https://fanofa-world.blogsky.com/
نیروی کار
به یک نفر نیروی کار خانم جهت کار در رستوران نیازمندیم منطقه امپنگ B14-1, Batu 4.5, Jalan Ampang Utama 2/2, 68000 Ampang Jaya, Selangor
مالزی – کوآلالامپور
شماره تماس: 601162382618 Ganer yohan
https://www.fanofa.com/job-fanofa0001675.htm
سال ها برنامهریزی منجر به افتتاح یک کافه یا رستوران میشود. از افزایش سرمایه، توسعه فیزیکی مکان تا کوچکترین جزییات مانند رو میزی و جنس دستمال دستی که در دستشویی قرار می دهید. اما شاید مهمترین مورد برای یک مالک یا راه انداز رستوران که حتما باید به آن دست یابد، استخدام نیروی کار مناسب است. این مردان و زنان مشتاق کسانی خواهند بود که به میهمانان شما خوش آمد میگویند و تجسمی از چشم انداز و نماینده فرهنگی هستند که شما میخواهید در تمام لحظات خدمت رسانی در کسبِ شما مشهود باشد. این لحظات ارتباط انسانی هستند که میتوانند خالق عمیقترین تجربیات در مشتریان شما باشند و تمام این موارد توسط اشخاصی به جز شما انجام میشود.
در ادامه با تعدادی از مهمترین مشاغلی که در این صنعت وجود دارد و شما میتوانید بدون داشتن سرمایه خاصی در آنها خبره شوید، آشنا خواهید شد:
۱. سالنکار یا ویتر
ویتر یا سالن کار به شخصی گفته میشود که در کافه یا رستوران مسئولیت ارتباط با مشتری برای ثبت سفارش، انتخاب بهتر سفارش، توضیح درباره منو یا امکانات کافه، آوردن و بردن سفارش مشتری و بقیه خدمات مورد نیاز را انجام میدهد.
وظایف ویتر به طور خلاصه شامل:
• ارائه خدمات کامل به مشتریان
• اطمینان از اینکه مشتری که در آن محیط آمده است حس خوبی دارد.
• اطمینان از اینکه غذا و سفارشات گرم، گرم است وسفارشات سرد، سرد است.
• سرویس دهی و تحویل سفارشات مطابق با زمان بندی استاندارد.
• به دنبال راههایی برای ارایه خدمات بیشتر و استفاده بهینهتر از میزها.
• پاسخ به سوالات و گرفتن پیشنهادات مربوط به غذا و نوشیدنیها.
• خدمات مشتری به شیوهای متناسب.
• گزارش سفارشات به صورت مرتب در زمان سریع.
صندوقدار
صندوقدار یکی از وظایف مهم در رستوران را بر عهده دارد. صندوقدارهای رستوران معمولا خانم هستند و وظیفه ثبت سفارش در سیستم و محاسبه هزینه و دریافت پول از مشتری را دارند.
افراد برای این سِمت باید دارای دانشها و مهارتهای خاصی باشند که شامل موارد زیر است:
• دانش ریاضیات: شامل علم محاسباتآمار و کاربردهای آنها است.
• گوش دادن فعالانه: توجه کامل به آنچه که مردم میگویند، وقت گذاشتن برای درک نکات مطرح شده، پرسیدن سوالات مناسب، قطع نکردن سخن دیگران در زمان نامناسب.
• سخن ورزی: سخن گفتن با دیگران برای انتقال کارآمد اطلاعات.
• درک اجتماعی: آگاه بودن از واکنشهای دیگران و فهمیدن اینکه چرا چنین عکس العملهایی را نشان میدهند.
• قابل اعتماد بودن
• صداقت و درستکاری
• تحمل استرس و فشار: شغل نیازمند پذیرش انتقادات و برخورد آرام و موثر در شرایط پراسترس است.
• توجه به جزئیات
. سرآشپز
آشپز با استفاده از روشهای مختلف انواع غذاها را آماده و تهیه میکند. در برخی از رستورانها گروهی از آشپزها با هم همکاری میکنند و یک سرآشپز بر کار آشپزان نظارت میکند؛ و در برخی از رستورانها فقط یک آشپز وظیفهی تهیهی غذاها را به عهده دارد و کمک آشپز به او کمک میکند.سرآشپز یکی از کلیدیترین و مهمترین پرسنل یک رستوران میباشد. زیرا طعم و کیفیت غذا مهمترین آیتم در راه اندازی رستوران و جلب رضایت مشتری میباشد. هیچ رستورانی بدون بهترین آشپز موفق نمیشود.
https://fanofa-world.blogsky.com/
#تبلیغات#فانوفا#آگهی_رایگان #مالزی#کوالالامپور#نیرو#استخدام#رستوران#fanofa