Fanofa

آگهی و آگاهی

Fanofa

آگهی و آگاهی

استخدام در کانادا

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/

استخدام

سلام شرکت تولیدی Lindahl Aluminum Railing در لنگلی استخدام می کند. نقشه کش، Shop drawings جوشکار آلومینیم، برشکار آلومینیوم، نقاش powder coating، و نصاب guardrails & handrails Wage: $20 to $30 لطفا در صورت تمایل رزومه خود را به ایمیل ذیل بفرستید. و لطفا در تایتل ذکر شود "CV for Lindahl" H.karimipa@gmail.com

کانادا ونکور      شماره تماس: 17789531885                         رایان کریمی

https://www.fanofa.com/hire-fanofa0003553.htm

 

 

 

جوشکاری آلومینیوم

مهم‌ترین پارامتر در جوشکاری آلومینیوم انتخاب آلیاژ است و به علت فراوانی آلیاژهای آلومینیوم، دانستن اطلاعاتی درباره خواص جوش پذیری این آلیاژها بسیار حائز اهمیت می‌باشد.

معمولا جوشکارها در حین جوشکاری آلومینیوم کمی سردرگم می‌شوند؛ چرا که استحکام جوش فولاد با فلز پایه یکسان است اما در مورد آلومینیوم این مساله متفاوت است و استحکام منطقه جوش آلومینوم کم‌تر از ماده پایه است.

اصول مقدماتی

اولین نکته ای که جوش‌‍کاران باید در نظر داشته باشند این است که همه‌ی آلیاژهای آلومینیوم قابلیت جوشکاری به روش‌های قوس الکتریکی تحت گاز تنگستن (GTAW) و قوس الکتریکی (GMAW) را  ندارند.

بررسی راه‌کار در جوشکاری آلیاژهای سری ۲۰۰۰ و ۷۰۰۰ آلومینیوم

تقریبا تمام آلیاژهای سری‌های ۱۰۰۰، ۳۰۰۰، ۵۰۰۰ و ۶۰۰۰ را می‌توان با جوشکاری قوسی، جوشکاری کرد ولی آلیاژهای سری ۲۰۰۰ و ۷۰۰۰ را (به استثنای آلیاژهای ۲۲۱۹ و ۷۰۲۰ ) نمی‌توان با جوشکاری قوسی جوشکاری کرد. (۲۲۱۹ و ۷۰۲۰ استثنا هستند.)

روش‌های جوشکاری آلومینیوم:

آلیاژهای آلومینیوم به دلیل اکسیداسیون سریع (سوختن) تحت یک اتمسفر گاز محافظ (آرگون، هلیم و یا مخلوطی از این دو گاز) به روش‌های زیر جوشکاری می‌شوند.

جوشکاری قوس الکتریکی در یک اتمسفر گاز محافظ با الکترودهای ثابت یا جوشکاری TIG (تنگستن به عنوان گاز محافظ)

جوشکاری قوس الکتریکی تحت گاز محافظ با الکترود مصرفی یا جوشکاری MIG.

 جوشکاری قوس الکتریکی با الکترود ثابت (جوشکاری TIG)

در این فرآیند، یک قوس الکتریکی بین الکترود ثابت (از جنس تنگستن) و قطعه برقرار می‌شود و همزمان یک گاز خنثی مثل آرگون این قوس را احاطه کرده است که مذاب و الکترود را از اکسیداسیون محافظت می‌کند. یک مفتول آلومینیومی (فلز پر کننده) که توسط اپراتور و با دست هدایت می‌شود به مذاب تغذیه می‌شود.

در حالی که جریان مورد استفاده برای ورقه‌های فولادی، جریان مستقیم می‌باشد، جریان مورد استفاده برای جوشکاری آلومینیوم جریان متناوب AC می‌باشد.

جوشکاری TIG برای ضخامت‌های ۱ تا ۶ میلی‌متر مناسب است. این فرآیند را می‌توان اتومات کرد اما نمی‌شود به طور کامل توسط ربات‌ها انجام شود. تجهیزات DC برای جوشکاری ورقه‌های ضخیم نیز وجود دارد اما فقط با جوشکاری اتوماتیک می‌توان آن را انجام داد.

منابع برق DC می‌توانند پالسی باشند. ماشین‌هایی وجود دارند که می‌توانند قطبیت متغیر ایجاد کنند. با تغییر نسبت دوره‌های جریان، فاز جوشکاری نیز تغییر می‌کند.

اکثر آلیاژهای سری ۱۰۰۰ و ۵۰۰۰ (۱۰۵۰ و ۵۷۵۴ و ۵۳۵۶ و ) را می‌توان با جوشکاری TIG و بدون استفاده از پرکننده، جوشکاری کرد. هیچ کدام از آلیاژهای سری ۶۰۰۰ قابلیت جوشکاری به روش TIG را ندارند.

جوشکاری قوسی با الکترودهای مصرفی (جوشکاری MIG)

حالت دستی جوشکاری MIG به عنوان جوشکاری نیمه اتوماتیک شناخته می‌شود.

 

در این فرآیند یک سیم به عنوان الکترود و فلز پرکننده مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این روش سیم جوش دور یک حلقه پیچیده شده است و یک سر آن به تفنگ جوشکاری وارد شده است. اتصال قوس با قطبیت معکوس ایجاد می‌شود.

 

جوشکاری MIG برای ضخامت‌های بیش تر از ۴ میلی‌متر مناسب است. با جریان مستقیم، می‌توان تا ضخامت‌های ۱ میلی‌متر را نیز جوشکاری کرد اما در این حالت باید از جریان پالسی استفاده کرد.

جوش کاری MIG سریع‌تر از جوشکاری TIG است.

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/  

 #fanofa آگهی # تبلیغات # فارسی زبانان # تبلیغات #ونکور#کانادا#جوشکاری#استخدام#کار#شغل# آگهی  # فارسی زبانان 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد