Fanofa

آگهی و آگاهی

Fanofa

آگهی و آگاهی

نان خانگی خوش پُخت در ارمنستان

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/

نان خانگی خوش پُخت

نان خانگی خوش پُخت با ترکیبات آرد گندم ، شیر، عسل، زرده تخم مرغ، کره ،کنجد و مخمر . این نان فوق‌العاده مقوی و بامصرف یک چهارم آن در طول روزاحساس گرسنگی نخواهید کرد. هر عدد نان ۷۰۰ درام.

ارمنستان یروان

مرتضی حدادی

شماره تماس: 37441072014

https://www.fanofa.com/homemade-bread-fanofa0002611.htm



بشر از دیرباز، پیش از آنکه نانوایی ها به منصه ی ظهور برسند در خانه نان خود را خودش طبخ می کرده. ترکیبات اولیه ی نان  همان آرد و آب و نمک بود. بعدها اقوام و عشایر هریک به فراخور اقلیمی که در آن کار می کردند و مواد و ترکیباتی که خود به دست می‌آوردند؛ تغییراتی در این ترکیب دادند.

حجم فعالیت های روزانه‌ی انسان‌ها تا پیش از تن دادن به جهان صنعتی به نحوی بود که آن ها را  واداشت تا مواد مقوی و مغذی را به ترکیبات نان اضافه کنند. بعدها، شیر، روغن، کنجد، عسل، زیره و بسیاری مواد دیگر به ترکیبات تشکیل دهنده ی نان خانگی اضافه شد تا نان به تنهایی به مثابه ی یک وعده ی غذایی مقوی و مثمر ثمر باشد. دامداران، چوپانان، گله داران، کشاورزان و بسیاری از اقشار دیگر گاه تنها یک وعده غذایی خود را با پاره ای از همین قسم نان ها می گذراندند.

 

با روی کار آمدن نانوایی ها، نان به محصولی متنوع و متکثر بدل شد. نان تافتون، نان لواش، نان سنگک در انواع مختلف، نان بربری، نان قُپی و... اشکال و انواع نانی بود که توسط نانوا ها به دست مردم می رسید. اگرچه با روی کار امدن نانواها زحمت نان پختن از دوش مردم برداشته شد، اما بسیاری بودند که نان خانگی را به نان ناوایی ها ترجیح می دادند و همچنان بساط نا پختن را در خانه ی های خود علم کردند و به نان پختن ادامه دادند.


اما جهان مدرن و صنعتی از پای ننشست و ترتیبی به دست داد تا نان هایی که در خانه ها با تنور و آتش خانگی پخته می شد در نانوایی ها  نیز تولید شد. نانوایی ها با استفاده از آرد های سبوس دار و تغییر در حجم خمیر یا همان چانه‌ی نان توانستند بدیلی از نان های خانگی را در نانوایی های خود تولید کنند و بدین ترتیب شمار دیگری از نان خورهای خانگی را به جمع مشتریان خود اضافه نمودند.

کشمکش نان خانگی و نان صنعتی به همین جا ختم نشد. نان پزهای خانگی پا به سن گذاشته بودند و کهنسال شده  بودند و یکی پس از دیگری از میان ما می رفتند بی آن که نان پزی خانگی را به نسل بعدی خود انتقال دهند. ابزار و تجهیزات نان پزی آن ها بدل به اسباب و اثاثیه ی بی مصرف شد و دست زمان آنها را نیز فرسود و در یادها و خاطره ها مدفون کرد. از دیگر سو نانواها روز به روز بر مکانیزه کردن واحدهای صنفی خود افزودند. تنورهای  برقی جای تنورها قدیمی و هیزمی را گرفت. خمیرسازهای برقی به جای تغار خمیر نشست و نان پیش از آن که برکت سفره ی خانه و خانواده باشد؛ برکت سفره ی صنعت شد. آرام آرام عطر و بوی دل انگیز نان خانگی که در کوچه و محله ها می پیچید به دست فراموشی سپرده شد. تنورهای خانگی شکسته شد و به انبان قباآرخالقی های و صقط فروشان دوره گرد بدل شد و نان خانگی نیز همچون بسیاری از دستاوردهای سنتی به سرزمین خاطره ها پیوست.

عطر و بوی دوباره ی نان اصیل و مقوی ومغذی را با نان های خوش‌پُخت ما تجربه کنید. مقوی، مغذی و اصیل.

 www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/  

#تبلیغات#فانوفا#آگهی_رایگان#ارمنستان#ایروان#نان#نان_خانگی#نونوایی#خوش_پخت#fanofa


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد