https://fanofa-world.blogsky.com/
دکتر پرستو رزاز
دکتر پرستو رزاز متخصص ارتودنسی- ترمیمی و زیبایی ارائه کلیه خدمات دندانپزشکی مدرس دانشکده دندانپزشکی هر روز هفته با تعیین وقت قبلی- یروان، خیابان ماشتوتس شماره ۳۷ تلفن تماس ۰۰۳۷۴۹۵۱۷۷۲۷۵ (تلگرام،واتس اپ،وایبر) Instagram @dr.parastoo.razaz
ارمنستان – ایروان
شماره تماس: 37495177275
https://www.fanofa.com/dr.-parasto-razaz-fanofa0002620.htm
اُرتودُنسی یکی از رشتههای تخصصی دندانپزشکی و از جمله مهمترین رشتههای تخصصی دندانپزشکی است. همچنین نخستین تخصص معرفیشده در دندانپزشکی میباشد. کار ارتودنسی بیشتر تصحیح جفتشدن نامناسب دندانهاست. این امر میتواند ناشی از موقعیت نادرست دندانها یا دو فک نسبت به هم باشد، یا ممکن است درجاتی از هر دو مشکل در یک فرد موجود باشد.
اصلی ترین وظایف ارتودنسی، تشخیص، پیشگیری و درمان ناهنجاری های دندانی فکی است. درنهایت، با انجام ارتودنسی مشکلات مربوط به نظم، ترتیب و قرارگیری دندانها در فک برطرف شده و فرد میتواند با کیفیت بهتری غذا بخورد و از زیبایی بیشتری هنگام صحبت کردن و لبخند زدن برخوردار باشد.
دندانپزشکان و ارتودنتیست ها عقیده دارند که کودکانی که سن آن ها کمتر از 7 سال است نباید ارتودنسی روی آن ها انجام شود. پس از 7 سالگی و در سنین بالاتر تعداد بیشتری از دندان های دائمی بیرون آمده اند و مشکلات بهتر قابل شناسایی می باشند.
لازم نیست تا درآمدن تمامی دندان های دائمی در دهان صبر کنید. شروع زود هنگام درمان ارتودنسی در زندگی میتواند مزایای زیادی داشته باشد. برای مثال، هنگامی که کودکان هنوز در حال رشد هستند، میتوان برای عریض کردن کام از ابزارهای گسترش استفاده کرد. این ابزارها با فراهم ساختن فضای بیشتر به صاف و مرتب درآمدن دندانها کمک میکنند. همچنین به اصلاح روش برخورد دندانهای بالا و پایین کمک میکنند. این درمان باید در سالهای اولیه انجام شود تا نتایج بهتری داشته باشد.
امروزه تعداد بسیاری از بزرگسالان از ارتودنسی استفاده می نمایند. درمان بزرگسالان بسیار سخت تر است و این افراد برای رفع مشکل خود به بیش از یک متخصص دندانپزشکی احتیاج دارند. به طور مثال بزرگسالان قبل از انجام ارتودنسی باید مشکلات لثه خود را حل نمایند زیرا بزرگسالان بیشتر در معرض بیماری های لثه قرار دارند.
برخی اوقات آنها مشکلات هم ترازی فک نیز دارند که باید از طریق جراحی اصلاح شوند. یکی از بزرگترین محدودیتها در درمان بزرگسالان این است که بزرگسالان دیگر درحال رشد نیستند.
ارتودنسی بهطورمعمول حدودا یک سالونیم تا 2سال و نیم به درازا می کشد، البته در پی آن و به منظور حفظ روابط بین دندانی باید تا مدتی از پلاک نگهدارنده دندان استفاده کرد. می توان گفت ، مدت و زمان ارتودنسی بستگی به نوع درمان و سن بیمار دارد.
فرزند شما میتواند طی مدت ارتودنسی رژیم غذایی عادی را داشته باشد ولی از خوردن مواد غذایی چسبنده مثل آدامس و شکلات و غذاهای سخت و زیاد سفت مثل پسته - فندق - بادام - یخ و ... با هدف جلوگیری از شکسته شدن و کج شدن قطعات دستگاههای ارتودنسی باید خودداری کند. ممکن است بعضی از دستگاهها نحوه صحبت کردن کودکان را موقتاً تغییر دهند، ولی اغلب خود را با آن وفق داده و بعد از طی یک الی چند روز بطور عادی صحبت میکنند. عموماً بچهها میتوانند با داشتن دستگاههای ارتودنسی در دهان براحتی بدوند، بازی کنند، شنا کنند ولی بایستی توجه داشت که بنا بر نظر پزشک گاهی فرزند شما از برخی بازی ها و جست و خیزها ممانعت به عمل خواهد آمد.
https://fanofa-world.blogsky.com/
#تبلیغات#فانوفا#آگهی_رایگان#ارمنستان#ایروان#دندان#ارتودنسی#دندانپزشکی#پزشک#پزشکی#fanofa