Fanofa

آگهی و آگاهی

Fanofa

آگهی و آگاهی

سالن زیبایی در کانادا

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/

بیوتی استدیو

آموزش حرفه ایی میکروبلیدینگ صفر تا صد ریمو‌ تتوی قدیمی میکروپیگمنتیشن ابرو،چشم لب و دکوپاژ

کانادا تورنتو

شماره تماس: 16615864037

مریم

https://www.fanofa.com/-fanofa0003027.htm


میکروپیگمنتیشن  عبارت است از ترسیم منحصر به فرد خطوط مویی به صورت کاملاً طبیعی لا به لای مو های ابرو. هاشور ابرو ، طراحی خطوط بسیار ظریف و کوتاه ، به صورت کاملاً طبیعی مطابق با رویش مو های ابرو می باشد.از میکروپیگمنتیشن به عنوان آرایش دائم یا نیمه دائم یاد می شود که در واقع روشی برای اصلاح ویژگی های چهره می باشد.

 

در این روش رنگدانه ها با سوزن های خیلی ظریف به طور  دائم در قسمت فوقانی لایه درم پوست قرار داده می شود .مشتریان معمولا جهت طراحی ابروها , پلک ها یا لب ها و همچنین به منظور بهبود ظاهر و عدم صرف وقت برای آرایش روزانه , آرایش دائم را انتخاب می نمایند . رنگدانه ها در قسمتی جایگزین می گردند که ماندگاری داشته باشد.  عوامل بسیاری در میزان ماندگاری تاثیر گذار است .که مهمترین  این عوامل برای ماندگاری و زیبایی طراحی به نحوه انجام کار توسط پیگمنتر ارتباط دارد. برخلاف روش پر خطر تاتو که هدف آن نقاشی روی چهره و بدن میباشد

میکروپیگمنتیشن جهت رفع عیوب و نقایص چهره ، ترمیم و متعادل سازی و ایجاد زیبایی طبیعی به صورت دائم کاربرد دارد ، کاربرد این تکنیک صرفاً محدود به آرایش دائمی نبوده و در حوزه پزشکی نیر کاربرد وسیعی دارد مانند  پیگمنت دادن به پوست جهت رفع لک و پیس (ویتیلیگو) ، رفع آلوسپی (کچلی سکه ای ) ، باز سازی هاله سینه (برای بیمارانی که بر اثر سرطان سینه هالهء سینه خود را از دست داده اند یا مشکل عدم قرینهگی سینه را دارند) و هاشور کف سر ( برای کسانی که فولیکول موهای سر یا ریش خود را از دست داده اند و دیگر امکان کاشت مو را در آن ناحیه ندارند).

 


از جمله مزایای انجام میکروپیگمنتیشن به روش صحیح ، علمی و حرفه ای می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

دستگاه مدریوایو آلمان به عنوان معتبرترین و با کیفیت ترین دستگاه میکروپیگمنتیشن دنیا می باشد که مطابق با استاندارد های پزشکی دارای گواهی های استاندارد کیفیت مطابق با ISO9001 وLSO13485 و CE پزشکی تولید گردیده و از لحاظ کیفیت و تکنولوژی و قابلیت ها ی منحصر به فردی که دارد قابل مقایسه با هیچ یک از محصولات مشابه موجود در بازار نمی باشد. این دستگاه از تکنولوژی کارتریجی برخوردار می باشد در نتیجه برگشت خون ، لنف یا مایعات بدن به درون هندپیس به هیچ وجه امکان پذیر نمی باشد که در محصولات مشابه به این صورت نیست . در این دستگاه از یک میکرو پرسسور استفاده گردیده که هوشمند بوده و تعداد ضربات هندپیس را کنترل می نماید و در نتیجه کاشت رنگ در پوست به صورت یکنواخت انجام می پذیرد و در نهایت این دستگاه دارای مجوز از وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی می باشد.

کلیه رنگ ها علاوه بر مطابقت با استاندارد های  ISO 13485 ، ISO 9001 و CE  پزشکی ، دارای تاییدیه از موسسه Dermastest   کشور آلمان و تاییدیه از سازمان غذا و داروی ایران می باشد . نتایج آزمایشات کیفی متعدد انجام شده بر روی رنگ ها نشان می دهد؛این رنگ ها فاقد هرگونه مواد سمی و فلزات سنگین بوده و با شرایط پوست و بدن انسان کاملاً سازگار می باشد

 

 

 

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/

#تبلیغات#فانوفا#آگهی_رایگان #کانادا#ایرانیان_ساکن_کانادا#تورنتو#کلینیک#زیبایی#بهداشتی#تتو#میکاپ#fanofa


 

 

سالن غذا خوری در ارمنستان

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/  

RIHAN MENU

سالن غذاخوری RIHAN MENU

در ارمنستان درخدمت شما عزیزان هستیم

041644769

044588020

099435024

ارمنستان – ایروان

ساوان ایساقولیان

https://www.fanofa.com/-fanofa0002899.htm



کباب چنجه از گوشت سردست بدون استخوان گوسفندی تهیه می شود.

کباب چنجه یکی از غذاهای گوشتی محبوب در منطقه خاورمیانه است که در سراسر دنیا یافت می‌شود. تلفظ صحیح آن کنجه است که در زبان آذری چنجه تلفظ می شود و مردم برخی از شهرهای دیگر نیز متاثر از زبان آذری چنجه تلفظ می کنند. کباب چنجه معمولا با پلو، گوجه کبابی و پیاز خام سرو می شود. این کباب بر خلاف کباب بختیاری از نظر ظاهری نظم خاصی ندارد و می توان بدون سیخ، آن را طبخ کرد.

گوشتی که به طور سنتی برای تهیه چنجه مورد استفاده قرار می گیرد، گوشت بره است. مواد اصلی مورد استفاده در تهیه کباب چنجه گوشت بره، فلفل، آبلیمو و روغن زیتون است که گوشت در ترکیب این مواد خوابانده می شود تا مزه دار و نرم شود. این غذا برای 4 نفر مناسب است، زمان آماده سازی مواد حدود 30 دقیقه، و زمان انتظار و پخت حدود 40 دقیقه می باشد.



طرز تهیه کباب چنجه گوسفندی

گوشت را پس از شستن و خشک کردن، روی تخته قرار داده و به قطعات یکسان با قطر 2 سانتیمتر برش دهید.

پیاز را خلال کنید و در یک ظرف گود بریزید، سپس ماست، روغن زیتون، آبلیموی تازه و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

گوشت را در مواد قرار داده و با آن خوب مخلوط کنید، سپس روی ظرف را سلفون بکشید و به مدت 13-12 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

پس از این مدت، گوشت را از مواد خارج کرده و بر روی توری منقل قرار دهید تا سرخ شود.

 

 

برای اینکه گوشت خشک نشود، سس کباب را از قبل درست کنید و در حین کباب کردن گوشت با یک برس روی آن بمالید.

نکات مهم در تهیه کباب چنجه نرم و خوش طعم

خلال کردن پیاز، بهتر از رنده کردن آن است چون موقع کباب کردن، قطعات پیاز به راحتی از گوشت جدا می شوند و روی حرارت نمی سوزند از طرفی آب پیاز باعث سیاه شدن گوشت می شود.

اضافه کردن ماست به گوشت، باعث ترد شدن آن می شود.

افزودن آبلیمو و فلفل سیاه باعث مزه دار شدن گوشت می شود.

افزودن روغن زیتون به گوشت باعث نرم شدن گوشت می شود و از سوختن گوشت موقع کباب کردن جلوگیری می کند.

نمک را قبل از کباب کردن به گوشت اضافه نکنید چون باعث سفت شدن آن می شود، همیشه نمک را در آخر به گوشت بزنید.

برای تهیه سس کباب، 25 گرم کره، کمی زعفران، 1/2 لیوان آب و یک قاشق غذاخوری آبلیمو را در ظرفی با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا مقداری غلیظ شود. این سس را در حین پخت، دو سه بار با برس روی کباب بمالید، سپس مقداری نمک به آن اضافه کنید و مجددا روی کباب بمالید.

طعم لذیذ کباب چنجه اصیل را در رستوران ریحان منو تجربه کنید.

 

 

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/  

#تبلیغات#فانوفا#آگهی_رایگان #ارمنستان#ایروان#رستوران#سالن#غذاخوری#غذا#دسر#fanofa


 

کانال مشاور املاک در آلمان

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/

کانال مشاور املاک

کانال مشاوره املاک مسکونی و تجاری در شهر دوسلدروف در کوتاهترین زمان ممکن خانه مورد علاقه ی خود را در این کانال بیابید https://t.me/Aimmobilien لینک کانال تلگرام به ما بپیوندید.

آلمان دوسلدورف

حسین زاده- شماره تماس: 491793246322

 

https://www.fanofa.com/telegram-channel-fanofa0001606.htm



شهر دوسلدورف یکی از شهرهای کشور آلمان و مرکز ایالت نوردراین-وستفالن است. این شهر دومین شهر بزرگ آلمان و پر جمعیت ترین شهر این کشور می باشد. جمعیت دوسلدورف در حدود 6.2 میلیون نفر است. نام این شهر از رود خانه دوسل که به رودخانه راین می پیوندد گرفته شده است. دوسلدورف در سال 2012 و در بین مناسب ترین شهرها برای زندگی، در آلمان رتبه یک و در دنیا رتبه شش را دارا می باشد. فرودگاه شهر دوسلدورف سومین فرودگاه شلوغ و پر رفت و آمد بعد از فرودگاه فرانکفورت و مونیخ در این کشور می باشد و جزو مقصد های اصلی برای برای مسافران بین المللی می باشد.

در حدود 22 دانشگاه و مرکز آموزش عالی در دوسلدورف وجود دارد از جمله دانشگاه هنریک هاین دوسلدورف، دانشگاه هنر دوسلدورف و دانشگاه موسیقی دوسلدورف. این شهر برای تاثیر زیادش بر موسیقی مدرن نیز معروف می باشد. این شهر پایتخت مد و هنر کشور آلمان می باشد.


مردم دوسلدورف مانند دیگر افراد ساکن در آلمان به زبان آلمانی صحبت می کنند. زبان انگلیسی دومین زبان این شهر محسوب می شود. البته مهاجران در این شهر از زبان های ترکی،کردی و. هم استفاده می کنند. دین رسمی در دوسلدورف مانند دیگر مناطق آلمان مسیحیت می باشد. اسلام بعد از مسیحیت بیشترین تعداد پیروان در این شهر را دارد.

شهر دوسلدورف مانند بقیه شهرهایی که در قسمت پایینی منطقه “راین لند” قرار دارد، دارای آب و هوای اقیانوسی است. این شهر در زمستان دارای سرمای ملایمی است و به ندرت شاهد بارش برف در این شهر خواهید بود. دوسلدورف در تابستان آب و هوای گرم و شرجی ملایمی را تجربه می کند.

امروزه دوسلدورف به یکی از بزرگترین مراکز ارتباطات تبدیل شده، با داشتن 2 مرکز از 4 مرکز اصلی ارائه دهنده خدمات تلفن همراه دوسلدورف در راس بازار های موبایل کشور آلمان قرار گرفته است. شرکت های بین المللی زیادی در زمینه های اطلاعات و ارتباطات در این شهر واقع شده اند مثل: هواوی، ان تی تی، اریکسون و نوکیا. همچنین 18 مرکز ارائه دهنده خدمات اینترنتی هم دراین شهر واقع شده اند. بسیاری از این مراکز اینترنتی خدمات خود را در سطح جهانی و با کیفیت بسیار بالا ارائه می دهند.

