https://fanofa-world.blogsky.com/
کیترینگ
سفره ایرانی «هوملند تیست» غذاهای باکیفیت، با عطر و طعم خوش وطن برای هموطنان و علاقمندان به غذاهای ایرانی ساکن تورنتو سفارش هر روز تا ساعت ۶ عصر پذیرفته میشود. همین حالا سفارش دهید. 4379824959
کانادا – تورنتو
شماره تماس: 14379824959
https://www.fanofa.com/catering-fanofa0003639.htm
این روزها کترینگ نامی آشنا در جامعه به شمار می رود. کترینگ ها دارای آشپزخانه صنعتی هستند که با توجه به کارگیری کلمه صنعتی می توان فهمید که با آشپزخانه خانگی ما تفاوت دارد. در آشپزخانه های صنعتی به مقدار بسیار زیادی غذا تهیه و طبخ می شود. در یک آشپزخانه خانگی به دلیل طبخ غذا برای افراد خانواده و نبودن وقت مشخص و معین آرامش در کار وجود دارد، این در حالی است که در آشپزخانه های صنعتی میزان حساسیت برای پرسنل زیاد است چرا که می بایست در ساعت مشخصی تعداد بسیاری غذا آماده شود و ارسال گردد.
در آشپزخانه های صنعتی کیفیت حرف اول و آخر را می زند و تعیین کننده این کیفیت رضایت مشتریان از غذاها و سرویس دهی به شمار می رود. آشپز رستوران با یک آشپز کترینگ تفاوت دارد چرا که با توجه به میزان طبخ در کترینگ می بایست آشپزی را استخدام کنید که حتماً آموزش های تخصصی و حرفه ای مربوط به آشپزی صنعتی را گذرانده باشدو تجربه کار هم بسیار مهم تلقی می شود.
جدا از مبحث آشپزان و سرآشپزان، تفاوت اصلی رستوران و کترینگ در نحوه سرو غذا محسوب می شود. در رستوران مهمانان در محیط رستوران نشسته و سفارش غذای خود را می دهند و همانجا میل می کنند و برخی هم سفارش خود را به صورت بیرون بر تحویل می گیرند و از رستوران خارج می شوند، این در حالی است که کترینگ محلی است که تنها در آن غذا طبخ می شود و به بیرون ارسال می گردد، به عبارتی جایی برای سرو غذا و پذیرایی از مهمان ندارد.تفاوت کترینگ با تهیه غذا چیست
کترینگ در واقع همان تهیه غذاست و هردو یک کار را انجام می دهند و هردوی آنها غذا و نوشیدنی آماده کرده و برای مشتریان خود میفرستند. تنها در یک مورد باهم تفاوت دارند و آن هم این است که کترینگ در اصطلاح بیشتر مربوط به تهیه غذاهای سازمانی و رویدادهای اجتماعی می باشد و معمولاً در تعداد بسیار بالایی طبخ می شوند. مهمترین تفاوت رستوران و کترینگ این است که کترینگ اکثراً غذاهای مسافران هوایی و زمینی، مجالس و بیمارستان ها تهیه و تامین می کند. انواع کترینگ شامل کترینگ کلاسیک، کترینگ هوایی، کترینگ زمینی، کترینگ بیمارستانی و کترینگ تشریفات مجالس می شود.
کترینگ کلاسیک در واقع به کترینگ رستورانی گفته می شود که غذاهای ایرانی سنتی و رسمی و در برخی مواقع غذاهای محلی تهیه و توزیع می کند. غذاهایی که جزو این دسته هستند و بیشتر در کترینگ ها سرو می شوند عبارتند از: چلوکباب (کباب لقمه، کباب برگ، جوجه کباب و...)، چلو خورش (خورش قیمه، خورش قرمه سبزی و ...)، خوراک ها و انواع غذاهای سنتی همانند لوبیاپلو، آلبالو پلو، عدس پلو و شیرین پلو و ...
کترینگ کلاسیک مرسوم ترین نوع کترینگ به شمار می رود به صورتی که بیشترین تعداد کترینگ را در میان باقی آنها در سطح شهر دارد.
https://fanofa-world.blogsky.com/
#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_خارج#فانوفا#تبلیغات_رایگات#تبلیغات_خارج_کشور#کیترینگ#تورنتو#کانادا#غذا#پخت_پز