https://fanofa-world.blogsky.com/
کتاب صوتی اکنون میتوانم ب وضوح ببینم اثر وین دایر را در لینک زیر دنبال کنید https://youtu.be/ak8P3GMwiN4
مالزی – کوآلالامپور
شماره تماس: 601121125892
مینا مقدم
https://www.fanofa.com/audio-book-fanofa0001554.htm
کتاب صوتی متن کتابی است که توسط یک یا چند گوینده خوانده میشود و بصورت فایل صوتی درمی آید. معمولا کسانی که اختلال بینایی دارند و یا سالمندان از کتاب صوتی استفاده می کنند.
پیشینه کتاب گویا در جهان به سال 1931 برمیگردد که در آن سال گنگره آمریکا، برنامه کتاب سخنگو را در دستور کار قرار داد. این پروژه که «کتاب برای نابینایان» نام داشت، در ابتدا در راستای کمک به نابینایان برای مطالعه صورت گرفت. بنیاد نابینایان اولین بار کتاب سخنگو را در سال 1932 تولید کرد و سال بعد برای اولین بار تولید انبوه کتاب سخنگو آغاز گشت.
در سال 1933 جی. پی هارینگتون که در رشته مردمشناسی کار میکرد، آمریکای شمالی را درنوردید تا تاریخ قبایل بومی آمریکایی را روی دیسکهای آلومینیومی با استفاده از گرامافونی که با برق اتومبیل کار میکرد ضبط کند. کتاب سخنگو سنت قصهگویی را که هارینگتون سالها پیش تحقیقاتی درباره آن انجام داده بود، زنده میکرد. تا سال 1935 که پس از آن کنگره تصویب کرد کتابهای سخنگو برای شهروندان نابینا به رایگان ارسال شود، پروژه «کتاب برای نابینایان بزرگسال» به طور جدی دنبال میشد.
ابتدا برخی از کتابهای آموزشی و درسی روی کاست پیاده شد و به دنبال آن کتابهای ادبی و داستان و حکایات ارائه شدند. در سال 1970 شرکت کتاب گویا شروع به اجرای طرح اجاره کتاب صوتی کرد و خدمات فروش محصولات خود را به کتابخانهها توسعه داد. به این ترتیب کتاب گویا هر چه بیشتر جایگاه خود را میان مردم باز کرد و طرفداران بسیاری یافت. در اواسط دهه 1980 نشر کتاب گویا، فعالیتی با گردش مالی بالغ بر چندین میلیارد دلار در سال بود.
با پدید آمدن سیدی، طرفداران آثار صوتی بیشتر شد. با توسعه اینترنت، تکنولوژیهای ارتباطی، فرمتهای جدید فشرده صوتی و دستگاههای پخش صوتی MP3 که به راحتی قابل حمل هستند، محبوبیت کتابهای سخنگو به شکل شگفتانگیزی رو به افزایش گذارد. این رشد با دسترسی به خدمات دانلود کتابهای گویا شدت یافت.همگانی شدن دستگاههای پخش موسیقی مانند آیپدها نیز کتابهای سخنگو را برای عموم افراد قابل دسترستر ساخت.کتاب گویا به دو صورت روخوانی و نمایشنامه تولید میگردد. کتابهای گویا به اشکال مختلف بر روی نوار کاست، سیدی، فایل امپیتری و تحتوب مانند فروشگاههای آیتونز و آدیبل و غیره عرضه میشوند.
قالب محتوی صوتی به صورت خوانش متن است. اما در شرایطی که رادیو به عنوان رسانهای در زمان (رسانههایی که برای استفاده از آن باید در زمان خاصی آن را دریافت کنید) در حال کمرنگ تر شدن هست، نمایشنامههای صوتی نیز پای خود را به دنیای کتاب صوتی باز کردهاند. در این حال باید توجه داشت که خوانش کتاب صوتی به صورت نمایشنامه نیاز به تغییر در متن و دراماتیز شدن نوشتههای آن مناسب برای لحنها و آواست. به عنوان مثال در بسیاری از کتابهای صوتی داستانی، راوی یا راویانی هستند که با تغییر آوا و لحن، شخصیتها را میسازند، این بدان معناست که خطوط زیادی از داستان مانند 'گفت '، "نفس نفس میزد' و… حذف و تعدیل خواهد شد.از طرف دیگر تفاوت کتاب صوتی و پادکست است که پادکست به صورت عام رسانهای مجانیست. اما حقوق معنوی کتاب صوتی بنا به قوانین حقمولف به نویسنده و سرمایهگذار (بنا به نوع قرارداد تولید) وابسته است.
https://fanofa-world.blogsky.com/
#تبلیغات#فانوفا#آگهی_رایگان #مالزی#کوالالامپور#کتاب#خواندن#کتاب_صوتی#fanofa