https://fanofa-world.blogsky.com/
خدمات ساختمانی
‼توجه‼ انجام هر نوع خدمات فنی و ساختمانی اعم از سرویس و تعمیرات ، ساخت وساز ، تخریب !
مالزی – کوآلالامپور
شماره تماس: 60183810
https://www.fanofa.com/building-services-fanofa0001993.htm
تخریب یکی از عملیاتهای ضروری ساختوسازهای امروزی است. بازسازی ساختمانهای قدیمی نیاز به تخریب سازه اولیه دارد. احداث سازههای مدرنتر و یا شاید بلندتر نیاز به تخریب سازههای قدیمیتر دارند. گاهی نیز تخریب سازههای بتنی در حال ساخت به دلیل اشتباهات محاسباتی در روند ساخت الزامآور میشوند. در این مقاله به بررسی انواع روشهای تخریب ساختمان بتنی، مراحل پیشرفت آن و ماشین آلات مورد نیاز میپردازیم. در ادامه با ویکی ساختمون همراه باشید.
تخریب ساختمان بتنی به روشهای زیادی انجام میشود و این روشها با توجه به شرایط از قبیل نوع سازه، محیطی که سازه در آن واقع شده است، نوع اسکلت سازه، مورد بازیافت قرار گرفتن نخالههای ساختمانی یا دفن شدن آنها، ارتفاع سازه و ویژگیهای دیگر انتخاب میشود. در این مقاله به چند روش مرسوم تخریب ساختمان بتنی اشاره میشود.
ساختمانها و سازههای بتنی بلند هر نوعی که داشته باشند شرایط ویژهای را باید در خصوص آنها اعمال کرد تا از تخریب ایمن و کامل اطمینان حاصل شود. شایان ذکر است که منظور از ساختمانهای بلند در واقع سازههایی با ارتفاع بیشتر از 20 متر است. در ادامه دو روش رایج برای تخریب این ساختمانها توضیح داده شده است.
اصولاً تخریب از بالا، با استقرار بیل مکانیکی در پشت بام سازهای که تخریب در آن صورت میگیرد آغاز میشود. نقشه تخریب از پیش تعیین شده است و استحکام سازه در اثر اضافه بار بیل مکانیکی نیز بررسی شده و در صورت نیاز به شمع گذاری، این عملیات پیش از استقرار بیل مکانیکی در طبقات پایینتر از تخریب انجام میشود. استقرار بیل مکانیکی روی پشت بام نیز با استفاده از جرثقیل انجام میگیرد که اگر مساحت زیادی را شامل میشود و نیاز به مسدود کردن خیابان و تخلیه محلههای اطراف است، باید نسبت به اخذ مجوزهای لازم به شهرداری و اداره آگاهی مراجعه شود.
پایین آمدن بیل مکانیکی از طبقات باید به وسیله رمپهای استاندار با شیب یک درجه تا نهایتاً یک 1/7 درجه انجام گیرد. فاصله بیل مکانیکی از لبه بام نباید کمتر از2 متر باشد. همچنین فاصله آن از بازشوهای کف و لبههای پیش آمده نظیر کنسولها نیز نباید کمتر از یک متر باشد.
عملیات تخریب از ابتدا به ترتیب شامل تخریب سازههای پیش آمده نظیر بالکن، ایوان، تراس و سایبان، سپس به دال کف میرسد که باید از میانه آغاز و تا ستونها ادامه پیدا کند. تیرهای کف نیز باید به ترتیب تخریب شوند که روند آن از تیرهای پیش آمده یا کنسول، تیرهای میانی و سپس تیرهای اصلی است. در آخرین مرحله نیز پس از تخریب تیرها ستونها تخریب میشوند.
تخریب ساختمان بتنی با روش انفجاری معمولاً در سازههای بلند یا وسیع مانند پل و سدها که زمان در تخریب آنها مهم است اجرا میشود. گاهی سازه بسیار فرسوده است و باید در اسرع وقت تخریب شود تا آسیبهای جبرانناپذیری به افراد ساکن در آن یا سازههای اطراف وارد نکند. از سوی دیگر در روند ساخت برخی از سازهها اشتباهاتی روی میدهد که تخریب سازه و ساخت سازه جدید مد نظر است و در این مورد زمان از خسارت بیشتر به کارفرما جلوگیری میکند. در این شرایط از تخریب به روش انفجار استفاده میشود.
https://fanofa-world.blogsky.com/
#تبلیغات#فانوفا#آگهی_رایگان #مالزی#کوالالامپور#خدمات#ساختمانی#خانه#فنی#مهندسی#آپارتمان#تعمیر#fanofa