Fanofa

آگهی و آگاهی

Fanofa

آگهی و آگاهی

حراج برنج ایرانی در ارمنستان

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/

 

حراج برنج ایرانی

حراج برنج ایرانی برنج هاشمی معطر شمشیری گیلان واردکننده برنج ایرانی به ارمنستان برنج سفره رسید با کیفیت عالی هر کیسه ۵ کیلویی ۷۳۰۰ درام هر گونی همچنین محصولات ایرانی @bekharbokhoryerevan ۰۹۳۰۷۹۳۹۵

ارمنستان ایروان

سابینا گریگوریان

شماره تماس: 37493079395

https://www.fanofa.com/iranian-rice-auction-fanofa0002452.htm



برنج هاشمی یکی از جمله مشهورترین  برنج های ایرانی است.بخاطر خوش پخت بودن، طعم و عطر منحصر به فرد و قد کشیدن پس از پخت اش محبوبیت فراوانی دارد. برنج هاشمی بالاترین امار کِشت  در شالیزارهای استان گیلان را دارد. برخی منابع اماری نشان داده اند که حدود ۶۰ درصد از شالی های استان گیلان زیر کشت برنج هاشمی، ۳۰ درصد از آن زیرکشت برنج علی کاظمی و تنها ۱۰ درصد آن متعلق به سایر برنج ها مثل صدری، دیلمان، حسنی، گوهر، سپید رود و است.این برنج علاوه بر استان گیلان در سایر استان ها چون مازندران و گلستان هم کشت می شود.مناطق مرکزی استان گیلان از جمله مناطق اطراف مرداب انزلی مناسب ترین شالیزارها را برای کشت این نوع برنج دارد.به طور کلی حدود ۲۵۰ هزار هکتار از کل شالیزارهای کشور ایران متعلق به کشت  برنج هاشمی است.



برنج هاشمی چندان قدیمی نیست و حدود سه دهه از ظهور آن می گذرد اما سرعت محبوبیت آن چنان زیاد بوده که خیلی بیشتر از برنج های قدیمی تر شهرت پیدا کرده.
برنج هاشمی برای اولین بار در سال ۱۳۶۴ در شمال شرقی شهر رشت از استان گیلان، شهرستان خمام، در روستای چاپارخانه یافت شد.در شالیزارهای چاپارخانه در آن زمان برنج بینام کشت می شد که به علت دانه کوتاه بودن و قد نکشیدن برای ضیافت ها و مجالس چندان  مناسب به نظر نمی رسید.برنج کاری به نام یوسف هاشمی ، قبل از فصل برداشت برنج به طور ناگهانی در زمین خود خوشه های طلایی برنجی را می یابد که دانه هایش بسیار بلندتر از برنج های بینام همیشگی بودند.
او آنها را از شالیزار  جداسازی نموده  و نگهداری می کند و سال بعد جدا ی از بذرهای دیگر می کارد و پس از برداشت و برنج کوبی متوجه می شود که با برنج های معمول هرساله خود تفاوت دارد.دانه هایش بلندتر است و طعم و عطر  کم نظیری دارد.یوسف هاشمی هرساله مقدار اندکی از بذرهای برنج جدید را می کاشت تا در سال چهارم به حدود ۵۰ کیلو از آن دست یافت.پس از آن آوازه این برنج به گوش سایر کشاورزها هم رسید و به علت کیفیت و مرغوبیت بی نظیر آن به سرعت محبوب گشت و آن را به بهانه ی کاشف  آن «یوسف هاشمی«، برنج هاشمی  نام گذاشتند.
برنج هاشمی در سال ۱۳۷۰ به تولید انبوه رسید و به طور رسمی به بازار ایران معرفی شد و اکنون یکی از گران ترین و مجلس پسند ترین برنج های ایرانی است.


اکنون بهتر است تا مشخصات برنج هاشمی را مرور نموده و در نظر داشته باشیم تا بتوانیم برنج هاشمی را از نمونه های دیگر تشخیص بدهیم.

1-    دانه های بلندتری نسبت به سایر برنج ها دارد. طول دانه خام این برنج ۷٫۶ میلی متر است که پس از پخت به ۱۳ میلی متر می رسد.

2-    از نظر عرض و حجم نسبت به برنج های دیگر کمی چاق تر است ولی دانه های آن بلندتر از برنج علی کاظمی هستند.

3-    رنگ آن سفید متمایل به کرم است.

4-    عطر برنج مطبوع بوده اما میزان آن نسبت به برنج های عطری صدری کمتر است.

5-    پس از پخت ماندگاری بسیار بالایی دارد و برخلاف سایر برنج ها تا ساعت ها و حتی ۱ روز پس از پخت طعم آن تغییر نمی کند و نرمی و تازگی اولیه اش را حفظ می کند.

6-    در شالیزار نیز اگر خواستید آنرا از سایر برنج ها تشخیص دهید به طول ساقه و خوشه آن توجه کنید که بلند تر از دیگر برنج هاست.

انواع برنج هاشمی:

این برنج را از نظر شرایط کاشت و زمان برداشت آن به دو نوع  سرد و گرم  تقسیم می کنند.

لازم به ذکر است که این تقسیم بندی ارتباطی به طبع و مزاج این برنج ندارد.

برنج هاشمی گرم:

این نوع برنج ساقه های ضخیم تری دارد و زودتر از برنج هاشمی سرد می رسد و برداشت می شود.

برنج گرم هاشمی، در ساقه های ضخیم خود فرصت بیشتری برای رشد آفت کرم ساقه خوار ایجاد می کند.

کرم ساقه خوار یکی از رایج ترین آفات شالیزارهای برنج استان گیلان است که معمولا به گونه های برنجی که عرض ساقه بیشتری دارند حمله می کند و در آنها زندگی می کند.
گونه های گرم برنج هاشمی از نظر ظاهر طول دانه کوتاه تری دارند و کمی چاق تر اند.

برنج هاشمی سرد:

این برنج یک هفته الی ۱۰ روز دیرتر از نوع هاشمی گرم برداشت می شود و اغلب بهتر و سالم تر است.

ساقه های برنج هاشمی سرد بسیار باریک تر بوده و همین امر موجب شده که خیلی کمتر مورد حمله کرم ساقه خوار قرار بگیرد.بنابراین برای پرورش این نوع برنج، کشاورزان از سموم شیمیایی و آفت کش کمتری استفاده می کنند و برنج حاصل ارگانیک تر است.همچنین طعم و بوی برنج سردگونه هاشمی غنی تر و بهتر از نوع گرم آن است.

از نظر ظاهری نیز قد بلندتری داشته و استخوانی است وحالت روغنی دارد.

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/  

#تبلیغات#فانوفا#آگهی_رایگان#ارمنستان#ایروان#حراج#برنج#شمالی#برنج_شمالی#برنج_ایرانی#fanofa


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد