https://fanofa-world.blogsky.com/
رستوران شیروان رستوران ایرانی شیروان با بیش از ١٥ سال سابقه همه روزه با انواع غذا های ایرانی آماده پذیرایی از شما می باشد چلوکباب انواع خورش ها آبگوشت چلو ماهیچه خیابان تومانیان شماره ی ٣٢ ١١ صبح الی 11 شب جهت سفارشات و رزرو: 010582565
ارمنستان – ایروان، شماره تماس: 374010582565 آرش جوادی
https://www.fanofa.com/shirvan-restaurant-fanofa
چلو ماهیچه از جمله غذاهای اصیل و لذیذ و پرطرفدار ایرانی در محافی خانوادگی و مهمانیها و مناسبتهای عمومی میباشد. این غذای خوشمزه و اصیل ایرانی به دلیل طعم خاص و فوق العاده و مواد اولیه بسیار عالی در تهیه آن محبوبیت فراوانی دارد.فراموش نکنید طبخ چلو ماهیچه نسبتا مشکل و زمان مورد نیاز برای آمادهسازی آنزمانی چندان کوتاه نیست و برای رسیدن به طعم خاص آن باید مهارت و فوت و فن لازمه را برای این غذا به طور کامل بیاموزید.
طرز تهیه پلو ماهیچه مجلسی؛
ماهیچه را خوب تمیز کنید. یک پیاز درشت را نگینی خرد کنید، زردچوبه را اضافه کرده و در تابه پهن ماهیچهها را بچینید. ماهیچهها را روی هم قرار ندهید و بگذارید برای پخته ضدن فضای کافی داشته باشند.
یک پیاز درشت دیگر را ریز خرد کنید و روی ماهیچهها را با آن بپوشانید. یک تکه چوب دارچین در تابه بیندازید، مقدار کمی فلفل سیاه روی مواد بپاشید، زعفران دمشده را روی آنها بریزید و در تابه را کامل ببندید.
نیازی نیست به ماهیچهها آب اضافه کنید، فقط کافی است آنها را روی شعله ملایم قرار دهید و برای پختنشان با آب گوشت و پیاز به اندازه کافی صبر کنید.
در میانه پخت در تابه را باز نکنید، فقط گاهی دستههای آن را بگیرید و تکان بدهید تا مواد کمی تکان بخورند. اما مراقب باشید که پیازها از روی گوشتها نریزند.
بعد از دو ساعت به گوشتها سر بزنید و اگر احساس کردید آب در تابه تمام شده، یک فنجان آب در آن بریزید. البته بعید است که به چنین کاری نیازی داشته باشید. اگر گوشتی که تهیه کردهاید تازه باشد و به اندازه کافی پیاز در تابه ریخته باشید، احتمالا نیازی به اضافه کردن آب نخواهید داشت.
بعد از حدود ۴ ساعت، گوشت شما میپزد. در این مرحله روی گوشتها کمی نمک بپاشید؛ چوب دارچین را بیرون آورده و دوباره در تابه را ببندید. حدود نیم ساعت بعد ماهیچه آماده سرو خواهد بود.
بعد از گذشتن دو ساعت و نیم از پخت ماهیچه، برنجی که از قبل خیس کردهاید را با این دستور برنجی با تهدیگ مجلسی را آماده کرده و پس از آماده شدن تهدیگ و ماهیچه، غذا را سرو کنید.
اما پلو ماهیچه مجلسی را چگونه باید تهیه کرد؛ ابتدا ماهیچه را خوب بشوئید. یک پیاز نسبتا درشت را نگینی خرد کنید، زردچوبه را اضافه کرده و در تابه ای پهن ماهیچهها را بچینید. ماهیچهها را روی هم قرار ندهید و اجازه بدهید برای پخته شدن فضای کافی داشته باشند.
یک پیاز درشت دیگر را ریز خرد کنید و روی ماهیچهها را کاملا با آن بپوشانید. یک تکه چوب دارچین در تابه بیندازید یا کمی پودر دارچین، کمی فلفل سیاه روی ماهیچه ها و مواد بپاشید، زعفران دمشده را روی آنها بریزید و در تابه را کامل ببندید.نیازی نیست به ماهیچهها آب اضافه کنید، فقط کافی است آنها را روی شعله ملایم قرار دهید و برای پختنشان با آب گوشت و پیاز به اندازه کافی صبر کنید.در میانه پخت در تابه را باز نکنید، فقط گاهی دستههای آن را بگیرید و تکان بدهید تا مواد کمی تکان بخورند. اما مراقب باشید که پیازها از روی گوشتها نریزند.
بعد از دو ساعت به گوشتها سر بزنید و اگر احساس کردید آب در تابه تمام شده، نصفی از لیوان آب در آن بریزید. البته بعید است که به چنین کاری نیازی داشته باشید. اگر گوشتی که تهیه کردهاید تازه باشد و به اندازه کافی پیاز در تابه ریخته باشید، احتمالا نیازی به اضافه کردن آب نخواهید داشت.پس از سپری شدن حدود چهار ساعت، گوشت شما میپزد. در این مرحله روی گوشتها کمی نمک بپاشید؛ چوب دارچین را بیرون آورده و دوباره در تابه را ببندید. حدود نیم ساعت بعد ماهیچه آماده خواهد بود.پس از سپری شدن دو ساعت و نیم از پخت ماهیچه، برنجی که از قبل خیس کردهاید را آماده کرده و پس از آماده شدن تهدیگ و ماهیچه، غذا را نوش جان کنید.
در این مطلب به اختصار طرز تهیه ی پلو ماهیچه مجلسی را به شما یاد آور شدیم. طعم اصیل پلو ماهیچه و دیگر غذاهای لذیذ ایرانی مانند چلوکباب، چلو جوجه، آبگوشت و امثال آن را در رستوران شیروان بچشید. تازه ترین غذاها، لذیذ ترین غذاها و سالم ترین غذا ها را در رستوران شیروان بیابید. اگر ساکن ارمنستان هستید و می خواهید یک بار دیگر طعم غذاهای لذیذ ایرانیرا در ارمنستان بچشید و و خاطرات خود را از غذاهای ایرانی یکبار دیگر تداعی کنید به رستوران شیروان بیایید و منوی غذاهای لذیذ ایرانی ما را مشاهده کنید.
https://fanofa-world.blogsky.com
#تبلیغات#فانوفا#آگهی_رایگان#رستوران#ارمنستان#ایروان#کباب#غذا#دسر#fanofa