Fanofa

آگهی و آگاهی

Fanofa

آگهی و آگاهی

تدریس آنلاین شیمی در کانادا

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/

تدریس آنلاین شیمی و علوم دبیرستان، کالج و دانشگاه شیمی معدنی، شیمی آلی، شیمی تجزیه، شیمی فیزیک، شیمی پلیمر و ... با کسب بالاترین نمرات، بهترین دانشگاه ها و رشته های کانادا را به خود اختصاص دهید 28 سال سابقه تدریس در بهترین موسسات آموزشی ایران و کانادا محمد سهیلی TEL: 6477101020 Email: soheilimohammad6@gmail.com

کانادا تورنتو

شماره تماس: 16477101020                     محمد سهیلی

 

https://www.fanofa.com/online-teaching-of-chemistry-fanofa0003374.htm

 

 

شیمی پلیمر زیر شاخه ای از علم شیمی است که به بررسی درشت ملکولها یا همان پلیمر ها می پردازد. پلیمر ها ملکولهای طویل و بزرگی هستند که از به هم پیوستن واحدهای تکراری به نام مونومر تشکیل می شوند. بعد از جنگ جهانی دوم تحقیقات و مطالعات فراوانی بر روی پلیمر ها آغاز شد. زیرا این مواد اغلب ویژگی های منحصر به فرد و جالبی را از خود نشان می دادند که هم می توانستند جایگزینی برای فلزات در بسیاری از کاربردها باشند و هم اینکه کاربردهای جدیدی برای آنها تعریف شود. سالانه میلیون ها تن از پلیمرها در سراسر جهان تولید می شود و در بسیاری از صنایع با فناوری پیشرفته هم این گونه مواد کاربردهای بسیار مهمی پیدا کرده اند. با توجه به اهمیت روز افزون و استفاده های متنوعی که پلیمر ها دارند وجود رشته ای که فقط این مواد را مطالعه کنند شاید خیلی دور از ذهن نباشد. در سال ۱۹۴۶ هرمان مارک، انستیتوی تحقیقاتی پلیمر، که اولین موسسه تحقیقاتی که برای مطالعه صرف بر روی پلیمر ها بود را تاسیس کرد. قبل از این تاریخ در برخی دانشگاههای امریکا بر روی پلیمر ها کار می شد، اما اولین موسسه ای که به طور تخصصی برای مطالعه شیمی پلیمرها تاسیس شد موسسه آقای مارک بود. دانشگاه آکرون هم دانشگاهی است که نزدیک به ۱۰۰ سال است که در زمینه پلیمرها و صنعت لاستیک کار می کند. می توان دانشگاه آکرون در ایالت اوهایو امریکا را قطب پلیمر امریکا و یا حتی جهان دانست. دانشگاه آکرون دانشگاه شناخته شده ای نیست اما در زمینه صنعت لاستیک و همچنین پلیمرها حرف های بسیاری برای گفتن در سطح جهان دارد.

 

 

در ایران اما در سال ۱۳۸۳، دانشگاه تهران تصمیم به تاسیس این گرایش برای مقطع کارشناسی ارشد برای رشته شیمی گرفت. قبل از این تاریخ هم دانشگاهها و اساتید زیادی در دانشگاههای کشور بر روی پلیمر ها کار می کردند، اما به طور تخصصی این دانشگاه تهران بود که برای اولین بار اقدام به تاسیس این گرایش کرد. پس از این دانشگاه، برخی دانشگاههای دیگر مثل دانشگاه اصفهان، گرگان و و همچنین پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران هم اقدام به تاسیس این گرایش در دانشگاههای خود کردند. در سال ۱۳۸۵ دانشگاه تهران اولین دانشجوی دکتری خود در این گرایش را هم گرفت تا عملا پایه گذار اصلی این رشته در کشور باشد.

 

مباحث اصلی

سنتز پلیمرها، شناسایی و بررسی خواص مکانیکی و شیمیایی، طیف سنجی و بررسی ساختار پلیمرها، پیدا کردن کاربردهای بیشتر، بررسی تکنولوژی پلیمرهای مختلف، مطالعه کامپوزیت ها و بسیاری موارد دیگر، زمینه هایی است که دانشجویان این رشته درآن مشغول هستند.

 

 

 

دروس دانشگاهی

در دانشگاههای مختلف چارت درسی این رشته کمی تفاوت دارد. اما دروسی مثل سنتز پلیمرها، شیمی و تکنولوژی پلیمرها، شیمی فیزیک پلیمرها و سینتیک پلیمریزاسیون از جمله دروسی هستند که معمولا برای دانشجویان ارائه می شوند. دروسی هم مانند پلیمرهای طبیعی، آنالیز پلیمرها، مخلوط های پلیمری و به صورت دروس اختیاری ارائه می شوند.

 

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/

 #تدریس#آنلاین#شیمی#تدریس_شیمی#تدریس_آنلاین_شیمی

#فانوفا#آگهی_رایگان#آگهی#تبلیغات#رایگان#تبلیغات_رایگان#آگهی_مجانی#کسب_درآمد#درآمد_در_منزل#fanofa

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد