https://fanofa-world.blogsky.com/
طب سنتی
اگر قبلا برای کاهش وزن اقدامی داشتید و بی نتیجه بود یا میخواید الان اقدام کنید برای کاهش وزن و اگر مشکلات گوارشی دارید یا اینکه کبدچرب دارید و بخواید مزاج شناسی بشید به ایدی زیر مراجعه کنید و یا به شماره تلفن تلگرام پیام بدهید @energigolden 09915810384
ایران – تهران
شماره تماس: 989915810384
حدیث بخشایش پور
https://www.fanofa.com/-fanofa0003721.htm
قدمت و پیشینه طب سنتی را در هیچ کشوری به درستی نمیتوان تخمین زد اما میتوان این احتمال را داد که با خلقت بشر علم پزشکی نیز به وجود آمده است و در مجموع از زمانی که انسان در بدن خود درد و ناخوشی را حس کرد برای کاهش درد به روش یا روشهایی متوسل شد و از همان زمان طبابت آغازشد.
از دیرباز در ایران سابقه درخشان پزشکی و درمان وجود داشته است و دانشمندان سرشناس بسیاری مانند ابن سینا، رازی و جرجانی در این علم ظهور کردند که آثار آنها مورد تدریس و تحقیق بزرگترین مراکز علمی جهان بوده است.
ریشه طب سنتی در ایران بر مبنای تعالیم اوستا و زرتشت بود که نمونههایی از آن را در اشعار فردوسی میبینیم. طب سنتی ایران تشکیل شده است از طب قدیم فلات ایران، طب شرقی، طب یونانی، طب شفاهی و طب اسلامی که روایات بزرگان دینی بر آن اشاره دارد.
اساس تشخیص بیماری توسط این پزشکان در طب سنتی بر مبنای این بود که آنها برای انسان چهار طبع یا صفت را در نظر میگرفتند که عبارت بودند از گرمی، برودت، رطوبت و یبوست که گرمی از حرارت، برودت از سردی، رطوبت از تری و یبوست از خشکی پدیدار میشد و از ترکیب کردن این طبعها بود که خصوصیات دیگری چون گرمی و خشکی، گرمی و تری، سردی و تری و سردی و خشکی حاصل میشد و از آنجا که 4 عنصر تشکیلدهنده جهان را آتش، هوا، آب و خاک میدانستند هر کدام از خواص اشیاء و عناصر را در خاصیت طبع ها میآوردند بهطوری که آتش و نور (گرمی و خشکی)، هوا (گرمی و تری)، آب (سردی و تری) و خاک (سردی و خشکی) را شامل میشد.
بعد از تقسیمبندی طبعها و توزیع هر کدام در عناصر چهارگانه در انسان مزاجها پدید میآید. مثلاً اگر گرمی و سردی با هم در یک فرد باشند و خشکی بر رطوبت یا تری غالب باشد آن فرد را خشکمزاج گویند.
از سوی دیگر با خوردن خوراکها فعل و انفعالاتی بر روی غذا در بدن پدید میآید که آنها را صفرا (زردآب)، دم (خون)، بلغم (خون سفید) و سودا (زردآب سوخته) مینامیدند. بعضی از این اخلاط برای بدن خوب و برخی مضرند. اخلاط خوب آنهایی هستند که به بدن خوراک و نیرو میرسانند و جایگزین مایعات یا رطوبت از دست رفته شوند و خلط های (اخلاط) بد آنهایی هستند که چنین عملی را در انسان انجام نمیدهند و عمل تغذیه بدن باید با دارو مداوا شود.
از نظر پزشکان طب سنتی در صورت رعایت نشدن تعادل در اموری چون خوردن و آشامیدن، هوا، خواب، بیداری، حرکت و سکون، احتباس و استفراغ، بدن از سیر طبیعی و مزاج اصلی خود منحرف میشود و سلامت ذاتی او به خطر میافتد و شخص دچار مرض (بیماری) میشود. از اینرو نیاز به دارو پیدا میکند تا به حالت اصلی خود برگردد. این دارو است که میتواند با کمک طبیعت و با دقت نظر، مزاج را به حالت طبیعی بازگرداند. بنابراین یک اصول پزشکی خاصی وجود داشت که پزشکان آن زمان میبایستی به آن آشنایی داشته باشند تا در درمانها از آن استفاده کنند.
بسیاری از روش های طب مکمل از جمله طب سنتی نگاهی همه جانبه به مسأله بیماری انسان دارند. از نظر آنها بیماری، حاصل تغییر درترکیب مجموعه عوامل فیزیکی، روانی، روحی، اجتماعی، قدرت بدن در حفظ سلامتی خود و شرایط محیطی است.
بیشتر این طبیبان در روش های درمانی خود معتقد به برقراری توازن و تناسب در قدرت خود درمانی بدن انسان هستند به جای آنکه مستقیماً نشانههای بیماری یا روند خاص آن را هدف بگیرند.
در مباحث پزشکی این فلسفه عبارت است از کلنگری نسبت به بیمار و برای بیماران این کلنگری به معنای توجه بیشتر به جنبههای روانی و اجتماعی بیماری است.
https://fanofa-world.blogsky.com/
#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_خارج#فانوفا#تبلیغات_رایگات#تبلیغات_خارج_کشور#طب_سنتی#تهران#ایران#طب#آگهی_رایگان#fanofa