https://fanofa-world.blogsky.com/
وبینار انحصار وراثت
به دلیل استقبال بالایی که از وبینار انحصار وراثت شد و درخاستهای زیادی از افرادی که موفق به شرکت در وبینار نشدند داشتیم تصمیم گرفتیم این وبینار را مجددا در تاریخ پنج شنبه ٨ اپریل ساعت ٧ عصر برگزار کنیم لطفا برای شرکت در وبینار به همین آیدی پیام دهید و جای خود را رزرو کنید. با سپاس
کانادا – ونکور
شماره تماس: 16047195423
https://www.fanofa.com/webinar-fanofa0003437.htm
الهام قربانی
انحصار وراثت چیست ؟ سوالی است که وقتی فردی از دنیا میرود، مطرح میشود. وقتی فردی فوت میکند نزدیکان وی منحصربودن خود در ارثبری از متوفی را ثابت میکنند (وارث بودن خود را توسط مراجع قضایی تایید میکنند). دادگاه سهم الارث هر کدام از وارثان را نیز مشخص میکند. تشریفات قانونی این کار انحصار وراثت و رای صادره از دادگاه را گواهی یا تصدیق انحصار وراثت مینامند.
انحصار وراثت اولین مرحله برای تعیین تکلیف در خصوص اموال و میراث افراد بعد از فوت آنها است. انحصار وراثت به معنی تعیین تعداد افرادی که از متوفی ارث میبرند و میزان سهم الارث هریک از وراث است. پس از بررسی و تائید وراث توسط مراجع دارای صلاحیت قانونی؛ رایی صادر میشود که به آن گواهی انحصار وراثت گفته میشود.
مراحل صدور گواهی انحصار وراثت:
پس از فوت متوفی مطابق با قانون ایران، موضوع و تاریخ فوت در سیستم الکترونیکی و یکپارچه اداره ثبت احوال کشور ثبت و پس از ابطال شناسنامه متوفی، گواهی فوت او صادر و به ورثه تحویل داده میشود. این گواهی یکی از مدارک لازم برای درخواست انحصار وراثت است.
مرجع صدور گواهی انحصار وراثت:
برای صدور گواهی انحصار وراثت یکی از وراث متوفی یا هر شخص که منفعتی در اموال متوفی دارد یا وکیل آنها باید به شورای حل اختلاف آخرین محل اقامت دائمی متوفی مراجعه و دادخواست صدور گواهی انحصار وراثت کنند. اما در خصوص دعاوی دیگری مثل دعوای اصل و نسب و وقف و تولیت و ... باید به دادگاه های عمومی حقوقی دادخواست ارائه داد.
مدارک لازم جهت تقاضای گواهی انحصار وراثت:
اصل گواهی فوت و کپی برابر اصل شده آن
اصل شناسنامه و کارت ملی همه وراث متوفی همراه کپی برابر با اصل آن
اسامی کلیه وراث باید در فرم مخصوصی که توسط دادگستری در اختیار متقاضیان قرار میگیرد، نوشته شود و توسط دو نفر از اشخاصی که وراث و متوفی را میشناسند، در یکی از دفاتر اسناد رسمی امضا شده و امضای ایشان نیز توسط دفاتر اسناد رسمی گواهی شود.
وراث باید پس از فوت فرد، لیست کلیه اموال و داراییهای منقول و غیرمنقول متوفی را به اداره دارایی حوزه محل سکونت متوفی ارائه کرده و رسید آن را دریافت کنند و همراه با تقاضای گواهی انحصار وراثت به دادگاه تقدیم کنند.
( در این مرحله نیاز به پرداخت مالیات به اداره دارایی نیست.)
تنظیم دادخواست به خواسته صدور گواهی انحصار وراثت بر روی فرم چاپی دادخواست
کلیه مدارک فوق به دفتر شورا ارائه و شورا پس از ملاحظه اسناد و مدارک با هزینه متقاضی، موضوع را یک نوبت در یکی از روزنامههای محلی آگهی میکنند. بعد از یک ماه از تاریخ انتشار آگهی (در صورتی که هیچ معترضی نداشته باشد) بدون دعوت از وراث و بدون تشکیل جلسه رسیدگی گواهی انحصار وراثت که در آن:
مشخصات متوفی
تعداد ورثه
مشخصات وراث
نسبت وراث با متوفی
سهم هر یک از ورثه از اموال متوفی
به طور دقیق مشخص شده است را صادر و به متقاضی تحویل میدهد.
شایان ذکر است درصورتیکه پس از انتشار آگهی در روزنامه، کسی به مفاد دادخواست اعتراض داشته باشد، باید اعتراض خود را تقدیم شورا کرده و شورا جلسهای را جهت رسیدگی تعیین میکند و به متقاضی و معترض ابلاغ کرده و پس از رسیدگی حکم مقتضی صادر میکند که قابلتجدید نظر نیز خواهد بود.
https://fanofa-world.blogsky.com/
#وبینار#انحصار_وراثت#ونکور#حکم_متقضی#کانادا
#فانوفا#آگهی_رایگان#آگهی_مجانی#کسب_درآمد#درآمد_در_منزل#fanofa