بندر این شهر هم در ده سال اخیر پیشرفت و توسعه بسیار زیادی داشته است و همین امر باعث رونق تجاری و اقتصادی این شهر شده است.

دانشگاه هاینریش هاینه دوسلدورف در سال 1965 تاسیس شده و دانشگاه جوانی محسوب می شود، با این حال توانسته است در همین مدت زمان کوتاه در کنار دانشگاه های خوب آلمان قرار بگیرد. این دانشگاه حدود 30 هزار دانشجو و در حدود 2 هزار مدرس و استاد و 900 کارمند دارد که در این دانشگاه مشغول به کار می باشند.

در این دانشگاه در مقطع کارشناسی همه رشته ها فقط به زبان آلمانی ارائه می شود و در مقطع کارشناسی ارشد تعداد محدودی از رشته ها به زبان انگلیسی ارائه می شوند. حداقل سطح زبان مورد نیاز برای ثبت نام در این دانشگاه b2 زبان آلمانی می باشد.

دانشجویان برای تحصیل در این دانشگاه فقط مبلغ اندکی برای هزینه های ثبت نام پرداخت می کنند و هیچ هزینه اضافی دیگری بابت واحد های درسی خود پرداخت نمی کنند.

دانشگاه هاینریش هاینه دوسلدورف همچنین کمک هزینه های مالی بسیاری برای دانشجویان خود به ویژه دانشجویان بین المللی خود در نظر گرفته است.

 

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/  

#تبلیغات#فانوفا#آگهی_رایگان #آلمان#کانال#مشاوراملاک#مشاور#املاک#ملک#خانه#fanofa


 

استخدام در نانوایی کانادا

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/

استخدام در نانوایی

استخدام در نانوایی در منطقه وست ونکور؛ به۴ نفر اقا سن جوان برای همکاری نیازمندیم کار به صورت فول تایم و پارت تایم میباشد اولویت به نفراتی میباشد که تجربه کاری داشته باشند . برای اطلاعت بیشتر با این شماره تماس بگیرید ،هر روز از ساعت ۲ بعداز ظهر تا ۶ بعد از ظهر تشکر. ۶۰۴۵۰۰۹۹۹۳

کانادا- ونکور

رسول بهروان- شماره تماس: 16045009993

https://www.fanofa.com/hire-in-bakery-fanofa0002892.htm



قدیم در هر نانوائی بیش از 7 نفر کارمی کردند و سلسله مراتب شغلی را از انجام پادوئی برای کارفرما شروع تا به درجه ارشدی و خلیفه گری  برسند  خلیفه کسی است که همه مهارتهای پنجگانه نانوائی را فراگرفته ودر پست شاطر تنور یا وابر ماشین انجام وظیفه می نماید.پیشکار در نانوائی امروزه منسوخ شده ولی قبلا به کسی اطلاق میشد که : مقدمات شروع پخت ا فراهم میکرد ولی امروز به دلیل زیان ده شدن نانوائی ها دستگاه جای دست را گرفته واثری  از پست پیشکاری نیست ومدیر نانوائی یا خلیفه  خود این وظایف را انجام می هد .پستهای سازمانی در یک نانوائی سنتی عبارت بود از :

1- پادو 2- پیشکار 3- خمیر گیر 4- چانه گیر 5- چانه پهن کن 6- شاطر 7- نان گیر

 شغل نانوایی نان‌ها عموما به دو دسته سنتی مثل سنگگ و تافتون و دسته فانتزی مثل باگت و فرانسوی تقسیم ‌می‌شوند که هر کدام روش پخت جداگانه‌ای دارند.یک نانوا باید توانایی پخت نان با بهترین کیفیت را داشته باشد.در نانوایی‌ها عموما سه فرد مشغول به فعالیت هستند: شاطر که وظیفه پختن نان را دارد؛ چانه گیر که وظیفه تقسیم خمیرها به اندازه‌های لازم را دارد و خمیرگیر که مسئولیت خمیر کردن آرد‌ها را به عهده دارد.

