https://fanofa-world.blogsky.com/
قنادی آپامه
قنادی آپامه هر یکشنبه از 9 صبح حلیم با ظرف یکبار مصرف 600گرم 6 € jörgerstrasse3_5 1170wien 014114142 06642315929
اتریش – وین
شماره تماس: 436642315929
https://www.fanofa.com/confectionery-apame-fanofa0002812.htm
حلیم خوراکی است که از گندم به دست می آید و علاوه بر سیرکنندگی اش ، منبع بسیار خوب روی، منیزیم، آهن و نیاسین است. معمولا برای تهیه آن، از گندم سبوسدار استفاده میکنند که به دستگاه گوارش کمک زیادی میکند. این غذا مزایای دیگری هم دارد که در ادامه به آن اشاره می کنیم:
فیبر موجود در گندم سبوسدار با کاهش کلسترول خون، کاهش فشارخون، کنترل قندخون و کاهش احتمال لخته شدن خون ارتباط دارد و باعث سلامت قلب و کاهش بیماریهای قلبی میشود. همچنین به یبوست هم کمک میکند و برای سرطانهایی مثل سرطان روده بزرگ بسیار مفید است. جالب است بدانید گندم سبوسدار دارای خاصیت ضدانگلی است و از بروز حساسیتها و عدم تحمل غذایی مثل سندرم روده تحریکپذیر، التهاب مفاصل و بیماریهای عصبی جلوگیری میکند.
حلیم به علت داشتن گندم و گوشت، منبع خوب آهن است و برای زنان، دختران جوان و افرادی که در معرض کمخونی هستند، توصیه میشود.
اگر فرزندتان بدغذاست
و کمبود وزن دارد و به سرعت سیر میشود، برای او کاسهای کوچک از حلیم را به همراه
دو قاشق مرباخوری کره، کمی کنجد و پودر گردو و برای شیرین کردن آن، از عسل استفاده
کنید. این غذا انتخاب مناسبی برای صبحانه کودکان است.
این خوراک ، مضراتی هم دارد و به همین دلیل بهتر است بزرگسالان در خوردن آن افراط نکنند:
کره و روغن را فراموش کنید. اگر حلیم را از بیرون تهیه میکنید، نگذارید روی آن روغن اضافی بریزند زیرا در این صورت میزان کلسترول دریافتیتان افزایش مییابد که اگر چربی خون بالا داشته باشید، بسیار مضر است. هرگز پودر نارگیل نیز به حلیم اضافه نکنید زیرا بر خلاف تصور، مملو از اسیدهای چرب اشباع است و میتواند چربی خونتان را بالا ببرد.
افزودن شکر موجب افزایش وزن و چاقیتان میشود. به علاوه مصرف شکر یا مواد شیرین به مقدار زیاد موجب بالا رفتن تریگلیسیرید خون شده و به سلامت قلب و عروق لطمه میزند. همچنین شکر و مواد شیرین باعث پوسیدگی و خرابی دندانها میشوند، بنابراین حواستان به میزان مصرف آنها باشد.
بهتر است حلیم را با استفاده از جوانه گندم یا حداقل گندم سبوسدار تهیه کنید زیرا جوانه گندم، علاوه بر خاصیت سیرکنندگی بالا منبع بسیار خوب انواع ویتامینها و املاح است. همچنین با توجه به فعل و انفعالاتی که طی جوانه زدن در دانه گندم اتفاق میافتد، میزان کالری جوانه گندم به مقدار زیادی کاهش مییابد که یکی از مزایای حلیم غنی شده نسبت به حلیمهای رایج است.
دقت کنید اگر پودر آماده حلیم، حالت کلوخ و به هم چسبیده دارد، نباید آن را مصرف کرد زیرا ممکن است این حالت به دلیل کپکزدگی باشد و معمولا فقط زمانی که تاریخ انقضای محصول
آنهایی که عادت به مصرف شکر همراهحلیم دارند، بهتر است عسل را جایگزین شکر کنند! نکته دیگر اینکه، چنانچه در وعده صبحانه، از حلیم استفاده میکنید، بهتر است از مصرف ناهار چرب و سرخکرده پرهیز و غذایی ساده و کمکالری میل کنید. دارچین نیز پای ثابت حلیم است که بسیار آن را خوش طعم میکند. دارچین با عطر خوشایندش به هر چه دلچسبتر شدن حلیم و هضم آن کمک میکند.
طعم دلنشن حلیم گندم را در قنادی آپامه تجربه کنید. یکشنبه ها از ساعت 9 صبح.
https://fanofa-world.blogsky.com/
ا#تبلیغات#اتریش#فانوفا#آگهی_رایگان#قنادی#شیرینی#دسر#کیک#fanofa