https://fanofa-world.blogsky.com/
لوازم آشپزخانه و منزل
ماکرو فر و آوان 30$ مارکUAS چراغ خواب 15$
ونکور – کانادا شماره تماس: 17789856169 فیوضی یوسفی
https://www.fanofa.com/kitchen-and-home-appliances-fanofa0003248.htm
امواج در این فرکانس خاصیت جالبی دارند: آنها توسط آب، چربی ها و قندها جذب می شوند. یکبار که جذب شدند به طور مستقیم به حرکت اتمی یا همان گرما تبدیل می شوند. این امواج خاصیت جالب دیگری هم دارند: آنها توسط بیشتر پلاستیک ها، شیشه یا سرامیک جذب نمی شوند. فلز نیز مایکرویو را بازتاب می دهد که این عاملی است که ظروف فلزی در مایکرویو خوب کار نمی کنند.
حتما شنیده اید که مایکروفر غذا را از درون به بیرون می پزد. این چه معنایی دارد؟
بگذارید بگویم که کیکی را در فر معمولی می خواهید بپزید. معمولا باید کیک را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۱۷ درجه سانتی گراد) بپزید یا اینکه این بار تصادفا آن را در دمای ۶۰۰ درجه فارنهایت (۳۱۶ درجه سانتی گراد) به جای درجه فارنهایت۳۵۰ تنظیم کرده اید. چه چیزی دارد رخ می دهد؟ بیرون کیک خواهد سوخت پیش از آنکه درون آن حتی گرم شود.در فر معمولی گرما توسط هدایت از بیرون به وسط غذا حرکت می کند. داغی هوای خشک، رطوبت خارج غذا تبخیر می شود پس بیرون آن می تواند ترد و قهوه ای شود در حالی که درون آن مرطوب است.
در پخت و پز با مایکرویو، امواج رادیویی به غذا نفوذ می کنند و مولکول های آب و چربی را به طور نسبتا مساوی در سرتاسر غذا برمی انگیزانند. گرمایی به سمت داخل توسط هدایت منتقل نمی شود. گرما یک مرتبه هر جایی است چون مولکول ها همه باهم برانگیخته شده اند. البته محدودیت هایی نیز وجود دارد مثلا مایکروویو بطور نامساوی در قطعات ضخیم غذا نفوذ می کند و همچنین نقاط داغ نیز با تداخل موج ایجاد می شوند. ایده آن را گرفتید. فرآیند گرم شدن کلی متفاوت است به خاطر اینکه اتم های برانگیخته را به جای گرمای هدایتی دارید.
مایکروفر ها چگونه کار می کنند؟
داخل هر مایکروفر وسیله ای به نام ماگنترون وجود دارد که انرژی الکتریکی را به اشعه های رادیوئی بسیار کوتاه تبدیل می کند که با توجه به مواد تشکیل دهنده غذا و طول موج فر، در ترکیب غذا نفوذ می کند. این امواج به آسانی توسط آب، چربی ها و شکرها جذب می شوند و به لرزش بسیار سریع مولکول ها منجر می شوند. اصطکاک بین این مولکول های غذا که به سرعت در حال لرزشند، به نوبه خود گرما تولید می کند. در توان برقی بالا، غذا در معرض حداکثر مقدار انرژی مایکروفر قرار می گیرد. برای تولید سطح توان برق کمتر از صد در صد، چرخش ماگنتورن قطع و وصل می شود. به عنوان مثال در ۵۰% انرژی، ماگنتورن تنها ۵۰% اوقات روشن است. حتی موقعی که مایکروفر اشعه منتشر نمیکند (هنگامی که چرخش متوقف شده یا اصلاً خاموش است)، لرزش مولکول های غذا ادامه دارد و حتی ممکن است به افزایش دما منجر شود و فرآیند پخت را ادامه دهد.