عموما در شغل نانوایی، نانواها در نانوایی‌های شخصی فعالیت می‌کنند. یک نانوا می‌تواند در یک نانوایی کوچک فعالیت کند یا در محیط‌های بزرگ صنعتی انواع نان را بپزد. به همین دلیل در استخدام نانوا، همیشه فرصت های شغلی متنوعی می تواند وجود داشته باشد. از نانوایی‌های خصوصی تا نانوایی‌هایی که در رستوران‌ها، مراکز تفریحی تا سازمان‌های بزرگ وجود دارند. نانوایی‌های شخصی، نانوایی های رستوران ها، سازمان ها، بیمارستان ها، پادگان‌ها، دانشگاه‌ها و شرکت‌های تهیه نان وغیره هم از دیگر مراکزی هستند که یک نانوا می‌تواند در آنجا استخدام شود. است. نانوا پس از اینکه مهارت و توانایی مورد نیاز را در پخت نان‌های سنتی یا فانتزی پیدا کرد، در صورت داشتن سرمایه اولیه حتی می‌تواند نانوایی باز کند. یکی از رموز موفقیت در شغل نانوا پخت نان با کیفیت است که موجب افزایش تعداد و رضایت مشتریان خواهد شد. نانوا می‌تواند برای بیشتر شدن درآمد و افزایش مشتریان در پخت نان‌ها خلاقیت به خرج دهد. بسیاری از نانوایی‌ها برای پر رونق شدن کارشان، نان‌های محلی شهرهای دیگر را پخت می‌کنند.


شغل نانوایی یکی از مشاغلی است که طولانی ترین ساعت‌های کاری حتی در روزهای تعطیل را دارد. به همین دلیل استخدام نانوا را باید به عنوان یک شغل تمام وقت در نظر گرفت؛ اغلب نانواها از صبح زود تا دیروقت در نانوایی مشغول پختن نان هستند. حتی عده ای از نانوا‌ها برای آماده سازی خمیر و هماهنگ کردن امور ممکن است شب را در محل نانوایی سپری کنند.

تمام اشخاصی که می خواهند به عنوان نانوا استخدام شوند، باید اغلب شخصیت برونگرایی داشته باشند؛ در واقع نانوایی یکی از مشاغلی است که بیشترین ارتباط را با عموم افراد جامعه دارد؛ به همین دلیل برون گرایی و نحوه برخورد نانوا با مشتریان بر میزان فروش و موفقیت یک نانوایی بسیار موثر است؛ به همین دلیل یک نانوا باید مهارت برقراری ارتباط موثر با دیگران را داشته باشد . برای حفظ و جذب مشتریان بیشتر، یک نانوای موفق، مشتری مداری را جزو اصول اولیه کاری اش قرار می‌دهد و مردم دار است.

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/  

#تبلیغات#فانوفا#آگهی_رایگان #کانادا#ایرانیان_ساکن_کانادا#ونکوور#استخدام#نانوایی#نان#بیکری#fanofa


 

 


بازسازی و ساخت کلینیک در تورنتو

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/

بازسازی و ساخت کلینیک

ساخت و بازسازی کلینیک های پزشکی و دندان پزشکی مدیریت فروش و ساخت و ساز راه اندازی کسب و کار و فروش مجدد کلینیک دندانپزشکی

کانادا، تورنتو

شماره تماس: 14162026600

https://www.fanofa.com/building-renovate-clinic-fanofa0003013.htm



- درمـانگاه دندان پـزشکی مؤسسه ای است که به منظور ارائه خدمات تشخیصی ، درمانی و پیش گیری بیماری های دهان و دندان توسط دندان پزشکان ( عمومی تخصصی ) براساس ضوابط ومقررات مربوطه دائر می گرددو دندان پزشکان عمومی مجاز به ارائه خدمات دندان پزشکی عمومی در چارچوب برنامه های آموزشی دوره دندان پزشکی می باشند .

