Fanofa

آگهی و آگاهی

Fanofa

آگهی و آگاهی

استخدام در نانوایی کانادا

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/

استخدام در نانوایی

استخدام در نانوایی در منطقه وست ونکور؛ به۴ نفر اقا سن جوان برای همکاری نیازمندیم کار به صورت فول تایم و پارت تایم میباشد اولویت به نفراتی میباشد که تجربه کاری داشته باشند . برای اطلاعت بیشتر با این شماره تماس بگیرید ،هر روز از ساعت ۲ بعداز ظهر تا ۶ بعد از ظهر تشکر. ۶۰۴۵۰۰۹۹۹۳

کانادا- ونکور

رسول بهروان- شماره تماس: 16045009993

https://www.fanofa.com/hire-in-bakery-fanofa0002892.htm



قدیم در هر نانوائی بیش از 7 نفر کارمی کردند و سلسله مراتب شغلی را از انجام پادوئی برای کارفرما شروع تا به درجه ارشدی و خلیفه گری  برسند  خلیفه کسی است که همه مهارتهای پنجگانه نانوائی را فراگرفته ودر پست شاطر تنور یا وابر ماشین انجام وظیفه می نماید.پیشکار در نانوائی امروزه منسوخ شده ولی قبلا به کسی اطلاق میشد که : مقدمات شروع پخت ا فراهم میکرد ولی امروز به دلیل زیان ده شدن نانوائی ها دستگاه جای دست را گرفته واثری  از پست پیشکاری نیست ومدیر نانوائی یا خلیفه  خود این وظایف را انجام می هد .پستهای سازمانی در یک نانوائی سنتی عبارت بود از :

1- پادو 2- پیشکار 3- خمیر گیر 4- چانه گیر 5- چانه پهن کن 6- شاطر 7- نان گیر

 شغل نانوایی نان‌ها عموما به دو دسته سنتی مثل سنگگ و تافتون و دسته فانتزی مثل باگت و فرانسوی تقسیم ‌می‌شوند که هر کدام روش پخت جداگانه‌ای دارند.یک نانوا باید توانایی پخت نان با بهترین کیفیت را داشته باشد.در نانوایی‌ها عموما سه فرد مشغول به فعالیت هستند: شاطر که وظیفه پختن نان را دارد؛ چانه گیر که وظیفه تقسیم خمیرها به اندازه‌های لازم را دارد و خمیرگیر که مسئولیت خمیر کردن آرد‌ها را به عهده دارد.

عموما در شغل نانوایی، نانواها در نانوایی‌های شخصی فعالیت می‌کنند. یک نانوا می‌تواند در یک نانوایی کوچک فعالیت کند یا در محیط‌های بزرگ صنعتی انواع نان را بپزد. به همین دلیل در استخدام نانوا، همیشه فرصت های شغلی متنوعی می تواند وجود داشته باشد. از نانوایی‌های خصوصی تا نانوایی‌هایی که در رستوران‌ها، مراکز تفریحی تا سازمان‌های بزرگ وجود دارند. نانوایی‌های شخصی، نانوایی های رستوران ها، سازمان ها، بیمارستان ها، پادگان‌ها، دانشگاه‌ها و شرکت‌های تهیه نان وغیره هم از دیگر مراکزی هستند که یک نانوا می‌تواند در آنجا استخدام شود. است. نانوا پس از اینکه مهارت و توانایی مورد نیاز را در پخت نان‌های سنتی یا فانتزی پیدا کرد، در صورت داشتن سرمایه اولیه حتی می‌تواند نانوایی باز کند. یکی از رموز موفقیت در شغل نانوا پخت نان با کیفیت است که موجب افزایش تعداد و رضایت مشتریان خواهد شد. نانوا می‌تواند برای بیشتر شدن درآمد و افزایش مشتریان در پخت نان‌ها خلاقیت به خرج دهد. بسیاری از نانوایی‌ها برای پر رونق شدن کارشان، نان‌های محلی شهرهای دیگر را پخت می‌کنند.


شغل نانوایی یکی از مشاغلی است که طولانی ترین ساعت‌های کاری حتی در روزهای تعطیل را دارد. به همین دلیل استخدام نانوا را باید به عنوان یک شغل تمام وقت در نظر گرفت؛ اغلب نانواها از صبح زود تا دیروقت در نانوایی مشغول پختن نان هستند. حتی عده ای از نانوا‌ها برای آماده سازی خمیر و هماهنگ کردن امور ممکن است شب را در محل نانوایی سپری کنند.

تمام اشخاصی که می خواهند به عنوان نانوا استخدام شوند، باید اغلب شخصیت برونگرایی داشته باشند؛ در واقع نانوایی یکی از مشاغلی است که بیشترین ارتباط را با عموم افراد جامعه دارد؛ به همین دلیل برون گرایی و نحوه برخورد نانوا با مشتریان بر میزان فروش و موفقیت یک نانوایی بسیار موثر است؛ به همین دلیل یک نانوا باید مهارت برقراری ارتباط موثر با دیگران را داشته باشد . برای حفظ و جذب مشتریان بیشتر، یک نانوای موفق، مشتری مداری را جزو اصول اولیه کاری اش قرار می‌دهد و مردم دار است.

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/  

#تبلیغات#فانوفا#آگهی_رایگان #کانادا#ایرانیان_ساکن_کانادا#ونکوور#استخدام#نانوایی#نان#بیکری#fanofa


 

 


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد