https://fanofa-world.blogsky.com/
آشپزخانه ی کوچک مامان سوسن تقدیم میکند.
کوفته تبریزی، آبگوشت پنج نفر،کشک بادمجون،آش رشته ماکارونی پنج نفر،سالاد الویه پنج نفر،
شله زرد با برنج ایرانی،سیرابی پاچه زبان،چلو فسنجان با برنج ایرانی پنج نفر،قلیه میگو با برنج ایرانی پنج نفر،خورشت کاری تُند هندی پنج نفر،اسپشیال مرغ شکم پر با گردو و سبزیجات معطر با برنج ایرانی پنج نفر.
لطفا چهل و هشت ساعت قبل سفارش بدید از ۵ نفر تا ۲۵ نفر با تلفن ۶۰۴۴۴۲۴۴۹۸ تماس بگیرید.
کانادا – ونکور شماره تماس: 16044424498 سوسن اعظمی
https://www.fanofa.com/-fanofa0003203.htm
آبگوشت که با نام دیزی هم شناخته می شود یکی از انواع غذاهای معروف و سنتی ایرانی است که در میان ایرانیان از جایگاه ویژه ای برخوردار است. آبگوشت بر خلاف اینکه همه تصور می کنند غذای سختی است یکی از آسان ترین غذاهای ایرانی است.
ابتدا گوشت گوسفندی و دمبه را به خوبی می شوییم سپس در یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. فعلا نیاز نیست آب اضافه کنیم ، نصف پیاز را نیز به صورت نگینی خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم.
چند دقیقه مخلوط گوشت ، دمبه و پیاز را تفت می دهیم تا گوشت خودش آب بیندازد و رنگش تغییر کند سپس یک قاشق غذاخوری روغن ( بهتر است از روغن جامد استفاده شود ) اضافه می کنیم و حدود ۵ دقیقه دیگر گوشت و پیاز را تفت می دهیم.
نخود را باید از شب قبل بخیسانیم تا نفخ آن به طور کامل از بین برود. نخود خیسانده شده را آبکشی می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم سپس چند لیوان آب جوش اضافه می کنیم.
نمک را هم می توانیم در این مرحله اضافه کنیم البته اضافه کردن نمک باعث می شود گوشت مدت زمان بیشتری برای پخت نیاز داشته باشد ولی یک حسن هم دارد و آن هم این است که اضافه کردن نمک در این مرحله باعث می شود گوشت خوشمزه تر شود.
پس از اضافه کردن آب جوش حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و اجازه می دهیم گوشت و نخود به مدت دو ساعت با حرارت ملایم بپزند. یک ساعت بعد از پخت گوشت باقیمانده پیاز را خرد کرده و به همراه مقداری نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه در یک تابه تفت می دهیم.
در ادامه گوجه فرنگی را نیز رنده کرده و به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم سپس مواد داخل تابه را به قابلمه آبگوشت اضافه می کنیم. پس از اینکه گوشت و نخود پختند سیب زمینی را می شوییم و به قابلمه اضافه می کنیم.
بعد از اینکه سیب زمینی ها را اضافه کردیم حدود ۴۵ دقیقه دیگر اجازه می دهیم آبگوشت روی حرارت ملایم بپزد و به طور کامل جا بیفتد. پس از اینکه آبگوشت آماده شد آنرا به همراه نان بربری یا نان سنگک تازه و سبز خوردن سرو می کنیم.
بهترین گوشت برای آبگوشت گوشت گوسفندی می باشد چون دارای چربی زیادی است. اگر می خواهید از گوشت گوساله استفاده کنید حتما به مقدار کافی دمبه گوسفندی هم اضافه کنید تا آبگوشت شما لذیذتر و خوشمزه تر شود.
شد رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود و به خوبی سرخ شود زیرا سرخ کردن رب گوجه فرنگی باعث می شود آبگوشت خوش رنگ تر شود.
https://fanofa-world.blogsky.com/
#تبلیغات#فانوفا#آگهی_رایگان #کانادا#تورنتو#ایرانیان_ساکن_کانادا#آشپزخانه#رستوران#غذا#نهار#fanofa