودر کنید.
مارک و نوع دستگاه در این روش هیچ تاثیری ندارد، تنها نکته قابل توجه تیغههای دستگاه است. توجه کنید که هنگام آسیاب کردن حتما کمی شکر هم اضافه کنید تا نتیجه بهتری داشته باشید.
روشها و نکات مهم در دم کردن زعفران
• هنگام سابیدن زعفران کمی شکر یا یک حبه قند به آن اضافه کنید تا زعفران راحت تر آسیاب شود.
• نکته: اگر رطوبت زعفران کم باشد، نیازی به استفاده از قند یا شکر نیست.
• استفاده از هاون سنگی برای سابیدن زعفران مناسبتر است.
• نسبت آب به زعفران دلخواه است اما برای نتیجه بهتر پیشنهاد میکنیم یک چهارم لیوان را آب جوش بریزید و زعفران مصرفیتان هم یک قاشق چایخوری یا کمی بیشتر باشد.
• سابیدن زعفران را یکنواخت و بدون سرعت انجام دهید.
• ظرفی که زعفران را در آن نگه میداریدحتما باید خشک باشد تا هنگام سابیدن، زعفران آسیب نبیند.
خوش رنگتر کردن زعفران با یخ
عدهای اعتقاد دارند یخ به شدت روی رنگ زعفران تاثیر مثبت دارد که البته اعتقاد اشتباهی هم نیست.
اگر میخواهید از بیشترین رنگ زعفران بهره ببرید بهتر است به جای آب داغ از چند قالب یخ کوچک استفاده کنید، به این صورت که پودر شده زعفران را داخل ظرف شیشهای بریزید و سپس چند قالب یخ روی آنها قرار دهید.
پس از چند دقیقه که یخ در دمای معمولی محیط آب شد، زعفران شما آماده است. تجربه نشان داده استفاده از یخ هم روی رنگ زعفران و هم روی بوی آن تاثیر بسیار خوبی دارد. پس توصیه میکنیم همیشه از این روش به عنوان بهترین روش دم کردن زعفران برای غذاهای مورد علاقه خود استفاده کنید.
https://fanofa-world.blogsky.com
#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_کانادا#فانوفا#تبلیغات_رایگات#تبلیغات_خارج_کشور#آگهی_رایگان#زعفران#فروش_زعفران#خرید_زعفران#تورنتو#fanofa