Fanofa

آگهی و آگاهی

Fanofa

آگهی و آگاهی

کارگاه های آموزشی کودکان در کانادا

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/  

کارگاه های آموزشی کودکان

کارگاه های آموزش زبان فارسی برای کودکان بالای ۶ سال کارگاه های شناخت مزه برای کودکان زیر ۴ سال مهرنوش

کانادا ونکور          شماره تماس: 16048024286       مهرنوش سرتیپی

https://www.fanofa.com/children-s-workshops-fanofa0003081.htm


تا دهه ۱۹۹۰، بسیاری از والدین آمریکایی به دلیل ترس از سردرگمی و گیج شدن کودک، از آموزش زبان دوم خودداری می کردند.

 

در حقیقت حدود سال ۱۹۹۹، محققان مقالاتی را منتشر کردند که ادعا می کردند آموزش زبان دوم به کودک قبل از تسلط به زبان اول، می تواند منجر به عدم تسلط کافی شود. یعنی کودک به هر دو زبان مهارت کاملی ندارد. افرادی که از این مکتب فکری پیروی می کنند معتقدند که کودکان تا سن تقریباً ۱۱ تا ۱۳ سالگی نباید زبان دومی یاد بگیرند.

با این حال، بیشتر تحقیقات فعلی نشان می دهد که این ترس بی اساس است و شواهد نشان می دهد که اگر بعد از ۱۰ سالگی شروع به یادگیری زبان دوم کنیم، ممکن است هیچگاه نتوانیم کاملاً دو زبانه بشویم. پس بهتر است که فرزند خود را در سنین کم به کلاس های زبان بفرستید.

دو زبانه بودن و تسلط کامل به زبان دوم کاملاً یکسان نیست. هرکسی که وقت خود را برای تسلط کامل به زبان دوم گذاشته است می تواند این را به شما بگوید. تسلط به زبان دوم تقریباً مثل یادآوری جدول ضرب است. این می تواند بسیار تکرار شده باشد، اما تقریباً همه افراد فراموش کرده اند که جواب ۷×۸ چند می شود. (جواب ۵۶ است، در صورتی که ذهن شما بدلیل عدم تکرار آن را فراموش کرده است!)

 

به همین ترتیب، کسانی که به زبان اسپانیایی مسلط هستند (به عنوان مثال) ممکن است نیاز داشته باشند که گاه به گاه خود را تجدید کنند و آن را مرور کنند. به این ترتیب اگر شما فرزند خود را به کلاس زبان می فرستید، بهتر است مرور لغات و یا مکالمات را فراموش نکنید. با آموزش زبان، فرد بتدریج متوجه می شود که یادگیری زبان دوم امکانپذیر است اما اگر تکرار و تمرین مکرر وجود نداشته باشد، ممکن است علاوه بر فراموشی، اشتباهاتی نیز رخ دهد. در حالیکه این اشتباهات در زبان مادری وجود نخواهد داشت.



واضح است که یادگیری یک زبان جدید بسیار دشوارتر از به خاطر سپردن جدول ضرب یا حتی به خاطر سپردن هزاران کلمه جدید است. همچنین تلفظ مناسب لغات و درک ساختار گرامر کاملاً متفاوت هستند و به همین دلیل است که با شروع یادگیری زبان در سنین کم، نتایج بهتری کسب می کنید.

 

زبان و مغز کودک

اگر مغز کودک ساختار هر دو زبان را همزمان بیاموزد، صحبت کردن با دو زبان برای او بسیار آسانتر خواهد شد. بیایید به برخی تحولات رشدی که در مغز نوزادان و کودکان اتفاق می افتد نگاهی بیندازیم. این اطلاعات می تواند در تصمیم گیری آگاهانه درباره راهنمایی یادگیری به ما کمک کند.

 

ماه اول نوزادان تازه متولد شده ارتباطات سیناپسی جدیدی با سرعت حداکثر سه میلیارد در ثانیه ایجاد می کنند. هر آنچه کودک می شنود، می بیند، احساس می کند، مزه و لمس می کند توسط مغز جذب می شود و در سلول های حافظه آن ذخیره می شود.

 

یک تا شش ماه در این دوره زمانی، نوزادان قادر به ایجاد صداهای مورد استفاده در تمام زبانهای دنیا هستند. با این حال کودک یاد می گیرد فقط با اصوات و کلمات موجود در محیط زندگی خود صحبت کند. به همین دلیل است که برخی هرگز نمی توانند برخی کلمات بسیار مشکل زبان های دیگر را بطور کامل و صحیح ادا کنند.

 

شش تا هشت ماه مغز کودک حدود هزار تریلیون اتصالات سیناپسی دارد. بعد از این سن، تعداد اتصالات کم می شود.

 

سن ۱۰ سالگی تقریباً نیمی از اتصالات در یک کودک معمولی ​​از بین رفته است. مغز یک فرد​​بزرگسال معمولی تقریباً پانصد تریلیون اتصالات دارد، بنابراین این تعداد به یک وضعیت پایدار رسیده است.

 

سن ۱۲ سالگی در این سن، مغز هنوز در حال رشد است. در این دوره است که پایه های تفکر، زبان، بینش، نگرش، استعدادها و سایر خصوصیات گذاشته شده است. پس از این مرحله از توسعه، پنجره ها بسته می شوند و معماری اساسی مغز کامل خواهد بود.

 

مطابق این مدل، مشخص است که چرا برخی معتقدند که بهتر است تدریس زبان دوم را در سن ۱۱ تا ۱۳ سالگی شروع کنید. کودک می تواند راحت تر درس را درک کند و به نظر می رسد که سریع تر از کودک خردسال پیشرفت می کند. با این حال، کودکی که در این سن برای اولین بار در معرض یک زبان دوم قرار میگیرد، ذاتاً آن را به همان روشی که کودک خردسال یا کودک نو پا می آموزد، نخواهد آموخت.

 

 

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/  

#تبلیغات#فانوفا#آگهی_رایگان #کانادا#تورنتو#ایرانیان_ساکن_کانادا#مهدکودک#کودک#مراقبت#آموزش#کارگاه#fanofa


 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد