https://fanofa-world.blogsky.com/
آموزش تار و سه تار
آموزش تار و سه تار بصورت آنلاین و آفلاین وحضوری توسط مژگان شیرازی با بیش از 20 سال سابقه تدریس در بهترین آموزشگاه های شیراز، تجربه کلاسهای آنلاین و سرپرستی گروه های موسیقی
استانبول – ترکیه
شماره تماس: 905527955073 مژگان شیرازی
https://www.fanofa.com/teaching-music-instruments-fanofa0003129.htm
تار از دیگر ساز های موسیقی سنتی ایرانی است که آن را از چوب، پوست، استخوان، زه (روده تابیده حیوانات) می سازند و در دسته ساز های زهی مضرابی قرار دارد. طبق شواهد تاریخی کاربرد این ساز اصیل موسیقی ملی تنها به ۲۰۰ سال قبل بر می گردد.صدای دلنشین موسیقی برخاسته از تار طرفداران زیادی دارد که از شنیدن این قطعات، غرق لذت می شوند.تار ساختمانی بسیار کامل و منحصر به فرد دارد که منجر به گستردگی بالای صدایی در تار می شود به همین خاطر این ساز را با پیانو قیاس می کنند.
آموزش تار را می بایست از طریق اساتید زبردست این هنر آموخت اما مولفه های چون محل زندگی، فراغت زمان و هزینه های آموزشی خود از عوامل بازدارنده برای ورود به این بحث آموزش هستند.این ساز اصیل شهرت خود را مرهون هنر نمایی اساتید بزرگی همچون حسین علی زاده، جلیل شهناز، محمد رضا لطفی و فرهنگ شریف است.علاقه به یادگیری نوازندگی تار فقط محدود به ایران نیست و در بسیاری از کشور ها هنر جویان زیادی هستند که علاقه به آموزش آن دارند.
تار در قسمت کاسه یا شکم از دو بخش نا مساوی تشکیل شده است که نقاره نام بخش کوچکتر آن است. سازندگان تار پوست را روی کاسه طنینی و نقاره می کشند. خرک را نیز می توانید بر روی پوست ببینید.دسته نیز از دیگر قطعات ساز است که در طولی حدود ۴۵ تا ۵۰ سانتی متر با پرده هایی که عمود بر آن هستند ساخته می شود. اگرچه در گذشته تار هایی که در موسیقی سنتی ایران اغلب به کار می رفت ۲۵ پرده داشتند اما تار های امروزی معمولا ۲۸ پرده دارند.
در بخش انتهای دسته نیز می توانید گوشی ها را ببینید. در تار ۶ سیم فلزی به کار می رود که ارتعاش آن ها، موسیقی دل انگیزی را منعکس می کند که بر جان و دل هر شنونده ای می نشیند.
اگرچه در نوشته های به جا مانده از هنرمندان موسیقی سنتی ایران مانند صفی الدین ارموی، خواجه بها الدین، ابوالفرج اصفهانی و… از ساز تار یاد شده است اما نمی توان مطمئن بود که اشاره به ساز امروزی دارند یا خیر.معمولا مردمان دوران های گذشته بر حسب اینکه ساز موسیقی چه تعداد سیم یا تار داشت آن را نام گذاری می کردند و اسامی همچون چهار تار، پنج تار و یا شش تار بسیار متداول بود و نمی توان به شواهد تاریخی تار استناد کرد.اگر با دقت به نقاشی ها و نگارگری های عمارت چهلستون اصفهان بنگرید تار به صورت امروزی را نمی بینید و فقط ساز هایی همچون دف، نی، قانون، کمانچه و… به چشم می خورند.بنابراین به دلیل نبود شواهد تاریخی خیلی محکم، اغلب این ساز را سازی می دانند که قدمت و اصالت آن در موسیقی ایران به ۲۰۰ تا ۲۵۰ سال پیش بر می گردد.محبوبیت بیشتر موسیقی تار به زمان حکومت فتحعلی شاه قاجار بر می گردد که هنرمندان و نوازندگان بسیاری در آن زمان به هنر نمایی مشغول بودند.
تار در موسیقی های محلی و بومی نقش پر رنگی ندارد و تنها در بین مردمان آذربایجانی رایج است. رباب نیز سازی مشابه به تار است که تفاوت هایی نیز دارد و از دیر باز در بین مردمان بسیاری از همچون بلوچستان، افعانستان و تاجیکستان بسیار محبوب محسوب بود.از شباهت هر دو این ساز می توان به شکل کاسه و استفاده از پوست چهار پایان برای پوشاندن سطح کاسه اشاره کرد.تار قفقازی نیز ار ساز های رایج در بین مردم ساکن مناطق شمال غرب کشورمان و حتی کشور آذربایجان است.
تار با آوای مخملین و خوش نوا اگرچه در موسیقی ایران زمین قدمتی طولانی دارد ولی فقط محدود به ایران نیست و هنرمندان زیادی در کشور های افعانستان، تاجیکستان، ارمنستان، گرجستان و… نیز به هنر نمایی و نوازندگی مشغول اند.
https://fanofa-world.blogsky.com/
#آیلتس#تافل#انگلیسی#تورنتو#کانادا#فانوفا#آگهی_رایگان#آگهی_مجانی#کسب_درآمد#درآمد_در_منزل#fanofa