https://fanofa-world.blogsky.com/
آشپزی خانگی
با سلام خدمت دوستان گرامی سفارش الویه خانگی - کوفته و ته چین مرغ سه روز در هفته پخت و سفارش گرفته میشود الویه ظرف کوچک ۵ دلار ظرف بزرگ ۸ دلار. کوفته هر عدد ۸ دلار ته چین یک برش ۸ دلار تحویل وست ونکور تمام غذاها با روغن زیتون تهیه میشود برای مهمانی های شماهم در خدمتتان هستیم.
کانادا- ونکوور شماره تماس: 16049023611 سهیلا فرحت نیا
https://www.fanofa.com/catering-fanofa0003120.htm
در میان تنوع بسیار غذاهای آذری، کوفته تبریزی، یکی از مشهورترین هاست که البته یک نوع از آن که به شکل گلوله ای بزرگ درمی آید و با یک جوجه پر می شود، بسیار معروف است.کوفته تبریزی یکی از معروفترین غذاهای استان آذربایجان شرقی بوده؛ این غذا در مناطق مختلف دنیا مانند خاورمیانه، اروپا و آمریکا به خوبی شناخته شده است.این غذا حاوی پروتئینها، انواع ویتامینها، چربی، کربوهیدرات، کلسیم، منیزیم، پتاسیم و فیبر است.در تهیه کوفته تبریزی از انواع پروتئینهای گیاهی مانند غلات، حبوبات و حیوانی همچون گوشت قرمز استفاده میشود.آلو و تره موجود در این غذا موجب بهتر شدن حرکات روده میشوند و عمل دفع را راحت میکنند؛ مرزه استفاده شده در کوفته تبریزی هم نقش موثری در کاهش چربی خون دارد.
این غذا به علت سنگین بودن بهتر است در وعده ناهار مصرف شود؛ کوفته تبریزی باید همراه با نان سنگک و سبزیجات تازه یا ترشی میل شود.
مواد لازم برای تهیه کوفته تبریزی (هفت تا هشت نفر)
گوشت گوسفندی یک کیلو
لپه ۱۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
تخم مرغ رسمی ۲ عدد
برنج ۱۰۰ گرم
تره، مرزه، ترخون و پونه خشک شده مجموعاً ۲۵۰ گرم
آلوی خشک هشت عدد
آرد نخودچی یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
مواد لازم برای تزئین کوفته تبریزی
پیاز داغ ۲ قاشق غذا خوری
مغز گردو، بادام و پسته خرد شده مجموعاً ۶۰ گرم
زرشک پلویی ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه سس کوفته تبریزی
آب جوش به مقدار لازم
زعفران نصف قاشق چایخوری
رب محلی ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون یا کنجد چهار قاشق غذاخوری
طرز تهیه کوفته تبریزی
-نخست گوشت گوسفندی را دو بار چرخ کنید تا نرم شود؛ پیاز را رنده و به گوشت اضافه کنید.
-لپه را که قبلا پخته شده است به گوشت اضافه کنید؛ سپس دو عدد تخم مرغ، آرد نخودچی، برنج پخته شده، سبزیجات خشک شده و نمک و ادویه را به سایر مواد بیفزایید.
-مخلوط مواد را به خوبی ورز دهید و آنها را به شکل گلوله در آورید؛ داخل گلولهها یک حفره ایجاد کنید؛ درون این حفره میتوانید یک عدد آلو یا یک تخم مرغ آب پز شده قرار دهید.
- برای تهیه سس کوفته تبریزی ابتدا آب را بجوشانید سپس به آن رب محلی، روغن کنجد یا زیتون و زعفران را اضافه کنید.
- هنگامی که سس کوفته تبریزی در حال جوشیدن ملایم است کوفتهها را به آرامی داخل آن قرار دهید؛ آب باید روی کوفتهها را بپوشاند.
- بهتر است درب قابلمه کامل گذاشته نشود تا کوفتهها ترک برندارند.
پس از آماده شدن کوفته تبریزی آن را تزئین و همراه با نان سنگک و سبزیجات تازه یا ترشی میل کنید.
http://fanofa.blogfa.com
https://fanofa-world.blogsky.com/
#آشپزی#غذا#خانگی#ونکور#کانادا#فانوفا#آگهی_رایگان#آگهی_مجانی#کسب_درآمد#درآمد_در_منزل#fanofa