https://fanofa-world.blogsky.com/
جگر ذغالی
Charcoal BBQ House جگر ذغالی در ریچمندهیل ،با مدیریت جدید و منوی جدید و محیطی گرم و خاطره انگیز ، آماده پذیرایی حضوری و آنلاین در Ubereats, Doordash, and SkipTheDishes از شما عزیزان میباشد تلفن : 6477454427 address 10185 Yonge st unit 7
کانادا، ریچموند هیل
شماره تماس: 16477454427
https://www.fanofa.com/charcoal-bbq-fanofa0002733.htm
یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی ، دل و جگر است که طرفداران زیادی دارد. هرچند امروز با باز شدن پای فست فودها به زندگی ، چلوکبابی ها یا جگرکی ها کم رونق تر شده اند اما هنوز هم خوردن دل و جگر لذت بخش است و هر کس با هر نوع سلیقه ای را به سمت خود می کشاند .
امعا و احشا خوراکی گونه های گوناگونی دارند که بعضی از آنها مانند جگر و قلوه بیشتر شناخته شدهاند. محققان گاهی اوقات از امعا و احشا خوراکی با اصطلاح اَبَرغذا نام میبرند، چون در صورت مصرف متعادل، مجموعه بسیار غنیای از ویتامینها و مواد مغذی را درون خودشان جای دادهاند. در این مجال، مختصری با ابرغذاها و گونه ی متعارف آن دل و جگر و قلوه آشنا بشویم.
جگر، مغذیترین نوع
از امعا و احشا خوراکی است که منبع غنی و مهمی برای دریافت ویتامین A محسوب میشود.
ویتامین A موجود در جگر برای سلامتی چشمها مفید است و خطر ابتلا به بیماریهای
التهابزا مانند بیماری آلزایمر و آرتریت را هم کاهش میدهد.
جگر، منبع خوبی برای دریافت این مواد مغذی هم محسوب میشود: اسید فولیک،
آهن، کروم، مِس و روی. ویژگی دیگر جگر، مفید بودن آن برای سلامت قلب است. بهعلاوه،
این امعا و احشا خوراکی برای افزایش سطح هموگلوبین در خون نیز مفید بهشمار میرود.
قلوه سرشار است از مواد مغذی مهم، پروتئینها و اسیدهای چرب امگا-۳. به همین دلیل است که
قلوه را بهعنوان خوراکی مهمی برای کاهش التهاب و تقویت سلامت قلب معرفی میکنند.
دِل، امعا و احشا
خوراکی دیگری است که فولات، آهن، روی و سلنیوم دارد. بهعلاوه، منبع عالیای برای
دریافت ویتامین B۲، ویتامین B۶ و ویتامین B۱۲ محسوب میشود که هر سه موردشان در گروه ویتامینهای B-complex قرار میگیرند. ویتامینهای B موجود در انواع امعا و احشا خوراکی مانند دِل دارای اثرات محافظتی برای
دستگاه قلبی-عروقی هستند و درنتیجه از بدن درمقابل ابتلا به بیماریهای قلبی
محافظت میکنند.
ویتامینهای B دارای فواید مهم
دیگری هم هستند، ازجمله حفظ فشار خون در محدوده سالم، کاهش کلسترول بد خون و کمک
به شکلگیری عروق خونی سالم. این ویتامینها برای مغز نیز مفید بهشمار میروند و
خطر ابتلا به بیماری آلزایمر، زوال عقل، افسردگی و اختلال اضطرابی را هم کاهش میدهند.
گوشت دِل، منبع فوقالعادهای هم برای دریافت کوآنزیم Q۱۰ یا CoQ۱۰ محسوب میشود.
کوآنزیم Q۱۰ دارای خاصیت آنتیاکسیدانی است و میتواند در پیشگیری از ابتلا به بیماریهای
مختلف یا درمان آنها، خصوصا بیماریهای قلبی، موثر باشد. مطالعات مختلفی نشان
دادهاند که کوآنزیم Q۱۰، فرآیندهای پیری را
کُند میکند و سطح انرژی را در بدن افزایش میدهد.
https://fanofa-world.blogsky.com/
#کانادا#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_کانادا#فانوفا#آگهی_رایگان#جگر#ذغالی#ریچموند#شهر#دل#قلوه#fanofa