https://fanofa-world.blogsky.com/
ویزا
انواع روش های مهاجرت اروپا شینگن مهاجرت تحصیلی ویزای تحصیلی شرایط خاص 5000 یورو پرداخت دو مرحله مهاجرت سرمایه گذاری میزان سرمایه گذاری از 250 هزار دلار به بالا مهاجرت از طریق ویزای توریستی و همایشی اروپا شینگن 10000 یورو بدون پیش پرداخت مهاجرت با ملیت دوم دریافت ملیت ده ساله اروپایی قانونی قابل تمدید مهاجرت با مدارک دوم و اورجینال شروع مبلغ مدارک از 5000 یورو استارت سفر از 15 روز پرداخت دو مرحله ای جهت اطلاعات بیشتر +1(808)6701918 واتس اپ
تهران – ایران
شماره تماس: 18086701918
سام دانشیار
https://www.fanofa.com/visa-fanofa0002863.htm
شینگن یا شنگن پیمانی است که به موجب آن تعدادی از کشورهای اروپایی دارای مرزی واحد هستند و شهروندان خارج از این پیمان جهت سفر و اقامت ملزم به اخذ ویزای شینگن هستند.ویزای شینگن (Schengen Visa) یکی از معروفترین انواع ویزا است و افرادی که قصد سفر به کشورهای اروپایی را دارند با آن مواجه شدهاند. شینگن به مجموعه کشورهای اروپایی گفته میشود که تحت پیمانی با همین نام، قوانین یکپارچهای را در راستای فعالیتها و مقررات مرزی و مسافرتی خود، وضع کردهاند. به سبب همین پیمان، تمامی مردم کشورهای خارج از این اتحادیه، جهت سفر و اقامت در این مناطق، موظف به اخذ مجوز ورود و ویزای جامع و واحد موسوم به «ویزای شینگن» هستند.
مسافران خارج از منطقه شینگن میتوانند با در اختیار داشتن ویزای شینگن، تحت زمان و شرایط مشخصی، به هر یک از کشورهای عضو این پیمان سفر کنند و در آن اقامت داشته باشند. این ویزا بر اساس هدف سفر و مدت زمان اقامت دارای انواع مختلفی است و برای هر یک از انواع آن نیز مدارک خاصی باید ارائه شوند.
ایده یکپارچهسازی مجوز ورود به کشورهای اروپایی به سالها قبل، پس از اتمام جنگ جهانی دوم باز میگردد. اولینبار در دههی ۶۰ میلادی، در سال ۱۹۵۷، بود که مجموعه کشورهای اسکاندیناوی، شامل چهار کشور سوئد، دانمارک، فنلاند و نروژ با امضای پیمانی تصمیم به صدور مجوزی واحد برای رفت و آمدهای بین یکدیگر گرفتند.
۲۷ سال بعد، در سال ۱۹۸۴، آلمان و فرانسه این ایده را برای کشورهای عضو اتحادیه اروپا مطرح کردند. سرانجام یک سال بعد، در ۱۴ ژوئن ۱۹۸۵، در منطقهای به نام شینگن در کشور لوکزامبورگ، پنج کشور فرانسه، آلمان غربی، هلند، بلژیک و لوکزامبورگ «پیمان شینگن» را به امضا رساندند. بر اساس این پیمان، رفت و آمد بین مرزهای مشترک این کشورها آزاد شد. همچنین، فعالیتهای مشترک متعدد دیگری نیز در زمینههای گوناگون بین این کشورها آغاز شد.
به مرور زمان، الحاقیههای دیگری نیز به این پیمان اضافه شد. همچنین با گذشت سالهای متمادی، کشورهای اروپایی دیگر نیز به این پیمان پیوستند. امروزه کماکان کشورهای باقیماندهی اروپایی سعی در پیوستن به پیمان شینگن دارند.
اکنون ۲۶ کشور عضو شینگن هستند. از این میان ۳ کشور سوئیس، نروژ و ایسلند علیرغم آنکه عضو اتحادیه اروپا نیستند، عضو شینگن هستند. همچنین ایرلند و بریتانیا از اعضای اتحادیه اروپا هستند که عضو شینگن نیستند؛ البته لازم به اشاره است که اخیرا بریتانیا از اتحادیه اروپا نیز خارج شد. کشورهای دیگر نیز از جمله رومانی، بلغارستان و قبرس نیز از جمله کشورهای در حال الحاق به این پیمان هستند.
ویزای شینگن دارای سه نوع کلی است و هریک از ویزاها با توجه به نوع سفر در زیر مجموعه یکی از این گروهها قرار میگیرند؛
۱. ویزای اتحادیه شینگن (USV)
دارنده «ویزای اتحادیهی شینگن» (Uniform Schengen Visas) مجوز ورود و سفر به کشورهای عضو این پیمان را برای حداکثر ۹۰ روز در بازه زمانی ۱۸۰ روزه در اختیار دارد. این ویزا در اصل همان ویزای توریستی برای گردشگران محسوب میشود. از طرفی، این نوع از ویزا به چند دستهی دیگر تقسیم میشود که شامل موارد زیر است:
ویزای نوع A
منظور از این ویزا، «ویزای ترانزیت فرودگاه» (Airport Transit Visa) است. در این صورت، مسافر حق خروج از فرودگاه کشور عضو شینگن را ندارد و فقط میتواند در یکی از فرودگاههای عضو این پیمان، هواپیمای خود را عوض کرده و به مقصد کشور دیگری در خارج از منطقه شینگن برود.
ویزای نوع B
این ویزا نیز نوعی ویزای عبور و ترانزیت است. با داشتن ویزای نوع B، مسافر میتواند از خاک کشورهای شینگن، در مدت حداکثر پنج روز، به مقصدی خارج از این منطقه، گذر کند.
ویزای نوع C
ویزای نوع C در واقع روادید کوتاه مدتی است برای ورود و اقامت در کشورهای عضو اتحادیهی شینگن صادر میشود. دریافتکنندگان ویزای C با توجه به هدف و شرایط سفر خود، یکی از سه نوع ویزای زیر را دریافت میکنند.
نکته قابل توجه اینکه در اختیار داشتن ویزای شینگن شرط لازم و کافی برای ورود به کلیه کشورهای منطقه شینگن نیست؛ برای نمونه، ویزاهای کوتاه مدت ایتالیا با نام روادید متحدالشکل کوتاه مدت (ویزای شینگن) برای اقامت حداکثر ۹۰ روزه در یک بازه زمانی ۱۸۰ روزه جهت سفر به حوزه شینگن صادر میشود، مشروط بر اینکه تنها مقصد یا مقصد اصلی سفر «ایتالیا» باشد. کشورهای عضو پیمان شینگن این اختیار را دارند که در مبادی مرزی کشورشان از ورود مسافرانی که بدون در نظر گرفتن دستورالعمل فوق، روادید شینگن اخذ کردهاند، جلوگیری کنند.
«ویزای یک بار ورود» (Single-entry)
همانطور که از اسم ویزای یکبار ورود مشخص است، این ویزا تنها برای یکبار ورود به منطقه شینگن اعتبار دارد؛ به این معنی که اعتبار ویزای مسافر به محض ترک کردن کشوری که به آن وارد شده است، فارغ از اینکه مدت آن به پایان رسیده است یا خیر، منقضی خواهد شد.
«ویزای دو بار ورود» (Double-entry)
ویزای دوبار ورود شرایطی مشابه با ویزای یکبار ورود دارد، با این تفاوت که مسافر مجوز دو بار وارد شدن به کشورهای شینگن را دارد. به خاطر داشته باشید که استفاده از این شرایط در محدوده زمانی مشخصی قابل اجرا است.
«ویزای چند بار ورود» (Multiple-entry)
ویزای چندبار ورود مجوز هر چندبار ورود و سفر بین کشورهای عضو شینگن را صادر میکند. به این معنی که مسافر میتواند به چندین کشور عضو این پیمان سفر کرده و در آنها اقامت داشته باشد. تنها محدودیت این ویزا محدودیت زمانی است که برای ۹۰ روز در هر ۶ ماه از سال، اعتبار دارد. همچنین، این ۹۰ روز به محض ورود به هر یک از کشورهای ناحیه شینگن محاسبه میشود.
https://fanofa-world.blogsky.com