 

2- همکاری دندان پزشکان متخصص با درمانگاه های عمومی در جهت ارائه خدمات با کیفیت بیشتر بلامانع می باشد .

 

3- درمانگاه تخصصی دندان پزشکی مرکز درمانی می باشد که در آن دندان پزشکان متخصص حداقل در سه رشته تخصصـی کلینیکی فعالیت می نمایند .

 

4- همکـاری دنـدان پـزشکان عمومی با درمانگاه های تخصصی دندان پزشکی به منظور ارائه خدمات عمومی دندان پزشکی بلامانع می باشد .

 

5- پروانه مسئول فنی به نام دندان پزشک عمومی یا متخصص واجد شرایط صادر خواهد شد .

 

6- مسئولیت و سرپرستی کلیه امور مرکز با مسئول فنی خواهد بود .

 

7- مسئول فنی درمانگاه دندان پزشکی تخصصی بایستی متخصص در یکی از رشته های دندان پزشکی باشد .

 

8- هیئت امنای مراکز درمانی خیریه دندان پزشکی تحت ضوابط و مقررات وزارت متبوع می بایستی مسئول فنی واجدشرایط جهت هر یک از نوبت های کاری معرفی نمایند .

 

9- ساعات فعالیت این مراکزعمومی شبانه روزی بوده و تأمین امنیت به عهده ارگانهای انتظامی کشور می باشد .

 

10-در صورتی که مؤسس یا یکی از مؤسسین فوت شود معرفی مؤسس واجد شرایط براساس تبصره 4 قانون اصلاح ماده 3 قانـون مربوطه به مقررات امور پزشکی و دارویی و مواد خوراکی و آشامیدنی مصوب 1334 ( مصوب 6/2/1374 مجلس شورای اسلامی ) اقدام شود .

 

11- در صورت غیبت مسئول فنی به مدت کمتر از سه ماه ، یک نفر جانشین به طور موقت توسط مؤسس یا موسسین انتخاب و به صورت کتبی به دانشگاه معرفی می گردد .

 

12- پاسخ گویی به همه رخدادهای مربوط به وظایف مسئول فنی در زمان غیبت بر عهده شخص جانشین خواهد بود .

 

13-در صورتی که غیبت بیش از سه ماه به طول انجامد ، پروانه مسئول فنی پس از طی مراحل قانونی لغو خواهد شد .

 

14- حضور مسئول فنی یا جانشین نامبرده در ساعات فعالیت مرکز الزامی است .

 

15- نظارت بر کلیه امور و رعایت تعرفه های مصوب قانونی به عهده مسئول فنی خواهد بود .

 

16- پروانه مسئول فنی براساس ماده 2 قانون مربوط به مقررات امور پزشکی و دارویی و مواد خوراکی و آشامیدنی مصوب 1334 غیر قابل انتقال به غیر بوده و در صورت غیبت غیرموجه بیش از سه ماه از تاریخ وقوع ( در صورت محکومیت یا مفقود شدن ) خود به خود لغو می گردد .

 

17- در صورتی که مؤسس یا مؤسسین به دلایل موجه قصد تعطیلی یا انحلال مرکز را داشته باشند می بایست مراتب را با ذکر دلایل و مستندات لازم حداقل 3 ماه قبل از اقدام به دانشگاه مربوطه گزارش نمایند .



ساختمان

 

 

 

1- فضای فیزیکی براساس تعداد یونیت دندان پزشکی و بخش های مصوب محاسبه می شود .

 

2- حداقل مساحت مناسب برای هر یونیت و متعلقات مربوطه 10 متر مربع می باشد .

 

3- مراکز درمانی عمومی و تخصصی دندان پزشکی می تواند در حداقل مساحت 150 متر مربع و در یک یا چند طبقه متوالی ساختمان احداث گردد .درصورت دوطبقه بودن می بایستی ساختمان مستقل باشد ودربیش از دوطبقه تعبیه آسانسورالزامی بوده وکلیه طبقات جهت درمانگاه دندان پزشکی اختصاص یابد.قابل ذکر است طبقات منفصل قابل تائید نمی باشد.

 

4- بایستی فضـاهای مورد نیـاز رادیـولـوژی، انتظار، پذیرش و نگه داری مدارک پزشکی ، اتاق مرکز استرایلیزاسیون سرویس های بهداشتی به تفکیک خانم ها و آقایان ، محـل شستشوی تی و وسایـل نظافت ، آبدارخانه ، اتاق استراحت و رختکن به طور مجزا ملحوظ و به تائید دانشگاه برسد .

 

5- فاصله هر مرکز درمانی اعم از تخصصی و عمومی با مرکز مشابه نبایستی از 500 متر کم تر باشد .

 

توضیح :از خرید یا اجاره ساختمان جهت احداث مرکز فوق قبل از تائید کارشناسی خودداری به عمل آید.

 

 

 


تجهیزات

 

 

 

 

 

1- به ازای هر 5 دستگاه یونیت دندان پزشکی وجود یک دستگاه اتوکلاو با حجم حداقل 17 لیتر

 

2- وجود حداقل یک دستگاه رادیو گرافی پری اپیکال

 

3- مراکز تخصصی می توانند یک دستگاه رادیولوژی پانورکس و لترال سفال نیز داشته باشد .

 

- محدوده مـورد نظـر جهت استقرار دستگاه های رادیو گرافی باید به طور جداگانه سرب کوبی شده و به تائید سازمان

 

انرژی اتمی رسیده باشد .

 

4- کلیه تجهیزات و مواد لازم جهت بهره برداری می بایست مطابق آئین نامه موجود در دانشکده های دندان پزشکی باشد .

 

5- دارو و تجهیزات اتاق اورژانس ( شامل کپسول اکسیژن ، قفسه داروهای اورژانس ، ست احیاء شامـل آمبوبـگ و .... تا حد امکان الکترو شوک ) ضروری می باشد .

 

6- مجهز بودن این گونه مراکز به برق اضطراری

 


نیروی انسانی مورد نیاز

 

 

 

1- با توجه به تعداد یونیت و نوع تخصص ، نیروی انسانی اعم از دندان پزشک و پیراپزشک تعیین می گردد .

 

2- مراکز دندان پزشکی غیر دولتی حق به کارگیری دندان پزشکان ، پزشکان و کارکنان شاغل در بخش دولتی را ساعات اداری ندارد .

 

3- دندان پزشکان و پزشکان شاغل در مرکز بایستی دارای پروانه مطب معتبرهمان شهر باشند ( قانون تأسیس مطب مصوب 18/5/62 )

 

4- نصب تابلو با ذکر مشخصات کامل در ورودی مرکز و اطاق مربوطه با ذکر نوع فعالیت و تخصص دندان پزشک الزامی است .

 

5- ضروری است مسئول مدارک پزشکی تا حد امکان دارای تحصیلات دانشگاهی باشد .

 

6- وجود حداقل یک نفر پرستار دندان پزشکی با تحصیلات دانشگاهی در هر نوبت کاری جهت ارائه خدمات درمانی فرم گیری و آموزش بهداشت

 

7- یک نفر تکنسین رادیولوژی با تحصیلات دانشگاهی در مرکز تخصصی دندان پزشکی ، در صورت داشتن دستگاه پانورکس و لترال سفال در کلیه نوبت های کاری فعال مرکز ضروری است

 

 

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/  

#تبلیغات#فانوفا#آگهی_رایگان #کانادا#ایرانیان_ساکن_کانادا#تورنتو#بازسازی#کلینیک#ساختمان#تعمیر#fanofa