https://fanofa-world.blogsky.com/
فروش سبزیجات سرخ شده
فروش انواع سبزیجات سرخ شده پیاز داغ کدو و بادمجان سرخ شده در نورث ونکور
کانادا – ونکوور شماره تماس: 16047202946 سپیده علی آبادی
https://www.fanofa.com/fried-vegetables-fanofa0003366.htm
سبزیجات بهدلیل فوایدشان برای سلامت مورد اهمیت هستند. اکثر سبزیجات کالری کم، فیبر، مواد معدنی و ویتامینهای زیادی دارند. برخی سبزیجات فواید بیشتری از بقیه دارند، مثل سبزیجاتی که قادرند با التهاب مقابله کنند یا خطر بیماریها را کاهش دهند.اسفناج (Spinach) در ردیف اول سبزیجات سالم میباشد و ارزش غذایی موثری دارد. یک فنجان (30 گرم. اسفناج خام %56 از نیاز روزانه شما به ویتامین A و همه نیازتان به ویتامین K را فراهم میآورد. همچنین اسفناج سرشار از آنتیاکسیدانها است که میتواند به کاهش خطر بیماریهای مزمن کمک کند.
تحقیقات نشان داده که سبزیجاتی که دارای برگهایی به رنگ سبز تیره مثل اسفناج میباشند مقادیر زیادی بتاکاروتن و لوتئین دارد که این دو ماده دو نوع از آنتیاکسیدانهایی هستند که باعث کاهش خطر سرطان میشود.
یک تحقیق در سال 2015 نشان داد که مصرف اسفناج میتواند برای سلامت قلب مفید باشد و فشار خون را کاهش دهد.
هویج (Carrots) سرشار از ویتامین A میباشد، یک فنجان هویج (128 گرم. ، نیاز روزانه ویتامین A را تامین میکند. هویج حاوی بتاکاروتن میباشد که آنتیاکسیدانی است که باعث رنگ نارنجی هویج میشود و به جلوگیری از سرطان کمک میکند.
یک مطالعه نشان داده که مصرف هفتهای یکبار هویج خطر سرطان پروستات را تا 5% کاهش میدهد. مطالعه دیگری بیان میکند که مصرف هویج خطر سرطان ریه در سیگاریها را کاهش میدهد.احتمال سرطان ریه در سیگاریهایی که هویج مصرف نمیکنند نسبت به افرادی که حداقل هفتهای یکبار مصرف هویج دارند، 3 برابر بیشتر است.هویج سرشار از ویتامین C، K و پتاسیم است.
بروکلی (Broccoli) جزء گیاهان سولفورداری است که از دو قسمت گلیکوزیدی و سولفوریدی تشکیل شدهاند. سولفورید دارای اثر حفاظتی در مقابل سرطان میباشد.
در یک مطالعه روی حیوانات، سولفور قادر به کاهش تعداد سلولهای سرطان سینه و همچنین کاهش رشد تومور در موشها شد.
علاوه براین بروکلی از انواع بیماریهای مزمن جلوگیری میکند. یک مطالعه روی حیوانات در سال 2010 نشان داد که مصرف جوانه بروکلی با کاهش سطح اکسایندهها میتواند از بیماریهای قلبی جلوگیری کند.بروکلی مواد مغذی زیادی نیز دارد، یک فنجان بروکلی خام (91 گرم. ، 161% از نیاز روزانه به ویتامین K و 135% از نیاز روزانه ویتامین C را تامین میکند و مقادیر قابل توجهی منگنز و پتاسیم دارد.
سیر (Garlic) از قدیم بهعنوان داروی شفابخش استفاده میشده که تاریخچه آن به چین و مصر باستان برمیگردد. اصلیترین بخش ترکیبی فعال سیر آلیسین میباشد که فواید متنوع سیر به دلیل وجود آن میباشد.
چندین مطالعه نشان داده که سیر میتواند قند خون را تنظیم و سلامت قلب را تضمین کند. در یک مطالعه روی حیوانات به موشهای دیابتی سیر داده شد که باعث کاهش قند خون و بهبود سطح انسولین گردید.
در مطالعه دیگری به شرکت کنندهها که یک دسته بیماری قلبی داشتند و دسته دیگر نداشتند سیر داده شد، نتایج نشان داد که مصرف سیر میتواند کلسترول خون، تریگلیسیرید و LDL را کاهش و HDL را در هر دو گروه افزایش دهد.
سیر میتواند در جلوگیری از سرطان مفید باشد.یک مطالعه نشان داد که آلیسین میتواند منجر به مرگ سلولها در سرطان ریه شود.هر چند تحقیقات بیشتر نیاز است تا پتانسیل خواص ضدسرطانی سیر درک شود.
جوانه کلم بروکسل (Brussels Sprouts) شامل خواص بروکلی است. جوانه بروکسل حاوی کامپفرول نیز میباشد که یک آنتیاکسیدان موثر در جلوگیری از آسیب سلولها است.
یک مطالعه روی حیوانات نشان داد که کامپفرول با رادیکالهای آزاد، که باعث آسیب به سلولها و بیماریهای مزمن میشود، مقابله میکند.مطالعات نشان میدهد که خوردن جوانه بروکسل میتواند آنزیمهایی که مسمومیت را کنترل میکنند را 15 تا 30% افزایش دهد.
علاوه بر این جوانه بروکسل بسیار مغذی است و هر بار مصرف آن مقادیر زیادی از ویتامینها و مواد معدنی شامل ویتامین K، A و C ، منگنز و پتاسیم را فراهم میآورد.
برگ کلم (Kale) مانند سایر گیاهان پربرگ شامل مواد مغذی و آنتی اکسیدانهایی است که سلامت قلب را افزایش میدهد.
یک فنجان (67 گرم. از برگ کلم خام شامل مقادیر زیادی از ویتامین B، پتاسیم، کلسیم و مس است.همچنین نیاز روزانه ویتامین A، C و K را تامین میکند.علاوه بر مقادیر بالای آنتیاکسیدانها، برگ کلم میتواند برای سلامت قلب مفید باشد.
در یک مطالعه در سال 2008، 32 نفر با کلسترول بالا به مدت 12 هفته روزانه 150 میلیلیتر آب برگ کلم استفاده کردند، در پایان مطالعه کلسترول HDL تا 27% افزایش، کلسترول LDL تا 10% کاهش و فعالیت آنتیاکسیدانها افزایش پیدا کرد.مطالعه دیگر نشان داد که نوشیدن آب برگ کلم میتواند فشار خون، قند و چربی خون را کاهش دهد.
نخود سبز (Green Peas) جزء سبزیجات پرنشاسته است، به این معنی که نسبت به سبزیجات بدون نشاسته مقادیر زیادی کربوهیدرات و کالری دارد. زمانیکه در مقادیر زیاد استفاده شود میتواند سطح قند خون را تحت تاثیر قرار دهد.
نخود سبز به طور باور نکردنی مواد مغذی دارد، یک فنجان (160 گرم. از نخود سبز پخته محتوی 9 گرم فیبر، 9 گرم پروتئین، ویتامین A، C و K، ریبوفلاوین، تیامین و نیاسین است.از آنجا که فیبر زیادی دارد با افزایش باکتریهای مفید در روده، گوارش را بهبود بخشیده و باعث تسهیل حرکات روده میشود.
علاوه براین نخود سبز سرشار از ساپونین می-باشد که یک گروه از ترکیبات گیاهی است که به خاطر اثرات ضدسرطانی معروف است.تحقیقات نشان میدهد ساپونین با کاهش رشد تومور و مرگ سلولهای سرطانی میتواند با سرطان مقابله کند.
برگ چغندر (Swiss Chard) کالری کم اما مقادیر زیادی ویتامینهای ضروری و موادمعدنی دارد. یک فنجان برگ چغندر (36 گرم)، حاوی 7 کالری، 1 گرم فیبر، 1 گرم پروتئین و مقدار زیادی ویتامین A،C و K، منگنز و منیزیم است. برگ چغندر برای آسیبهای ناشی از دیابت مفید است.
در یک مطالعه روی حیوانات، برگ چغندر با کاهش قند خون اثر معکوس روی دیابت دارد. سایر مطالعات روی حیوانات نشان داده که آنتیاکسیدانهای موجود در برگ چغندر کبد و کلیهها را از اثرات سوء دیابت محافظت میکند.
از ریشه زنجبیل (Ginger) بهعنوان ادویه در دسرها استفاده میشود.همچنین بهعنوان یک درمان طبیعی برای بیماریهای حرکتی است. چندین مطالعه اثرات مفید زنجبیل روی حالت تهوع را ثابت کرده است.
در 12 مطالعه روی حدود 1300 زن باردار، زنجبیل به طور قابل توجهی حالت تهوع را تسکین داد.زنجبیل خواص ضدالتهابی دارد که میتواند در درمان التهاب ناشی از اختلالاتی مثل نقرس، سل و ورم مفاصل مفید باشد.
در یک مطالعه شرکت کنندگان با درد ورم مفاصل با زنجبیل تحت درمان قرار گرفتند و در پایان متوجه شدند که درد زانوی آنها کاهش پیدا کرده و سایر علائم نیز بهبود یافته است.تحقیقات بیشتر نشان داده که زنجبیل میتواند به درمان دیابت نیز کمک کند.
یک مطالعه در سال 2015 اثرات مکملهای زنجبیلی روی دیابت را نشان داد، بعد از 12 هفته سطح قند خون به طور موثری کاهش پیدا کرد.
مارچوبه (Asparagus) این سبزی بهاری سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است که آن را به یک افزودنی عالی برای هر رژیم غذایی تبدیل کرده است. نصف فنجان از آن (90 گرم. ، یک سوم از نیاز روزانه شما به فولات را فراهم میکند.همچنین مقادیر فراوانی سلنیوم، ویتامینK، تیامین وریبوفلاوین دارد. دریافت فولات کافی از منابعی مثل مارچوبه میتواند از بیماریها و نواقص عصبی مادرزادی در هنگام بارداری جلوگیری کند.
برخی تحقیقات نشان میدهد که مارچوبه با بهبود متابولیک و محافظت دربرابر عوامل سمی برای کبد مفید میباشد.